marijuana la marutza???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

cum pot vedea si eu pe you tube,linkul pus de rory,nu-l pot deschide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Nu mai merge cel de pe youtube.Incearca aici http://happyhour.protv.ro/

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Doamne, infricosator ...pe mine m-a socat privirea ei...

Eu nu cred ca era drogata, in schimb cred ca are mari probleme psihice.

Pacat de fetita ei, n-ar trebui sa creasca intr-un asemenea mediu...cei de la protectia copilului ar trebuisa ia masuri.

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asta nu e nimic....se intampla si la case mai mari, cum ar fi http://www.youtube.com/watch?v=NqrS4zeoxsg
macar amy are voce

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Si eu m-am mirat ca n-a vazut-o nimeni cum e inainte sa intre, dupa care m-am gandit ca totusi au lasat-o sa intre asa pentru audienta...

Mergi la inceput

Cu siguranta nu era drogata.Am citit in ziar ca inainte de intrarea in emisiunea,chiar glumeau.La scurt timp s-a produs acest "incident".Nu e de ras.E grav de ceea ce sufera Dana.

Invitat#259; pentru a-#351;i promova o nou#259; pies#259;, Dana Coteanu, alias "Marijuana", #351;i-a pierdut controlul în timpul emisiunii.
Cânt#259;rea#355;a a devenit incoerent#259; la pu#355;in timp dup#259; ce a intrat în platou #351;i a în#351;iruit gânduri de neîn#355;eles. Încercând s#259; o calmeze, C#259;t#259;lin M#259;ru#355;#259; i-a vorbit despre împ#259;carea cu tat#259;l ei #351;i despre premiera pe care o preg#259;tise.

"Marijuana" a cântat piesa "Fabrica de energie", cu versuri scrise de ea, dup#259; care a fost condus#259; acas#259;. De când a fost internat#259; în spital din cauza drogurilor, "Marijuana" este sub tratament medical #351;i a avut nenum#259;rate conflicte cu tatal sau.

Lucian (2008-11-21 01:26:41)
Oameni buni, dana nu era drogata in aceasta emisiune, din pacate ea sufera de tulburari bipolare \"Tulburari bipolare - constituie un alt tip depresiv cunoscut sub numele de tulburarea maniaco-depresiva. Mai putin predominanta fata de celelalte tipuri depresive, tulburarea bipolara se caracterizeaza prin schimbarile dispozitiei. Uneori aceste schimbari survin foarte rapid, dar de cele mai multe ori ele se produc gradual. Cand se afla in ciclul depresiv indivizii pot prezenta fie toate simptomele caracteristice depresiei, fie pot sa nu prezinte nici unul din simptome. In ciclul maniacal persoanele pot fi superactive, extrem de vorbarete, manifestand o mare cantitate de energie. Mania afecteaza modul de gandire, rationamentele si actele comportamentale sociale. \" Asa ca va rog mult, sa nu o mai judecam, cine are experienta stie ca nu asa se manifesta un om drogat!"

Parerea mea e ca,Marutza a facut bine ca nu a cerut publicitate.De ce sa ceara publicitate?Nu e o rusine de ceea ce sufera si nimanui nu ar trebui sa-i fie.Daca baga publicitate apoi ziarele aveau de lucru cateva zile si scormoneau cate si mai cate baliverne despre ce s-a intamplat in emisiune si fiecare isi dadea cu presupusu nestiind nimeni ce e adevarat si ce nu.Asa am vazut cu totii,s-a scris in presa ptr cei care nu au vazut.
Trece printr-o foarte grea.A gresit iar acum va trebui sa suporte consecintele.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Acum am vazut cum a aparut textul,,imi cer scuze dar nu ma pricep sa-l reectific

*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Invitata pentru a-si promova o noua piesa, Dana Coteanu, alias "Marijuana", si-a pierdut controlul în timpul emisiunii.
Cântareata a devenit incoerenta la putin timp dupa ce a intrat în platou si a însiruit gânduri de neînteles. Încercând sa o calmeze, Catalin Maruta i-a vorbit despre împacarea cu tatal ei si despre premiera pe care o pregatise.

"Marijuana" a cântat piesa "Fabrica de energie", cu versuri scrise de ea, dupa care a fost condusa acasa. De când a fost internata în spital din cauza drogurilor, "Marijuana" este sub tratament medical si a avut nenumarate conflicte cu tatal sau.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai c=vedeti de asta au audienta canale de tip Otv - sa se vada suferinta, mizeria umana, declicul, nebunia...eu una nu as vrea sa mai vad asa ceva pe un post de tv. Nu suport sa vad suferinta altora, e inuman sa lasi omul sa se faca de cacao, doar ca sa faci audienta. Eu una inca mai cred ca era drogata ceva, nu ati vazut ca nu vorbea clar? Incerca cu disperare sa scoata ceva coerent din gura si nu ii iesea neam! Pacat intr-adevar de copilul ei...Protv-ul nu are nici o scuza pentru magaria asta!
Rhonnea, tie ti-ar fi placut sa fii in locul ei numai ca sa nu vorbeasca ziarele a doua zi??? Mie nu mi-a fi pasat deloc de chestia asta...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Rory sincer,nu voi putea fi in locul nimanui niciodata.
Acum fiecare interpreteaza cum vrea.Oameni suferinzi vedem la tot pasul,noi insine suntem suferinzi.Fiecare sufera de ceva mai mult sau mai putin grav.
Uite vezi...din pct tau de vedere nu ti-ar fi pasat ce ar fi scris presa,pe cand eu....n-as fi trecut cu vederea "gura presei".
Eu mi-am spus parerea,in functie de cum vad eu lucrurile,de cum as fi reactionat dupa...
Nu trebuie sa ne punem in locul nimanui.Daca Maruta punea publicitate,toti cei ce urmareau emisiunea vedeau inceputul incidentului si atunci daca intervenea publicitatea toata lumea si-ar fi dat coate in stanga si-n dreapta,toata lumea ar fi fost curioasa ce si cum,presa ar fi scris numai minciuni....la asta m-am referit.Asa a vazut toata lumea,a fost ,s-a dus si asta e.
Acum toata lumea zice ca Maruta a avut nevoie de rating,dar in momentul acela nici numai stia cum sa reactioneze.La fel si noi cei care ne uitam am ramas la fel de socati.
Ma rog, asta e parerea mea personala.
Acum asteptam sa vedem ce va spune ea dupa acest incident,cu siguranta va da un interviu si cu siguranta va declara ca nu era drogata.

*Miracolul nostru*

Mergi la inceput