Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Eli - Doamne prin ce ai putut trece...bine ca ai avut poutere, tarie de caracter sa treci peste ...dar aia chiar asa neprofesionisti au fost de tot insistau cu taiatul??????....bine ca esti bine acum....si bebe e bine si asta e tot ce conteaza

Dandusa - asa adoarme si grasu meu cu mine langa el, in patul mare, nu-l bag in seama, nu vorbim...si se baga asa cu totul in mine pana adoarme

Mamiseli - ma bucur ca sunteti acasa ca Mirunica e cumintica ..asteptam pozici

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Si acum sa va zic..am fost la dr..am venit usor dezamagita...nu ma asteptam la asa vesti, dar probabil ca stresul in care stau de vreo 2 sapt isi cam spune cuvantul

La eco - bebe pozitionat ok, cu capul in jos, 2, 9 kg , diametrul capului arata de 37 de sapt - ceea ce e ok, dar abdomenul si femurul aratau de 35 de apt si 4 zile...deja ma crispasem toata...am intrebat ce inseamna asta, o proasta alimentare a lui bebe prin placenta...sau malformatie ceva...el mi-a zis ca daca era sa fie vorba de malformatie se vedea la inimioara si asta de mai de demult...fapt pt care a stat si a amasurat si ascultat destul de atent inima....totul se pare ca-i in ordine, puls ok...in sfarsit concluzionand ca e posibil sa fie doar o eroare de ecograf.....

Cat priveste nasterea - a ramas sa ne vedem pe 2 dec, el garantandu-mi ca pana atunci nu nasc, mai ales la ce col am de 5 cm ...si vedem atunci ce stabilim in privinta nasterii!!!!

In fine sunt cam morcovita ...probabil ca si accidentul a avut ceva urmari pt pitik..si emotiile si stresul de dupa...asta e..mergem mai departe

PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Mirtha - aia mi se pare clar a fi o rochie...parerea mea...am vazut o printesa frumoasa...sa va traiasca..ce grasunaaaaa e adorabila si buna de pupacit

PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ana - pt decizia de a naste cat se poate de natural!!!..cat priveste incarcatul paginilor - si la mine are momente cand mai face figuri..dar nu tot timpul!!!!

PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Am ajuns si noi acasica
Multumesc din suflet pt. galeria facuta si mesajele trimise
Pt. listuta scorul apgar e 10 si nasterea prin cezariana la 39 saptamani (despre nastere va scriu mai multe altadata ..ca am de scris ).
Felicit si eu noile mamici si noii bebei am de citit de recuperat din urma ceva capitole .
Of...nici nu stiti ce dor mi-a fost de voi ...si ce trista eram ca nu imi mergea netul in spital .
Noi suntem bine (eu atat cat se poate ..am iesit destul de repede dupa cezariana) si suntem toti 3 in perioada de acomodare , noroc cu sotul care m-a ajutat extraordinar de mult si in spital (pot sa-i dau diploma de infirmier ) si acasa si nu ma indoiesc ca asa va fi incontinuare .
Sunt multe de povestit , a fost intr-adevar o experienta unica si cu un final fericit ..desi am avut si indoieli .

Acum ca o proaspata mamica as vrea sa intreb celelalte mamici 1). daca le a-ti dat la bebei calciu lactic (dizolvat in ceai) sau ceva sirop cu calciu pt. copii 2).la toaleta buricutului dati cu Betadina? si puneti si ceva comprese pe el sau in jurul lui? la baita udati buricutul?
Gata ma opresc desi asta mica inca doarme (are si un pic de icter) , laptic ii dau si eu si putin completare Nan ca in spital pana imi vine si mie ca lumea .

