Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)
Raspunsuri - Pagina 5
papanash spune:
Asta mic nu vrea sa doarma.
o sa doarma-n taxi.
Nu-i pun supozitor, ca nu ma lasa inima, la prima incercare a plans mult si tot n-am reusit. Si nu sunt fan supozitor, nici la mine
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
carpatina spune:
Cecilia, multa sanatate nasei si lui Victor Gabriel!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Prisi... succes..
Eu n-as merge dimineata catre serviciu o ora pe jos.. nici daca mi-ar garanta cineva ca voi slabi.. La intoarcere poate as face-o
, dar la dus.. no way!
=====================
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash iar am avut o noapte ff agitata, Ghighi a adormit pe la 10 si dupa jumatate de ora de somn s-a trezit plangand tare, s-a repetat scenariul de alaltaieri noapte, iar plimbari in toata casa, aprins-stins lumini, cantat,orice numai sa nu mai planga. s-a oprit saracul pe la 1 noaptea, era extenuat deja si nu mai putea sa planga, doar gemea incet. Daca n-ar sta cu mine non-stop as fi zis ca a patit ceva rau copilul, ca e traumatizat , dar asa ....?Nu ma lasa sa ma uit in gura, eu cred ca are mai multe eruptii. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
asa am patit noi la primul canin.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
carpatina spune:
Yaia, esti amabila sa detaliezi un pic despre cartile alea? Ca sa stiu si io ce-i la moda acum.. ca e o idee interesanta. Merci 
=====================
cecilia L spune:
Ne-am intors de la Baby expo, nu am fost foarte incantata, i-am luat cate ceva lui Cristi, o pereche pantaloni grosi,sosete,ciorapi lungi grosi cu ursuleti, totosi de stat in casa(sunt ca ai vostri Roxana)set- caciula, fular si manusi, o vestuta, un bady, 2 cuti humana si cam atat, mai vroiam sa-i mai iau cate ceva , dar nu m-au incantat fie ca si calitate fie ca si pret, sincer scumpe si urate, in ce privesc jucariile mult mai slab ca si in sept....deci a ramas fara jucarii, cumparam din alta parte pana vine Mosul.
M-am intalnit cu Gabitz, Roxana si Luy, insa am vb putin,Roxana se grabea, Gabitz a cumparat repede ce avea nevoie si a plecat, de Luy m-am pierdut si ne-am intalnit la plecare....deci prea mult nu am avut timp sa socializam, dar m-am bucurat ca le-am vazut pe fete.Maria si Eliza sunt niste frumoase si erau tare cuminti, numai Cristi era speriat de bombe.....stiu care a fost motivul agitatiei lui, cand am mers la BE am luat cu masina si o prietena cu baietelul, au stat in spate langa el ....iar el nu suporta pe nimeni in spate...cum adica el sta in scaun legat si altii nu![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Carpatina, sanatate multa....sper ca nu sunt probleme grave.
Voiam sa va multumesc tuturor ca v-ati gandit la Victor Gabriel si la nasa mea. 

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
myral spune:
Carpatina
sanatate! Eu nici daca as vrea nu as putea sa o intarc, numai cand am citit ce a scris urmy
, eu as vrea sa reusesc cazul ideal, sa fim pregatite amandoua si mai ales sa nu sufere micuta.Urmy
daca deja accepta biberonul e bine ca a gasit o metoda de consolare. Eu as fi vrut ca a mea sa-l accepte inainte de intarcare dar nici o sansa. Pe mine ziua nu ma deranjeaza tzatzileala ca mananca binisor (pt ea in nici un caz nu se compara cu ce am citit pe aici) A si mai vroiam sa spun ceva si am tot uitat, eu nu ii mai dau gluten Elisei si minune in cinci saptamani a luat 450g, oare asta sa fie cauza pt care nu lua ea in greutate??? Sau doar o coincidenta? Oricum deocamdata mi-e frica sa-i mai dau, sper sa nu fie cava permanent cu glutenul asta ca tare e complicat si are interzis la muuulte produse.Cred ca se fac si niste analize dar nu vreau s-a mai intep.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Cecilia nu ai fost incantata dar ai luat o multime, sa le poarte sanatos Cristi!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
moldoveanca spune:
Sa va spun ce am patit aseara si sa va dati cu parerea ca eu innebunesc.Il culc pe Vladut la 9 jum totul ok,noi mai stam la tv pana la 12 cand ne culcam ma duc sa-l verific.Era rece ca ghiata peste tot,luam temperatura sub 34.Il impbacam gros incercam sa-l incalzim nimic ramane rece.Respira normal si era foarte moale dar asta cred ca de la somn.Sunam la salvare si ma tin 40 de min la tel sale dau toate detaliile.Concluzia la care au ajuns e ca l-am spraincalzit si corpul a intrat in hipotermie ca sa raceasca circuitele
.Ati mai auzit asa ceva?Dupa 3 ore si-a revenit dar am tras o spaima
Acum e ok misuna peste tot a papat bine
teo