marijuana la marutza???

marijuana la marutza??? | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Ati vazut traznaia asta? Nu inteleg cum de a lasat-o in halul ala in emisiune!!!Era pulbere de drogata! Ati vazut-o???http://www.youtube.com/results?search_query=maruta&search_type=&aq=f
Pana unde merge goana asta dupa rating? Si asa nu prea il apreciam pe mamarutza asta, acum a scazut mult in okii mei...nu e om, e o reptila!!!

"sky is the limit!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nu cred ca Maruta a vazut-o asa inainte de emisiune... poate s-o fi drogat inainte sa intre in direct... era si el socat... si cred ca ii era frica sa nu faca nebuna vreo criza in direct...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Mai, mie nu-mi vine sa cred ca asta a intrat direct de pe strada in studio!!! A trecut si ea pe la machiaj, au vazut-o ailalti, asta are o casca in ureche in direct,nu? Si daca a vazut-o asa, de ce nu s-a oprit? cerea o pauza ceva, si oprea mizeria aia! Nici nu stiam ce sa fac, sa rad, sa plang...cred ca e atat de disperat dupa audienta incat ar accepta orice...lousy job!!!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dar el este producatorul emisiunii? Chiar nu stiu...
Asta e treaba producatorului, nu a prezentatorului...

N-am zis ca a intrat direct dupa strada... dar poate a venit treaza si dupa machiaj, dupa ce au vorbit inainte de emisiune etc. s-a dus la baie, s-a drogat si a asteptat cuminte sa intre in emisiune, fara sa mai obs. nimeni ca e dusa pe vaaaaal... Iar cand a inceput sa vorbeasca in emisiune... nu mai pricepea nimeni nimic

Eu totusi cred ca Maruta nu a stiu ca e in halul ala... mie personal mi s-a parut socat si se purta cu grija cu ea... tot ii zicea hai sa cantam... numa sa scape sa nu inceapa sa faca urat...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

vorbiti in necunostiinta de cauza Marihuana se vede ca este sub influenta tratamentului dat de psihiatru,mie imi este mila de ea.A trecut prin multe,si-a pierdut mama,credeti ca nu a afectat-o psihic?Ca s-a drogat este altceva,acum problema ei este de natura psihica.Am o prietena care se manifesta exact la fel in perioada cand avea probleme psihice,nu este de ras...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ce aveti cu Maruta ?
S-a descurcat chiar foarte bine cu ea in conditiile date. Si nu cred a a chemat-o el, ci producatorul.
Dar cu un lucru sunt de acord, e clar ca nu trebuia sa apara asa la TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Am spus ca s-a tampit Maruta de cand cu Pro-ul.Nu acceptam nici in 100 de vieti sa fac emisiuni denaturate de genul.Ce cinic se numeste:Happy Hour!
Si mie imi pare rau de ea.Daca nu au stiut de ce nu au intrerupt emisunea si sa o lase sa plece sau sa-i deie ajutor?Mie imi pare ca au ajuns neoameni, pentru audienta calca peste cadavre.Banul...
Ati vazut ce misto s-au spalat pe maini in presa de azi?Ei da,sunt nevinovati cu 10 cerculete,dar femeii asteia poate i-au dat ultimul branci.Interesa pe careva impacarea ei cu tatal?Si asta era discutie de emisiune de 2 lei?
Ce tot se baga in sufletul oamenilor si cei care accepta sa-si afiseze viata,familia pentru vedetisme-bani cat de prosti sunt?Asa m-am saturat de televiziunea ro!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

n-am vazut emisiunea ieri, dar mie imi pare rau de ea, mare nenorocire-n viata drogurile astea, crezusem ca a scapat

la un momentdat parca era casatorita, nu ? si se ocupa de o afacere cu bijuterii - Tria Alpha

am inteles (din presa) ca a divortat si fetita a ramas la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pia asta ziceam si eu, eu nu as fi avut inima sa o las sa se faca de cacao acolo, in direct! ti se facea mila de ea!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Am vazut-o si eu aseara si nu stiu ce sa cred. Mie imi facea impresia ca e "high on something". Nu stiu daca droguri, daca medicamentele pe care le ia o fac sa reactioneze asa, dar clar avea ceva. Si el mi s-a parut ca s-a purtat acceptabil data fiind situatia... a incercat totusi sa poarte o discutie cu ea si sa o faca la modul coerent si se vedea pe fata lui ca era ingrijorat de ce turnura poate lua totul intr-o singura secunda. Ca sa nu mai vorbesc de prestatia ei live... daca se stia (ea) ca e intr-o stare mai ... ciudata, mai bine nu accepta, decat sa fie acum subiect de barfa peste tot dupa aparitia asta!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Am vazut emisiunea aseara. Sincer, atunci cand a intrat pe usa si a defilat zicand : "fitze, fitze..." a parut normala. Glumea, a povestit ceva despre puloverul cu care era imbracata. A durat cam 1-2 min. Apoi a luat-o la vale, vorbind incoerent si uitandu-se fix la Maruta.
Nu mi s-a parut exagerat Maruta, mi s-a parut speriat si ingrijorat. Parca nu-i venea sa creada ce se intampla, credea ca ea inca glumeste si tot incerca sa redreseze situatia. Csnd a inceput sa vorbeasca de mortii pe care ii vede, a realizat toata lumea ca se intampla ceva ...
Sincer mi-e mila de copilul ala al ei, nu de ea. Ea e adult, pe cand copilul ala...

"Sunt inofensiva, dar gandul meu e criminal!!"

Mergi la inceput