Va pup si va iubesc

pentru urmatoarele mamici

Criss 39
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mai eu cu masuratorile astea nu am fost niciodata impacata. Daca ar fi in discutie niste scule asa performante cu erori de masuratoare minime genul celor de care povestea Catalina , Nature sau Carmendu poate as inclina sa cred ca sunt probleme.
Dar cita vreme la noi aparatura este asta care este - mediocra , specializarea pe eco este asta care este - mediocra , pt. ca hai sa recunoastem nu am cine stie ce "traditie"in stiinta ecografiei - nu pot sa vad aceste ecografii asa determinante.
Da ai colul extrem de lung , daca masuratorile sunt corecte dar odata nu-i ca nicodata. Oricum esti in saptaman 37 asa ca de acum innte te oti astepta oricind la declansarea evenimentului!

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

La eco - bebe pozitionat ok, cu capul in jos, 2, 9 kg , diametrul capului arata de 37 de sapt - ceea ce e ok, dar abdomenul si femurul aratau de 35 de apt si 4 zile...deja ma crispasem toata...am intrebat ce inseamna asta, o proasta alimentare a lui bebe prin placenta...sau malformatie ceva...el mi-a zis ca daca era sa fie vorba de malformatie se vedea la inimioara si asta de mai de demult...fapt pt care a stat si a amasurat si ascultat destul de atent inima....totul se pare ca-i in ordine, puls ok...in sfarsit concluzionand ca e posibil sa fie doar o eroare de ecograf.....

Cat priveste nasterea - a ramas sa ne vedem pe 2 dec, el garantandu-mi ca pana atunci nu nasc, mai ales la ce col am de 5 cm ...si vedem atunci ce stabilim in privinta nasterii!!!!

PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Pai cum spuneam : depinde de....grosimea gleznei sau de inaltimea purtatorului- in cazul meu.
Multumim la fel iubita.
Hai nu mai fi asa stresata referitor la masuratori. Stresul e un dusman feroce pe ultima suta de metrii.

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Mirtha - aia mi se pare clar a fi o rochie...parerea mea...am vazut o printesa frumoasa...sa va traiasca..ce grasunaaaaa e adorabila si buna de pupacit

PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Bun venit acasa criss703Felicitari pentru fetita... sunteti bine.. ceea ce ne bucura... Numai bine...te

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 35+
AMR 5 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Bine ai revenit Criss. Iti scriu repede pt. ca tebuie sa plece mama , sotul si-a luat un castron cu spaghete si a tulit-o in camera noastra in pofida faptului ca nu are voie sa manince in camera , dar deh meciul Craiova - Steaua , asa ca trebuie sa ma retrag la Pitica .
1. Nu am dat calciu , nu mi-a fost indicat nici in spital , nici de pediatru. In general se recomanda calciu in cazuri rarisime.(problematice).
2.Pt. toaleta buricului am folosit alternativ Baneocin pudra cu Betadine.
3. La recomandarea pediatrului si celor din spital am evitat sa facem baie completa pina la caderea buricului.
4.Nu am folosit nici un fel de feshe pt. buricut. Oricum folosirea lor este controvesata pt. nu s-a putut stabili o legatura certa intre plinsul , sughitul copilului si hernia ombilicala iar folosirea feselor cu rol in imobilizarea muschilor abdominali pare mai degraba iluzorie. Totusi daca te decizi sa folosesti feshe te poti orienta pe site-ul bebelusul tau , sunt speciale pt. buricut.

Citat:
citat din mesajul lui criss703
[Acum ca o proaspata mamica as vrea sa intreb celelalte mamici 1). daca le a-ti dat la bebei calciu lactic (dizolvat in ceai) sau ceva sirop cu calciu pt. copii 2).la toaleta buricutului dati cu Betadina? si puneti si ceva comprese pe el sau in jurul lui? la baita udati buricutul?
Gata ma opresc desi asta mica inca doarme (are si un pic de icter) , laptic ii dau si eu si putin completare Nan ca in spital pana imi vine si mie ca lumea .

Va pup si va iubesc

pentru urmatoarele mamici

Criss 39
http://community.webshots.com/user/criss703

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Mirtha - - multumesc pt incurajari..incerc sa fiu tare pe pozitii...acum ce-o fi o fi..vom vedea!!!trebuie sa fie bine!!!!

PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput