Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)
Raspunsuri - Pagina 4
prisi spune:
am vazut ca vorbiti de cartile de la Adevarul , eu le-am cumparat din intersectie cu 10 ron , stiu ca erau gratis la ziar dar trebuia sa ma duc la 6 la chiosc si saptamana trecuta am cumparat vineri , sper ca de saptamana viitoare sa fie ok, desi am jumatate din cartile din colectie mi-as dori sa le am pe astea toate la fel, pentru viitorul birou
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
Mihaileasco, tare frumoase pozele... si tu.. vad ca erai tare asortatat cu nasul ![]()
De ce voi flori roz in piept si ceilalti galbene?
Tare simandicoasa nunta, foarte frumose decoruri - si tare asortate.. au avut ceva firma care s-a ocupat de asta?..
In ladita de pe masa voastra - aia cu lacat - se strangea darul? ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
Prisi, vad ca si Mirunica plange ca si Ghighi, noaptea. Cred ca de la dinti, pe mine nu ma lasa deloc sa vad ce-i acolo .Azi-noapte n-a vrut nici ceai nici lapte , cu greu l-am pacalit sa ia cu lingurita niste nurofen.
Ghighi da semne de somn acum, incerc sa-l adorm, macar jumatate de ora.Dupa aia mergem la intalnire......vorbim dupa.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
prisi spune:
asa , sa va mai zic una, mi-am propus ca o zi pe saptamana sa las masina acasa si sa merg pe jos o parte din drum, iar azi am reusit, am plecat mai devreme de acasa cu jumatate de ora si am mers pana la Eroilor , iar de acolo am luat un troleibuz pana la birou, asta inseamna o ora de mers pe jos si ma simt super relaxata, cei drept am facut jumatate de ora in plus fata de restul zilelor, oricum sper sa ma tina macar pana incepe sa ninga ca mi-ar face bine la silueta
ca la sala e mai greu de ajuns din lipsa de timp
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia [green]Sanina japoneza [/green |
Hai, baga mielu'!
=====================
papanash spune:
Carpatino, multa sanatate !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash cu greu l-am pacalit sa ia cu lingurita niste nurofen. |
Nu-i mai simplu cu supozitor?
=====================
prisi spune:
petrecere frumoasa fetelor la intalnire
, data viitoare sa va intalniti mai spre centru sa pot sa fug si eu o ora de la serviciu
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
200 euro un meniu la restaurant ptr Revelion?
Pai in cazul asta 250 euro pentru un dus-intors la Viena nu pare mult...
=====================