Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 6
Amalia spune:
Simona eu nu-i puneam SAB-ul in biberon, ci intr-o lingura in putin ceai sau lapte si amestecam putin in ea. Asa ia clar toate picaturile, nu raman pe biberon.
Ai grija cu ceaiurile pentru colici, ca poti risca sa constipi copilul. Greseala asta am facut-o eu la David, nu m-am uitat ca aveau menta in compozitie, si dupa cateva zile de cand l-am adus de la maternitate, era deja constipat. Acum am evitat, sau cel mult as face eu ceai din fenicul si anason, luate separat.
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona_1402 Am si eu o intrebare. Abia acum incepem sa resimtim si noi durerile de burtica. Am luat baby drink dar nu vrea biberonul (nu pot sa zic ca imi pare rau, la cat am tras in spital sa scapam de el) si am luat si SAB SIMPLEX - pe prospect scrie ca se amesteca 15 pic dar tot in biberon. Voi cum il administrati? Exista si altceva, dar cu picaturi mai putine, sa ii pot si eu pune direct in gurita? Simona, cea mai fericita mamica din lume, de Mihai (8 nov 2008) si Radu (3 dec 1997) |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Mirtha spune:
Leeloo bluza aia cu dungi este rochie.
Am poza cu ea cap - coada dar stau cocosata si de aceea am evitat sa o pun. Daca promiteti ca nu rideti de mine ca stau cocosata
...o pun spre exemplificare. E o poza cu 2 zile inainte de a naste pe Ochioasa - apropos asa ma striga mama pe mine . Asta era porecla mea in famile -Ochioasa . Deci fie-mea...e clar seamana cu mine
!
Criminali sunt baietii tai nas in nas !
Flwers nu este relevant cit storci in pompa. Nu are nci o importanta cantitatea mulsa decit daca vrei sa faci depozite la frigider pt. puseurile de crestere. Si atunci da e bine sa sti cam cit aii in depzit si cite zile te poti baza. In rest este absolut irelevant. Ceea ce este releveant este cit suge bebe si daca se alimnteaza suficient. Eu zic sa continui si sa scoti din mnte laptele praf chiar daca ideea este tentanta din nenumarate de vedere.
Olivia tu cum mai stai cu mameloanele ? Te-au mai lasat durerile. La mine la dreptul e lejer bine iar la stangul desi doare a devenit suportabil. Tin pumnii !
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Daaaa...confirm : a mea s-a constipat. De atunci ales bules nu i-am dat decit tzatze si e bine , cel putin de luni nu mai avem colici.
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Amalia Simona eu nu-i puneam SAB-ul in biberon, ci intr-o lingura in putin ceai sau lapte si amestecam putin in ea. Asa ia clar toate picaturile, nu raman pe biberon. Ai grija cu ceaiurile pentru colici, ca poti risca sa constipi copilul. Greseala asta am facut-o eu la David, nu m-am uitat ca aveau menta in compozitie, si dupa cateva zile de cand l-am adus de la maternitate, era deja constipat. Acum am evitat, sau cel mult as face eu ceai din fenicul si anason, luate separat.
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Mirtha mama de Eva
alexutza_26 spune:
si nota 10 sotului pt ajutorul dat pe care nu multi dintre soti s-ar pricepe sa-l dea![]()
citat din mesajul lui Alexa.1983 ....pana ma dau jos din pat dureaza 10 min si mers pana la bebe 4 min, ustura operatia, doare spatele, sa-mi traiasca batranetzile.....deci...eu am preocupari Milka...ma mulg si depozitez...acum ma relaxez la o cafea ...Prima noapte a trecut...panica a trecut..Inca nu pot sa cred ca chestia aia mik ( desi mi se pare mare ptr interiorul meu personal)a fost in burta mea...si ca m-au si pus s-o iau acum acasa, si ca nu are de gand sa plece ( vb lu bunica-mea)Madutz sa-ti traiasca ![]() ![]() ![]() Darling...usurel, respira... trece...emotia e mare... Vonhelen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fetele...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
TheodoraPRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:

sa va traiasca miununea sa fie sanatos si mamica sa-si revina cta mai repede si muuult laptic!!!!!!!

| citat din mesajul lui Amalia Mesaj proaspat de la VonHelen!! "Astazi la ora 12:15 s-a nascut minunea noastra Tudor Andrei, 3400 grame, Apgar 9, cezariana programata la 39 sapt si 2 zile."FELICITARI mamicuto!!!! Refacere rapida, mult laptic si un bebic fara colici! Sa va traiasca!![]() Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
36+
TheodoraPRINTZUL
AMR 3 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Flowers spune:
Si eu m-am impotrivit intoducerii laptelui praf si vazand doctora ca nu are cu cine se intelege a pus-o si pe asistenta sa ma dadaceasca.Si aceasta a inceput sa-mi zica tot ce nu am voie sa mananc: condimentat, piperat, iute, prajeli, carne de porc,fructe doar banane la greu in rest nimic, fasole, varza, mazare, peste doar alb- rasol.... si nu se mai oprea.Am intrebat daca am voie sa mananc un snitel de pui ...a zis ca nuuuu... asta-i moarte curata pt bebe ...in schimb am voie din cand in cand sa ma ospatez cu cremvusti de pui .Am sa alaptez exclusiv pana la 1 luna(acum avem 2 saptamani) si atunci am sa decid. Am luat si Galactocil de la plafar , beau si ceai de chimen si anason.Cu toate ca sanii imi par mai moi decat inainte , cred ca am mai mult lapte acum.
Vreau sa felicit proaspetele mamici. Mamiseli bine ai venit acasa.Multumesc pentru mesaj.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)
leeloo5979 spune:
Mirtha...hai ca a ras pana acum soata de mine - ti-am zis draga de cand ai luat-o ca aia e rochie, tu nu si nu, ca o porti ca bluza, na acum stie tot forumu' ca vii de la Braila!" - am preferat sa o port ca bluza si sa ii zic ca atare pentru ca mie nu imi plac picioarele mele (de fapt gleznele nu-s de "gazela furibunda")si atunci nu port rochii...fuste...etc decat foarte rar si in anumite conditii estetice de lungime si toc.
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo?start=60
Mirtha spune:
Produsele cumparate sunt eficiente.
Cit priveste restul...poate cind ai timp tragi la imprimanta si le-o faci cadou cartea Dr. Culcer si acolo sunt sfaturi detaliate ref. la alimentatie sdar mai ales la alaptare.
Cartea o reasesc in mailul comun , in format electronic.
Tot pt. sfaturi ref. la alimentatie dar si la ingrijire nou - nascut recomand Clinica Mayo. Buna , destul de tehnica dar suficnt de lejera ca lectura.
| citat din mesajul lui Flowers Si eu m-am impotrivit intoducerii laptelui praf si vazand doctora ca nu are cu cine se intelege a pus-o si pe asistenta sa ma dadaceasca.Si aceasta a inceput sa-mi zica tot ce nu am voie sa mananc: condimentat, piperat, iute, prajeli, carne de porc,fructe doar banane la greu in rest nimic, fasole, varza, mazare, peste doar alb- rasol.... si nu se mai oprea.Am intrebat daca am voie sa mananc un snitel de pui ...a zis ca nuuuu... asta-i moarte curata pt bebe ...in schimb am voie din cand in cand sa ma ospatez cu cremvusti de pui .Am sa alaptez exclusiv pana la 1 luna(acum avem 2 saptamani) si atunci am sa decid. Am luat si Galactocil de la plafar , beau si ceai de chimen si anason.Cu toate ca sanii imi par mai moi decat inainte , cred ca am mai mult lapte acum. Vreau sa felicit proaspetele mamici. Mamiseli bine ai venit acasa.Multumesc pentru mesaj. ![]() Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002) |
Mirtha mama de Eva
Flowers spune:
Leeloo credeam ca am sa-ti urmez modelul cu mulsul, stocatul laptelui in 2 biberoane si hranit noaptea copilul cu el . Mi-am luat si pompa din aia ca a ta , dar ori nu stiu eu s-o folosesc ori nu-i lapte suficient... cert este ca nu scot decat cateva picaturi cu ea.
Poate saptamana/luna viitoare imi v-a fi de folos.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)
simona_1402 spune:
Mirtha, Amalia, multumesc. Astept sa se trezeasca si somnorila sa incerc reteta. Intre timp va mai las o tema, daca nu-i cu suparare. Am primit atatea indicatii si siropele si din maternitate, si de la med de fam ca m-am zapacit. Tb sa ii dau vigantol incepand de maine, cand facem 2 sapt, asta am priceput ca 2 pic pe zi, dar am mai descoperit si sticluta cu vit D3, asta pe cuvant ca nu mai stiu cum mi-a zis sa i-o dau. Voi aveti asa ceva?
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) si
Radu (3 dec 1997)

....pana ma dau jos din pat dureaza 10 min si mers pana la bebe 4 min, ustura operatia, doare spatele, sa-mi traiasca batranetzile.....deci...eu am preocupari Milka...ma mulg si depozitez...acum ma relaxez la o cafea
...Prima noapte a trecut...panica a trecut..Inca nu pot sa cred ca chestia aia mik ( desi mi se pare mare ptr interiorul meu personal)a fost in burta mea...si ca m-au si pus s-o iau acum acasa, si ca nu are de gand sa plece ( vb lu bunica-mea)
"Astazi la ora 12:15 s-a nascut minunea noastra Tudor Andrei, 3400 grame, Apgar 9, cezariana programata la 39 sapt si 2 zile."