Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)
Raspunsuri - Pagina 7
myral spune:
Mandra mea a dormit, in brate binenteles, acum o pun in pat ca ma doare mana si sigur se va trezi, asa ca va las
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Na, ca doarme si eu stau nemiscata sa n-o trezesc.Maria
chiar de nu ai dispozitia necesara, mai intra pe la noi, eu de cate ori nu am intrat deprimata si plangandu-ma de diverse
Si pe mine ma dispera astia cu stirile lor de concedieri si disponibilizari
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
A si alea despre vaccin, abia astept sa scapam odata de el. Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
valentina_22 spune:
Felicitari DEVYLLEI si NANEI, pentru podium. Nu am putut vedea fotografiile pentru ca nu-mi permite calculatorul, dar cu siguranta ati fost niste papusi.
Urmy, este foarte posibil sa fii fost si tu la BE in aceea si perioada , dar cum nu ne cunoastem ne-am ratat. POate mi-ai vazut pustioaica, o nazdravana in rochita si cismulite care tot spunea poezii la microfon si intretinea atmosfera.
Am venit cu Andrei de la doctor si tre sa facem aerosoli. Asa ca nu prea mai avem acces la plimbari si trebuie sa stam mai mult prin casa.
Acum s-a trezit si bebita al meu si fug sa-i dau de mancare.
si revin. Am tot facut pauze lungi dar acum vreau sa fiu la curent cu tot si sper sa va pot cunoste mai bine.
comori de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Pinacolada spune:
Moldoveanca- ce patanie......nu am mai auzit asa...mai vorbeste cu vreun doctor!cred ca ai inebunit de spaima! bine ca a trecut..
Luy- sa putati sanatosi noile lucrusoare, jucarii dragute gasesti si la dragonul rosu, ai de unde alege, oricum si preturi ok!
Teo si fetele care s-au intalnit la pizza- imi pare rau ca nu am putu ajunge!!!!!!!!!sper data viitoare sa fiu si eu prezenta!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Yaia, esti amabila sa detaliezi un pic despre cartile alea? Ca sa stiu si io ce-i la moda acum.. ca e o idee interesanta. Merci ![]() |
Recomand cu caldura Peter F. Hamilton, Night's Dawn trilogy, Greg Mandel trilogy, Commonwealth Saga (sunt 2 carti) sau orice alta carte de el. E un scriitor tanar de SF si al meu sot e innebunit dupa stilul lui, zice ca e super tare tipul. Trebuie sa intelegi ca al meu sot e fan Dune si alte alea SF, dar nu e prea incantat de Asimov. Asta ca sa intelegi si comentariile lui, sa le poti pune in context.
Acum el are deja toate cartile scrise de Hamilton, cea noua trebuie sa apara -ups, tocmai am verificat, a aparut in oct 2008, maine trebuie sa dau o fuga la librarie sa o comand, poate ajunge in timp pt. Craciun.
Hamilton o recomanda pe Justina Robson si i-am cumparat sotului, dar inca nu a inceput sa le citeasca sa-ti spun cum sunt.
Acum citeste o serie de carti de Neal Asher, dar nu e prea incantat de el.
De data asta am gasit o serie de o alta autoare, Elisabeth Moon, seria Vatta's war. Inca nu stiu cum e, iti spun dupa ce le citeste (adica la anu'
Precizez pt. fetele curioase ca aici este o librarie care vinde si carti in engleza, poti comanda anumite carti si le aduc ei, cred ca poti comanda carti in cam orice limba si daca au partener in tara respecitva, le aduc...asta ca sa nu credeti ca am invatat finlandeza peste noapte, desi as vrea eu...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
Nici chiar asa, auzi la ele avion, nu pot sa-i rapesc placerea asta Roxanei![]()
Mie nu mi se pare ca am cumparat multe, mai aveam si altele in plan, badyute mai groase, niste blugi grosi sau salopeta blug , raiat groasa....ghete imblanite pt Cristi( are cizmulite dar voiam si ghete)....poate daca gaseam ce mi-am propus aveam nevoie de miniavion![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Pinacolada spune:
Carpatina- legat de oferte de Rev- cred la cluburi e mai ieftin...dar mai ieftin de 150 nu am auzit! vorbeam cu o prietena din londra si cand i-am spus de oferte, a ramas traznita!!!! acolo pretuirle au scazut, se fac economii, nici iluminatii de sarbatori nu mai pun, iar lumea nu prea mai cumpara nimic.....din cauza crizei economice...., care la noi parca nici nu ar exista!
Yaia spune:
Carpatina, multa sanatate...am sperat sa nu fie pe bune scutirea aia medicala.
PS sa stii ca e reclama pe romani la Carpatina...apa minerala!![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
uitati o dedicatie veche, de la intalnirea cu fetele si plimbarea in parc cu Luy si Maria, Devila si Erika....sper sa va placa(abia azi am intrat in posessia lui)
dedicatie
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem