Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Magdita, Kindly, Felix multumesc pt raspuns. Mi-ati spus si voi ceea ce ratiunea imi spune si mie. Dar ce ma fac? Instinctul imi spune altceva. Acelasi instinct care mi-a spus sa insist la T sa-mi faca laparo desi el imi spunea ca ma grabesc, ca am ramas o data si-o sa mai raman si alta data, dar eu am insistat si i-am spus ca dupa SEU asta eu nu stau linistita pana nu-si baga ochiul de melc in burta mea sa vada ce a fost/ este acolo. Si-am avut dreptate. Nu zic ca as avea si de data asta. Stiu ca e riscant... Hai ca devin penibila! Oricum pt diphe trebuie sa astept urmatorul cm, care nu stiu cand va fi, pentru ca nu stiu care din toate zilele astea trecute dintre 5 oct si 9 nov as putea eu sa o consider ca fiind z1, asa ca... stau "flexata" cum se spune pe la noi, o vreme.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Dierna in ziua 10 de tratament:
Endometru = 8.8
Estradiol = 1756 pg/ml
Progesteron=0,548 ng/ml
LH=0.274 mUI/ml

Rala si eu sunt de aceeasi parere cu fetele: sa faci Diphe!bafta!

LilianaFi adresa clinicii este Str.Aviator serban Sanatescu nr.5 sector 1

aseara am facut Pregnilul, si sambata dimineata ma duc la punctie!
multumesc tuturor pentru sustinere

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

vally- multa bafta iti doresc ! iti tin pumnii stransi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

sarrah, te rog nu te intrista...cel putin nu inca..timpul nu este pierdut. esti in Z12 de la GIFT, deci nu este prea tarziua si stii si tu ca testele de pipi nu sunt cele mai concludente

vally, bafta la punctie. te asteptam cu vesti bune

kindly, daca stii reusite ale fetelor care au facut FIV cu Tutu chiar te rugam sa ne dai mai multe detalii ca stii ca noi suntem avide dupa vesti bune despre reusite de IA sau/si FIV la clinica lui Tutu

Mergi la inceput

eu am auzit de 2 reusite la noua clinica a Dr T (la ambele drT le-a dat sanse fff mici de reusite si...);dar am auzite si de 4 nereusite...mai multe detalii nu am

viitoare "burtica"

Mergi la inceput

sarrah tu cand iti faci testul de sange?
lalitica

viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Vally, tin pumnii stransi tare tare tare! Sa fie cu ochisori!Iti doresc din suflet catu sa fii una dintre reusitele lui!!!

Kindly, daca cunosti reusite ale lui Tutu zi-le ori sa scrie pe net ori roaga-le sa iti spuna tie povestea ca sa o postezi!

Din cate stiu eu, NICI O FATA care a reusit cu Tutu la FIV nu a scris pe net de reusita ei! Numai nereusite.... Si la IA este aceeasi poveste, din cele care scriu pe aici, Anaconda este singura reusita si asta de un an jumate de cand scriu eu pe forum... De aceea, pe la capitole anterioare AM STRIGAT efectiv, multe dintre noi dupa reusite! Nu de alta dar avem nevoie de incurajare!

Sarah, te rog nu te intrista! Poate pipilica nu e suficient de concentrat si apare mai tarziu dunguta a doua!

Lali

Fetele, sosu meu mi-a preparat meseriasele banane flambate si m-am gandit sa impart cu voi! (se caramelizeaza 5 linguri de zahar, se adauga bananele taiate pe lungime in doua, se intorc pe toate partile in zaharul caramelizat, se mai presara un pic de zahar pe deasupra si se stropesc cu tarie, noi am avut ceva visichi, se aprinde chibritu si se da foc la tigaie) Aveti grija sa nu ardeti si ceva gene, sprancene sau bretoane Se scot pe farfurie si se scurge sosul format peste ele. Miami

Dragutele mele, va urez vichend placut si sa auzim luni de vesti cu doua liniute, aviz Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

felix76 despre 2 reusite stiu si eu. nu am vb cu ele personal.probabil in timp vom afla mai multe.si va avea reusite.sunt convinsa.dar parerea mea este ca nu se va intampla acest lucru(prea des) pana cand nu va face o resetare la prioritati.nu se i-au in calcul foarte multe detalii care il pot ajuta f mult.inseminari,nasteri,mai nou fiv-uri- sunt toate un amalgam si facute in graba.de ce?pt ca prefera sa faca totul singur, pt ca nu are incredere in oamenii din jurul sau,nu stiu.nu pot pricepe de ce nu exista cineva care sa-i preia o parte din responsabilitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

felix- or fi si reusite...dar poate nu intra fetele respectve pe forum. eu cred ca dr. Tutunaru isi da toata silinta pt a avea reusite atat la FIV cat si la IA...parerea mea e ca depinde si de problemele pe care le avem fiecare !!!
eu v-am zis de prietena mea care a facut FIV cu Tutu si Matei, la noua clinica. a fost nereusit! mi-a spus astazi de inca 6 FIV nereusite,pe care le stie ea la noua clinica. Insa, ce m-a convins sa o las mai usor cu stresul si cu dorinta asta nebuna de a face un BB este ceea ce mi-a povestit de una din fete care a facut FIV si a fost nereusit. fata respectiva efeciv a inebunit!!!! e internata la spitalul 9. Cica a sunat-o sotul respectivei fete si a intrebat-o ce tratament a facut ca el crede ca totul e din cauza tratamentului recomandat de medici. Fata respectiva nu-si mai recunoaste parintii si spune ca se duce la dr. Matei si Tutunaru sa o faca bine... pe mine efeciv, m-a ingrozit...cat de mult putem fi afectate de nereusitele noastre!

mie daca imi vine CM chiar o sa o las mai moale(asta simt acum) pentru ca si asa am trecut prin ce am trecut si chiar nu mai am putere sa lupt cu toate ca de fel sunt o mare luptatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

Felix76 sa nu intelegi ca iti folosesc jordeaua fara aprobare.ceea ce ti-am scris este doar parerea mea.recunosc ca stand de vb cu dr T am citit un suflet cald si OBOSIT.(am facut psihologie).munceste foarte mult si uita ca are nevoie si de odihna.garzi in spital,cabinet,clinica si N paciente.nu e usor.ma intreb daca este sincer cu adevarat pt ca am unele retineri in ceea ce il priveste(nu de ordin profesional).vom trai si vom vedea.
dierna ne ajuti si pe noi cu un raspuns?esti aceeasi persoana care scrie pe forumul ,reclama,,?

Mergi la inceput