Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)
Raspunsuri - Pagina 6
myral spune:
Moldoveanca ce spaima, mie tare frica imie de febra chiar nu stiu cum as fi reactionat in situatia asta. Poate ca doctorul de la salvare au avut dreptate, e prea cald la voi?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
diwana spune:
Gabriela, iti tin pumnii sa iasa analizele bune. Curaj, trece si asta. N-are de ce sa nu fie bine. Din pacate, si eu analizele le aman cat pot de mult. Bine, rau, asta e, nu-mi place sa merg la doctor. Nici macar analizele gratuite nu le-am facut
M-am gandit si eu de nenumarate ori la asta, tot vroiam sa te intreb tu pe unde stai in Cluj, desi am impresia ca destul de departe de mine. Noi stam in Gheorgheni.
Urmy, iti simt tristetea,nu ca as fi trecut si eu prin asta, dar se simte starea ta
Oricum, e lucru mare ca l-ai alaptat pana acum pe pui, alte mamici n-au ajuns pana aici. Poti fi mandra si bucuroasa ca ai impartasit asta cu puiul tau, e ceva ce nu dispare. 

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
carpatina spune:
Cecilio, bine ca nu ai fost incantata.. ca altfel iti trebuia si tie avion sa aduci acasa cumparaturile![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
myral spune:
Ghighi
si Miruna
sa iasa repede dintisorii sau maselutele sa nu va mai chinuie.Felicitari DEVYLLEI, NANEI, tuturor miresicilor noastre
pe toate.MADA
tu chiar nu stiu cum rezisti si cu serviciul si cu alaptatul noaptea.MAD
m-a distrat mult matematica. In schimb ma enerveaza cumplit alegerile astea tot timpul suna la interfon sa puna pliante diverse partide, oricum si inainte sunau diversi (si toti suna la 11
) plus ca mai canta si caravana pe strada, m-am saturat de cantecele lor
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
moldoveanca spune:
Myral avem cate doua geamuri in fiecare camera si nu sunt bine izolate chiar cam sufla vantul.Si de asta am tinut caldura cam mare plus ca el tuseste si m-a disperat sotul sa-i dam vestuta sa-i tina la spate.Recunosc ca e cam cald in casa dar totusi nu ii vine sa cred ca de asta s-a intamplat.Nu stiu ce sa fac sa aflu cauza de asta v-am intrebat pe voi daca ati mai auzit asa ceva
teo
carpatina spune:
Moldoveanco.. ce patanie.. mie nu-mi pare "sanatoasa" explicatia primita.. dar s-o putea si ce zic ei.. Stai sa vina expertele de la intalnire.. poate chiar e o ipoteza valida.
=====================
myral spune:
Roxana sa stii ca si a mea a avut o perioada cand urla in cada, dar i-a trecut, nici nu stiu cum, acum nu mai vrea sa iasa din cadita si uda totul in jur. Cred ca nu-i placea nici in cada mare totusi, poate din cauza asta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
carpatina spune:
Myral, parca nu-mi vine sa cred ca ar fi o relatie intre lipsa glutenului si luatul in greutate.
=====================
myral spune:
Moldoveanca pai pare cam imbracat mai ales daca e cald, a mea doarme cu body si izmenele la 24 grade si nu prea sta invelita desi pun un scutec pe ea. Totusi inainte se cam infofoleau bebelusii in general si nu am auzit de asa ceva, dar ce stiu eu?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Carpatina eu am citit ca este, dar totusi asta ar fi singurul simptom al ei de intoleranta la gluten si nu stiu daca e suficient.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)