Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Alra: Eu sunt bine, un pic racita, dar trece. Maine merg la cursuri dimineata (mai am si un proiect de facut pana pe 7 si examen final pe 20, sa vad cum o scot la capat...) si la un chef seara. Nu am dureri sau crampe, mi se mai umfla mainile si picioarele dar f. putin...dar parca vad ca ma apuca brusc de nu mai stiu cum sa ajung mai repede la spital. Ieri am spalat in sfarsit hainele lui bebe, dar inca nu le-am pus in geanta... Sper sa reusesc in we asta sa fac geanta. Tot zic ca de-abia marti fac 37 de sapt., deci am timp.

Andy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

fetelor, la odiseea de ianuarie-februarie s-a nascut primul bebelus, am citit aici. Ii urez multa sanatate si noroc in viata, sa fie o luptatoare!

Sa fim multumite ca ai nostrii cozonacei nu au fost grabiti, cel putin pana acum toti au venit aproximativ in luna a 9-a. Doamne ajuta sa avem numai vesti bune si de acum incolo!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Sanatate multa fetitzei...sa se faca mare mare mare si frumoasa...Curaj si rabdare parintilorPrimul bebe de la ianuarie-februarie...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Neata burtici si mamici!!!

Otilia- da, cam ai dreptate ca trebuie sa fim multumite ca pe la noi s-a cam nascut la termen.......oricum sa-i gtraiasca fetita, sa fie sanatoasa!!!!!

Darling - ai dreptate, cu chestia ca pot da erorii aparatele ma imbat si eu..cat priveste colul asa l-am avu si prima data sii lung si inchis si rigid...de asta am ajuns la inducere, ba mai mult si atunci de abia a vrut sa se inmoaie....si ma gandesc la contractiile tale ca poate il ajuta natural sa se micsoreze

Lauramiron - unde esti??? ca si eu ma lupt de vreo 2 luni deja cu insomnile..ori ma trezesc la 4 si nu ma mai ia somnul si incepe dansul burticii ori adorm pe la 3-4...ca pe la 8 sa ma ia fi-miu de proaspata!!!!...si eu de abia astept sa nasc, macar poate atunci bruma aia de 2-3 ore/repriza dormite sa ma si odihnesc!!!!

Ank83 - tu pe unde umbli???? Nu te-am mai vazut cam demult!!!!sper ca sunteti bine!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Ce printesa sarmaluta am vazut...cu niste buzeee si nasuc carn asa....si e asa grasuna!!!!

Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si tie mamico multa putere de acum inaine!!!
Colici ceva???

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Avem poze!

Mihaela de Miruna Cosmina

Pozele mele

PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Ank83 - tu pe unde umbli???? Nu te-am mai vazut cam demult!!!!sper ca sunteti bine!!!!

Suntem bine in aceeasi formatie... V-am tot citit ...dar am avut o stare mai depresiva ... Hormonii astia .
Azi intram si noi cu sarcina la termen...Suntem la 37 de saptamani

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Mi-am facut analizele si am iesit o mica "varza" la capitolul fier... si bineinteles Lymfocitele si tot tacamul sunt sub nivelul marii ..
Fier 27 ..minimul e 37
Lym 20.2 minim 25
RBC 3.8 minim 4
HGB 10.8 minim 11
HCT 32.5 minim 35
Nu sunt chiar asa mari diferentele ...dar sper sa nu ramana ea cu carente

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Fetele am vb cu Cristina_ph - si mi-a zis ca duminica pe 23.11 are programata cezariana!!! Fetele cu listuta - s-o treceti si pe ea..... Aasa ca tinem pumnii si asteptam vesti!!!

PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Deci erai pe receptieee si nu scoteai un cuvant nu????

Cat despre analize - nu sunt asa mari diferentele, poate e ceva normal in sarcina, dr ce a zis???

PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Deci erai pe receptieee si nu scoteai un cuvant nu????

Cat despre analize - nu sunt asa mari diferentele, poate e ceva normal in sarcina, dr ce a zis???

PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Nu am reusit sa ajung la el... Luni am sa il sun sa ii zic ... ca iar are 4 zile de absenta din tara ...partea buna e ca sunt ultimele 4 inainte sa nasc .
La medicul de familie nu am ajuns ca ...avea aia o coada la cabinet de m-am intors acasa ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput