Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 4
lauramiron spune:
Alexa, ati trecut cu bine prima noapte cu bebe acasa
Faptul ca ai un sot care se implica si te ajuta asa de tare, conteaza enorm. Pupam bebele sa creasca mare si pe mami sa se refaca repede
Elilov, maica prin ce-ai trecut
Cum sa te taie aia pe viu???? N-a prins anestezia sau ce s-a intamplat?? Oricum, felicitari, ai fost curajoasa si ai depasit momentele grele. Pana la urma toate durerile trec cand iti tii comoara in brate
Abia astept si eu momentul ala...
Mirtha, m-am delectat cu pozele Evei care e delicioasa....adorabila
E atat de conturata si ochioasa si a crescut muuuult, pe bune! Pupici pentru voi
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
37+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Bravo VonHelen!!
Felicitari mamico si sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Mesaj proaspat de la VonHelen!! "Astazi la ora 12:15 s-a nascut minunea noastra Tudor Andrei, 3400 grame, Apgar 9, cezariana programata la 39 sapt si 2 zile."FELICITARI mamicuto!!!! Refacere rapida, mult laptic si un bebic fara colici! Sa va traiasca!![]() Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
37+ cu
Caterina Sara
Amalia spune:
Mirtha e scumpa foc Eva a ta! In poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2375998690103625916rLUOBl zici ca e copil de 3-4 luni!
Este foarte expresiva! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Ana.6602 spune:

hai darling

felicitari von helen pentru tudor andrei

felicitari madutza pentru andreea
bebei sanatosi si papaciosi si recuperare cat mai grabnica
se pare ca avem luna aceasta o gramada de andrei, andreee.
si pe baiatul meu tot andrei o sa-i pun numele
Ana
37+
(Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08
AMR 3 saptamani
Ana.6602 spune:
elilov imi pare rau ca ai trecut prin asemenea dureri, pana la urma bine ca esti sanatoasa si rezultatul conteaza...o minune de bebe
nici eu nu imi doresc cezariana, bebe e cu capul in jos de la 31 sapt, nu cred ca se mai intoarce, are un pic cordonul infasurat, sa stea cuminte acolo sa nu se stranga de gat.
alexa mama, esti de coma, felicitari pentru prima noapte cu bebe, stai sa ne vezi si pe noi,cand om naste.
sunt convinsa ca pana la urma o sa te descurci de minune, mai ales dupa ce o sa mai treaca durerile de cezariana. Oricum daca te superi iti trec ele si fara sa vrea...![]()
![]()
iulia cospy si la mine bebe a inceput de cateva zile sa impinga si eu resimt intepaturi pe col si prin burtica asa un pic dar tin doar cateva secunde....tot astept evenimentul cel mare sa se intample
otiliav la mine doctora mi-a masurat bazinul cu....degetele bagate in pasa a mea, bine ca a spus ca e destul de mare si pot sa nasc natural, ca tare mi-era ca incepea cu scuze deastea ca e prea mare bebe...etc
Ana
37+
AMR 3 saptamani
leeloo5979 spune:
Mirtha...absolut frumoasa...delicioasa...iti vine sa pupi monitoru'...un deliciu si o delectare pentru ochi, absolut fenomenali ochii aia mari, eu sunt innebunita dupa copii ochiosi!
Si apropo, am si eu bluza de aia in dungi, numa ca a mea e pe "putin mov"...am si eu poza exact cu o saptamana inainte sa nasc, cand am rupt turta finutei noastre. Era bluza mea preferata, din pacate, acum nu imi mai vine ca lumea din cauza marimii sanilor (sunt iiiiiiiiiiiiiiiiiimensi) si se ridica mult pe ei.
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo?start=60
andreyutza spune:
Mirtha, pana sa-ti trimit eu PM cu parola am vazut ca ti-au trimis fetele. am facut o ciorbitza de peste si peste prajit cu mujdei.
Eva e asa scumpica si mie mi se pare ca s-a mai schimbat. e mai mare, parca ia aliura de domnisoara.

Eli,
prin ce-ai trecut, mamica curajoasa.
Alexa nota 10 pentru sotz ca te ajuta asa de mult.
Von Helen

sa va traiasca Andreiutzu, sa fie sanatos si recuperare rapida!!!!

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
35+
Matei
Alexa.1983 spune:

Felicitari VonHelen

Felcitari Madutza
Va las
si
la usa salonului...si balutzele
de la
le pastez pentru cand ajungeti acasa!!!!
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
leeloo5979 spune:
Cu mandrie va anuntam ca am trecut la pampersi marimea 2, ceilalti pentru puiuti mai mici ne strangeau si ne lasau urme pe picioruse (picioruse care au prins carnita bine de tot...nu stiu cate kile mai are Damian, pe 11 noiembrie avea 3600gr).
Iar ieri am fost la cumparaturi pentru pomul de craciun (soata s-a sustras acestei indeletniciri timp de 4 ierni, ca ce ne trebuie, ca stam cu chirie si in garsoniera si nu e loc, ca la casa noastra facem...etc - dar anul asta nu avea cum sa mai scape) si am lasat vreo 400 ron numai pe globuri, fundite, beteala, chestii de impodobit, a ramas sa mai luam bradul si instalatia de clip-clip...sunt asa de fericita, cred ca facem bradul de pe 1 decembrie!
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo?start=60
Ana.6602 spune:
apropo de nastere si dicutia cu capul tuguiat la bebe, eu sunt hotarata sa nasc fara epidurala, tocmai ca mi-a zis si doctora ca din cauza epiduralei, expulzia e posibil sa dureze mai mult si de aceea nu vreau. doar n-oi muri de la cateva ore de chinuiala....lasa acolo sa simt si eu ca am nascut, sa simt si eu niste dureri, ca pana acum am fost o norocoasa...nema operatii, nema complicatii, imbolnaviri, internari etc
mirtha si eu sunt cu cititul, mor daca nu citesc cate ceva in fiecare zi. Cred ca o sa fac tot posibilul dupa ce nasc si o sa se organizeze treburile cat de cat sa imi fac timp si pentru citit.
alra ti-am urmat sfatul si azi am tras o mama de curatenie prin 120mp de parter pe unde ne taram oasele, de ma istovisem rau de tot... acum dupa o ora de stat la calc, sunt ca noua....ciudata mai e si sarcina asta....
apropo de forum, pe mine ma enerveaza rau de tot, cand citesc din urma, sau in general pe situl asta ca se incarca foarte greu paginile, si pierd o gramada de timp asteptand sa se incarce, de ex azi am citit 10 pagini ce ati scris voi de ieri pana azi, in juma de ora, din care cred ca 10 min am asteptat sa se incarce paginile. voua vi se intampla la fel, sau e calc meu de vina?
va pun si revin maine cu alte noutati din odiseea asta minunata de sarcina a mea....sper sa nu va plictisesc prea tare
Ana
37+
AMR 3 saptamani