Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Nu ANA...daca dau REFRESH se incarca cat de cat repede (cateva sec)....

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mirtha ai o minune de fetita.. sa va traiasca, o gingasa.... ...poze intr-adevar frumaose... cum sta easi se uita la camera de fotografiat de nu iti mai vine sa iei ochisorii de la ea....
Tine-o tot asa.. Te
FelicitariVonHelenpentru printisorul Tudor AndreiBun venit pe lume, sa fie sanatos.. sa aveti parte numai de bucurii din partea micutzului si sa reveniti cat mai repede acasa. sa aveti parte de cat mai putine nopti de colici.... tie proaspata mamica refacere cat mai rapida.. si sa auzim cat mai curand povestea nasterii si poze.......
Te

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mesaj proaspat de la VonHelen!! "Astazi la ora 12:15 s-a nascut minunea noastra Tudor Andrei, 3400 grame, Apgar 9, cezariana programata la 39 sapt si 2 zile."
FELICITARI mamicuto!!!! Refacere rapida, mult laptic si un bebic fara colici! Sa va traiasca!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 35+
AMR 5 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

pai si eu il dau refresh,....dar tot nu sunt multumita de rez

intrasem acum sa va spun....cred ca am inceput sa elimin dopul gelatinos.....o scurgere maronie.....se pare ca a avut efect curatenia de azi dim...inca nu resimt nici o durere...inca mai astept sa vad ce se intampla...ca nu s-a vazut prea bine, ca aveam un tampon zilnic si am obs ca era ceva maro in el....m-am spalat usor inauntru si vad ca mai e ceva acolo...dar e pe maro...nu e ca la ciclu sange...

m=o fi auzit baiatul meu si vrea sa iasa....yupiii

eu pe cine anunt daca nasc ca nu am de la voi nici un nr...poate intru pe net de la medlife, parca citisem ca iti dau si laptot daca ceri....

Ana 37+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Bebe de VonHelen, BINE AI VENIT! Sa fii sanatos, mancacios, si fericit langa mami si tati!

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo?start=60

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

In sfarsit am trecut si eu de despresia asta afurisita.Acum sa va povestesc cum a decurs si la mine operatia: medicul hotarase pt mine sa-mi faca anestezie generala ceea ce ma bucura teribil pentru stiam cum e (asa am nascut-o si pe Julia),ma urc pe masa... ma leaga fedeles de maini si picioare... incerc sa ma relaxez pt a-mi pune chestia aia pt urina... apoi masca pe fata si...nu mai stiu nimic. Am visat sigur ceva in toata perioada asta dar nu-mi mai amintesc ce.Apoi cineva ma striga pe nume si imi spune sa ma trezesc...si m-am trezit ...dar ma durea ingrozitor burta si simteam cum cineva inca mai imi face ceva la burta dar nu puteam sa zic nimic... simteam toata durerea dar cuvintele nu-mi ieseau din gura...eram constienta dar amortita. Imi curgeau lacrimile siroaie (eram si machiata- desteapta de mine) si atrag atentia moasei care ma intreaba daca ma doare ceva... reusesc sa ridic un deget si sa arat spre burta...ma ustura...durea...si ma simteam goala pe dinauntru.Apoi m-au urcat pe masa de transport si in fata salonului ma astepta doctorul (care nu a asistat la toata operatia:m-a taiat, a scos copilul,s-a asigurat ca nu-s probleme si apoi a iesit din sala).Mi-am strans toate fortele si am reusit sa-i spun ca ma doare rau burta... la care el imi zice f amuzat" Ce te doare? Burta sau pasarica?"Ii raspund seriada ca burta ma doare... el ramane la ale lui... "Eu cred ca pasarica te doare" ... ii mai spun ca prima data nu m-a durut, dar el imi zice ca m-a durut dar nu mai tin eu minte. Si uite asa ma intinde pe pat si o asistenta fffffff "amabila" se apasa cu toata greutatea pe burta mea... eu incerc sa ripostez cu mainile mele muribunde... ea fff taioasaimi zice sa-mi iau mainile.Baiatul care m-a transportat ii zice ca mi-au facut asa ceva si-n sala , dar ea nu si nu ca la o adica ea raspunde pentru mine.Mi-a administrat calmante , dar pana si-au facut efectul ....am avut niste contractii fff dureroase, care mi-au fost induse pentru a mi se strange uterul... Recuperarea a durat mai bine de o saptamana si s-a asociat cu depresia si cu o durere de rinichi. Toata spitalizarea a fost f demoralizatoare pentru mine pentru ca am stat intr-o rezerva de doua paturi in post operator... si ce mi-au auzit mie urechile cat am stat in spital...ziua si noaptea.
Acum am depasit faza urata cu depresia dar ma confrunt cu o alta problma: laptele. Am vazut ca voi va confruntati cu furia laptelui , eu sunt la polul opus. Am incercat sa ma mulg dar nu reusesc sa scot nici 30 ml. Bebita are mai multa forta , dar eu nu pot. Nu ma deranja asta prea mult, am zis ca bebe isi ia laptic atat cat poate si cat are nevoie si o puneam la san la o jumatate de ora sau la 4 ore . Ieri am fost la medicul de fam s-o inscriu si a cantarit-o si a zis ca are 3 kg (tot atatea cu cat am nascut-o) si mi-a sugerat sa-i bag si lapte praf. Eu nu am cantar pt bebe , dar ochiometric sigur a luat in greutate, are pulpitele mai groase , a facut si colacei la picioruse.
Acum fug ca s-a trezit

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ana ma poti anunta pe mine fara probleme! Activeaza-ti PM ca sa-ti pot trimite nr. de tel!

Citat:
citat din mesajul lui Ana.6602
eu pe cine anunt daca nasc ca nu am de la voi nici un nr...poate intru pe net de la medlife, parca citisem ca iti dau si laptot daca ceri....

Ana 37+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08

AMR 3 saptamani

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

MADUTZA, VONHELEN FELICITARIIII!!! SA VA TRAIASCA PUIUTII SI VOI SA VA REFACETI RAPID!

ALEXA, MAMISELI, BINE ATI VENIT ACASA!

MIRTHA, Eva e o dulcica (mai e nevoie sa spun????)

Am si eu o intrebare. Abia acum incepem sa resimtim si noi durerile de burtica. Am luat baby drink dar nu vrea biberonul (nu pot sa zic ca imi pare rau, la cat am tras in spital sa scapam de el) si am luat si SAB SIMPLEX - pe prospect scrie ca se amesteca 15 pic dar tot in biberon. Voi cum il administrati? Exista si altceva, dar cu picaturi mai putine, sa ii pot si eu pune direct in gurita?

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers
Acum am depasit faza urata cu depresia dar ma confrunt cu o alta problma: laptele. Am vazut ca voi va confruntati cu furia laptelui , eu sunt la polul opus. Am incercat sa ma mulg dar nu reusesc sa scot nici 30 ml. Bebita are mai multa forta , dar eu nu pot. Nu ma deranja asta prea mult, am zis ca bebe isi ia laptic atat cat poate si cat are nevoie si o puneam la san la o jumatate de ora sau la 4 ore .
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Si noi avem aceeasi problema. Pana la urma eu zic ca e suficient sa "storci" chiar si cateva picaturi, pana se detensioneaza situatia. "Productia" se va regla de la sine, in functie de cat cere BB. Mie cel mai bine imi reuseste la baie, deasupra chiuvetei, cu multa apa calda pe sani.

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

O poveste frumos povestita,, draga proaspata mamica... Flowers.. ai depasit toate monentele cu bine... asta este tot ce conteaza... ca totul s-a sfarsit si esti acasa cu bebeul...
Are mami doua fetite scumpe.... pentru care ar face orice...
Te descurci tu.... si vei face fata victorioasa oricarei probleme..
te

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 35+
AMR 5 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Felicitari VonHelen pentru bebe Tudor Andrei ! Sa fiti sanatosi si sa va intoarceti cu bine acasa !

Darling , gata , se apropie momentul ? Muuullltttaaaa bafta : sa ai nastere usoara !

Laura , Amalia , Leeloo , Ana , Monicus , Andreyutza , Simona multumesc fetelor . Sunteti niste dulci. Sa aveti bebei sanatosi ca e cel mai important !

Amalia sa iti spun sincer am impresia ca bebeii din generatiile recente dar mai ales cei ce vor urma se dezvolta mult mai agresiv decit spre exemplu generatiile noastre. Nu stiu sigur cauza dar intuiesc asa un soi de adaptare , inca din viata uterina , la secolul acesta al vitezei. Nu cred ca vom avea surprize daca vom constata ca bebeii nostri au alura unor bebei cu 2-3 luni mai mari.

Andreuytza nu ma tenta ...cu ostropelu”. Azi am in plan spaghete. Ieri seara sotul a adoptat o privire asa galesa – tipic taurilor – si pe un ton suav : nu faci tu niste spaghete asa cum numai tu sti sa gatesti , ca mi-a facut o colega la servici o pofta extrordinara? Pai spuneti voi cum era sa-l refuz , mai ales ca in cauza ii facuse o tanti pofta.... Si vorba ceea a tras saptamanile astea ca un ...taur : ziua naveta si servici , noaptea pina la pe 12-1 cu Pitica si cu mine.

Simona eu i-am dat la inceput , cind speram si eu ca tot omul ca amestecurile astea moderne sa isi faca efectul , cu linguritza. In linguritza poti pune laptele tau.Spre surpinderea noastra a acceptat linguritza din prima si amestecurile le-a molfait cu placere. Pacat ca nu si-au facut niciunul efectul. Dar la tine poate dau randament. Bafta !

Flowers sincer e cel mai prost sfat pe care ti-l putea da cineva : sa bagi lapte praf cind tu poti foarte bine sa alaptezi , nu ai nicio contraindicatie si nici vreun alt impediment nu exista. Tipic prosteste pt. o parte buna a kk-osilor de pediatrii a la Romanica.
Parerea mea este sa continui exclusiv cu alaptatul . Bebe ia kg in ritmul lui iar daca tu vezi ca a pus carnitza nu cred ca e cazul sa-i bulvesezi stomacul. Vreo 10 kile asa era multumita pediatra ta daca lua bebe in greutate ??? Si ce e mai grav este faptul ca sunt convinsi ca fac bine cu asemea sfaturi.

Leeloo si noi trebuie sa schimbam pampersul. Sincer eu tot asteptam sa cumpar din astia de la 0-3 luni pina la ...3 luni. Dar la fel ca si tine am observat ca face dungi rosii la picioruse sip e pasa ramn urme ale modelului cu gaurele de la pamapars. Asa ca ....la vremuri kk-ioase ce vor veni ne innoim cu pampersi categoria semi-grea.

Ana incearca sa te monitorizezi . De la pierderea dopului pina la nastere pot trece ore sau.....zile.
Si la mine se incarca greu paginile. Foarte greu. Si daca dau refresh si daca nu. Sip e mine ma frustreaza mai ales ca timpul...nu prea e de partea mea zilele astea. Dar din cite am observat e ochestiune temporara. In general a doua zi maxim se regleaza. Eu imi suspectam initial PC si deja incepuse sa vizualizez cum car vreo 2 ciocane in unitate.

Eli iubita noi nu ne-am salutat oficial ...pe forum. Dar la cit ne-am tainut la mobil sper ca nu te superi ca nu ti-am urat bine ai revenit.
Am citit povestea , am vazut poze – bebe Dimitrie seamana fara discutie cu ....amandoi. Bine mie mi se pare ca voi doi semanati asa ca.....Da” prima poza sa incerci sa o indrepti , ca era sa imi sucesc gatul.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput