Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 10
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Felicitari Madutza si VonHelen pentru bebelushi, sa fie sanatosi si voi sa va refaceti repede!
Eli, imi pare tare rau ca ai trecut prin povestea asta ingrozitoare! Eu nu am mai auzit sa incerce medicul cu bisturiul daca a prins anestezia sau nu...
...Cred ca ai avut cel mai prost anestezist cu putinta...sunt extrem de rare cazurile in care pacientul are o problema si nu prinde anestezia, mai mereu se dovedeste de fapt ca medicul a "ratat"...
Mirtha, ai o papushica minunata acolo...si cred ca trebuie sa-i transmiti apelativul de Ochioasa, nu prea poti concura cu ea...![]()
Criss, Mamiseli, sa va traiasca fetitzele, sunt adorabile amandoua...
Criss, eu am facut conform dr. Culcer, adica am dat cu alcool alb la buric (se gaseste mai greu, trebuie sa mergi la farmacii cu laborator propriu, care il prepara), i-am facut baie din prima seara acasa, fara sa spal zona ombilicala, dar daca s-a udat nu a fost nicio problema, si am lasat bontul ombilical neacoperit, adica am rasucit partea de sus a pampersului astfel incat sa nu acopere clema respectiva. I-a cazut in ziua a 8-a si s-a vindecat perfect.
Alra, ce faci, esti ok? Am vazut ca n-ai intrat azi si ma gandesc sa nu fi dat roade eforturile tale de a naste din ultimele zile...![]()
Oti, cum ti-au masurat tie bazinul? exista un aparat special sau este ecograful normal?
O seara frumoasa,
Diana, mami de Sonia
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamisha Alra, ce faci, esti ok? Am vazut ca n-ai intrat azi si ma gandesc sa nu fi dat roade eforturile tale de a naste din ultimele zile... |
n-au dat
azi am zacut/dormit. pe seara m-a luat o durere crunta de spate/torace sus, cred ca am stat stramb si apoi m-a luat cu frig. am plans de durere si nu mai trecea. a trecut cu masaj.
mi-a crescut burta mare rau si e tare incomoda. bebelina se foieste, e clar ca nu mai are loc.
acuma la noi e furtuna si ploua cu piatra din cand in cand. astia din casa ma roaga sa nu nasc ca nu are nimeni chef sa iasa afara pe vremea asta
amor de mi vida vrea sa isi puna sampanie la rece pentru cand oi naste (adica sa o bea cand oi fi io plecata
) tare ma bate gandul sa iau gatu la sticla cu pricina maine, poate mai imi ridica moralul.in rest toate bune
PS - am schimbat semnatura, sper sa fie ultima oara!
ALRA 38+
Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Ma tin si eu dupa Alra
, am schimbat semnatura dar eu o las sa isi aleaga data nasterii. Daca s-ar nimeri cand va veni si sotul aici cu atat mai bine.
Si mai este putin si incepe zodia sagetatorului
, voi avea 2 sagetatoare energice in casa, vai de funduletul meu.
Diamisha, ce am facut eu se numeste CT Pelvimetry, mi-au trimis o data cu programarea si diverse informatii despre aceasta procedura, CT scan. Am facut-o in spital in aceeasi zona unde am fost cu Ana la radiografie, si cu ea am intrat in vreo 4 cabinete (cu ocazia asta am si realizat ca doar la una din seriile de radiografii mi s-a spus sa port sortul pentru gravide, in rest m-au luat cu ele la pupitrul lor sau m-au rugat sa stau langa ea sa-i tin bine piciorul). Ei scriau ca vor folosi un nivel mic de radiatii, dozat pentru femeile insarcinate. Eu m-am urcat pe masa aceea si m-am trezit ridicata, mutata stanga-dreapta, in cilindru m-au bagat de 3 ori. Aparatul cu care m-au scanat cred ca este acesta.
Din pacate, m-am cam iradiat in sarcina aceasta, si radiografii si CT scan si mai multe ecografii ca prima data.
Criss, Mamiseli, m-am delectat cu pozele bombonicilor roz, delicioase amandoua. Miruna are deja coafura si un nasuc tare dragut, deloc turtit iar Paula e o sarmaluta tare frumoasa, cred ca seamana cu mami.
Mamiseli, nu te-am vazut in poze, ti-am simtit lipsa pe forum. De fapt cam multe fete absenteaza, noi cele din decembrie nu mai avem cu cine discuta
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
38+
Pozele noastre
Alexa.1983 spune:
Io's aci...ce-i drept cu burta langa ...
dar psihic sunt mai gravida ca niciodata.....![]()
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
Darling_ spune:
Buna fetelor...
, nu nu sunt la spital. Dupa o noapte alba in care am numarat minutele intre contractii, am mancat si m-am culcat. Am reusit sa adorm si m-am trezit pe la 4pm. Burta tot asa, se intareste si doare putin, nu sunt dureri ca la ciclu insa. Nu se mai intareste regulat dar e destul des. Nu stiu ce sa mai zic, dar pana nu simt ca ma doare rau nu mai strig lupul.Tot incerc sa pun nr meu de tel pe lista dar nu se ataseaza cand vreau sa-l trimit. Am sa trim un mail separat cu nr de tel, sa fie acolo. Otilia multumesc ca te-ai gandit la mine 
Amalia, Otilia, Andreyutza, IuliaCospy, Alexa, LauraMiron, Fluturasha, Ana6602, Mirtha (sper ca nu am uitat pe nimeni) multumesc mult pentru sustinere. A mai ramas sa-mi fac eu treaba acum, oooof si incepusem sa cred ca nasc azi maine.... 
Adriana
+39 cu
Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ
Andy08 spune:
Madutza, VonHelen, felicitari pentru puiutzi! Recuperare rapida si sa vedem pozutze!
Diamisha, ai o fetita atat de delicata si finutza...iar tati e topit dupa voi, se vede...
Mirtha, Criss, Mamiseli: Vazut pozici. Pot sa declar ca avem cei mai falcosi bebei din cati am vazut! Si cei mai pletosi! (cu cateva mici exceptii, care sa confirme regula:)
Alra: Am scapat de Alexa care se temea ca ramane nenascuta si acum incepi tu
? Hai, draga, ca acusi nasti si, cum zicea Dea, o sa te rogi dupa aia sa intre la loc un pic sa te odihnesti si tu...
Dea: R u ok?
Eli, Alexa: Important e ca acum sunteti acasa (cu piticii agatati de voi) si o sa uitati greutatile astea de la inceput.
Otilia: Eu tarasc o raceala de vreo 3 zil. M-am saturat de miere si de suc de porto si de limonada!
Spiridusul: Esti mai ok?
Oceanborn: Ai nascut?
Lauramiron: 
Olivia, Diana: Ce mai faceti? Ce mai fac piticii?
Eu ar trebui sa-mi fac geanta de sital...ca ma trezesc noaptea sa merg la baie si ma tot gandesc, daca ma apuca?
A! Chiar asa? Eu pe cine deranjez cu sms daca ma apuca? Ca toate veti fi nascut pana atunci si veti fi prinse pana peste cap cu puiutzii...
Andy
36+
Ramo2007 spune:
Gata infrumusetarea....epilat, pensat, manichiura, pedichiura...asteptam sa mergem luni la eco.
Nu stiu daca aam loc de sot in week end sa intru, dar incerc.
Pupici la toate...eu n-am telefonul nimanui
, daca ma apuca eu pe cine anunt
?Sper sa nu ma apuce pana luni...sa mai stea la caldurica sa creasca, duminica schimbam semnatura

Ramo
36+
Sara Maria
Puiutul meu scump
Darling_ spune:
Mamiseli, Alexa, Criss - bine ati venit acasa. Si felicitari pentru sotii grijulii si iubitori.
Amalia mi s-a parut super ideea cu paturica pe calorifer, am s-o folosesc cu siguranta.
Maduta felicitari pentru bebe Andreea, sa fie sanatoasa si mancacioasa 
Von Helen felicitari pentru bebelushul tau
. Sa va aduca numai bucurii. Astept poze si povestea nasterii
Mirtha - Doamne ce minunatie de fetita ai! E superba !
Ramo 2007 - si eu ma chinui cu arsurile, e ingrozitor. Dupa ora 5 - 6 seara nu mai mananc nimic si inainte de culcare beau gaviscon suspensie. Cred ca si maalox suspensie ar merge.
Elilov m-a intristat povestea nasterii, ai suferit mult insa bine ca a trecut si acum iti tii minunea in brate.
Leeloo - si eu ma simt very christmasy. De abia astept Craciunul. Am cumparat niste hainute speciale pt bebe sa-l imbrac de Craciun, sunt mortale, am sa pun poze. Ma emotioneaza foarte tare cand ma gandesc ca o sa am un pui mic in brate de Craciun.
Ana -
felicitari pt decizia de a nu face epidurala, mult curaj. Si eu vreau sa evit epidurala, sper sa si reusesc - desi cam toata lumea imi spune sa nu fac asta. Totusi am sa incerc.
Alexutza26 de ce esti supi?? Din cate spui bebe e foarte bine, si erorile de eco sunt atat de frecvente.... Nu te mai stresa ca nu-i place bebelushului. Pe de alta parte colul de 5 cm m-a pus e ganduri. Si mie mi-a iesit la fel la ultima eco. Poate de asta trec prin contractiile astea de inceput. Practic de 20 de ore am contractii usoare, nu foarte dureroase si atat. Oricum se apropie momentul, mai e putin. Cu curaj inainte.
Va puuuuuup pe toate. 
Adriana
+39 cu
Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ
Andy08 spune:
Darling: Deci alarma falsa? offf! Lasa ca vine si timpul tau... Cat despre arsuri, eu sunt tare privilegiata. Toata sarcina burtica mea a fost f. jos si am avut arsuri f. rar (mai mult la inceput, imediat dupa greturi). Mananc cina pe la 9.30 de obicei, si bg si usturoi si ceapa si te miri ce alte chestii... Acum, de la atata limonada, am mai avut si eu cateva zile cu arsuri, dar nu din alea sa nu mai pot....
Alexa: Sper ca s-a mai dus depresia...Tu faci cum a facut o prietena de-a mea care a avut primul bebe la vreo 24 de ani si imi zicea ca toata srcina s-a simtit ca si cum s-a pregatit pt. un examen greu, si s-a pregatit, si s-a pregatit si apoi a dat examenul (a nascut) si apoi credea ca gata, a scapat (ca dupa examen). Si in spital si-a dat seama ca tre' sa-l ia pe bebe acasa, sa aiba grija de el, sa-l tina in viata, deci ca n-a scapat si ca de-acu incepe... O sa fie bine, o sa vezi, chiar daca e mai greu la inceput. Si de-aia suntem aici, sa ne sprijinim una pe alta, sa ne descarcam, sa ne incurajam.
mamica si puiutzul si toata admiratia pt. tatic.
Andy
36+
alra spune:
Andy, tu cum mai esti?
Fa-ti bagajul, eu cu laura l-am facut cu apa rupta.
nu am somn. am dormit azi vreo 2 ore de pranz. si am terminat deja cartea pe care urma sa o citesc in spital. nu mai am nimic de citit ![]()
ALRA 38+
Vacanta cu Laura in Romania