Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Doamne Sarah, ce poveste cutremuratoare... Voi va dati seama cat rau ne poate face acest stres de a face bebe ?

Sarah draga, lasa ca o sa reusim noi pana la urma ! O sa vezi

Si eu cred ca o las mai moale. Oricum e postul si nu vreau sa mai fac nimic in aceasta perioada si astept sa vad ce se mai intampla dupa. Oricum mai bine sper luna de luna decat sa raman si sa pierd sarcinile cum am patit pana acum....

Oricum eu am resimtit pe propria piele ce inseamna trauma infertilitatii. Eu anul trecut am pierdut a doua sarcina in postul Craciunului - pe 13 decembrie am aflat ca se oprise din evolutie cu cca 1 saptamana in urma. Si pe vremea aceea ascultam Colinde de Hrusca, etc. Stiti ca anul asta nici nu vreau sa mai aud de Hrusca? Imi face pur si simplu raaaaaau sa mai ascult.

Doamne m-au trecut toti fiorii cand am realizat acest lucru. Noi ne stresam, ne dam cu capul de toti peretii, reusim sa o luam de la capat, dar stresul sapa in psihicul nostru atat de mult iar noi nici nu realizam ca putem pica oricand in depresie. Cu celulele nervoase nu te joci. Odata distruse acestea nu se mai refac niciodata.

Asa ca.. sa stam putintel mai calme ca pana la urma tot ce vrea Dumnezeu se intampla.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Kindly, DE ACORD cu tine! Total de acord! Mie mi se pare activitatea lui o varzoteca generala! De aia ma intreb si ma tot intreb incotro sa o iau!

Sarah, ai dreptate! TREBUIE sa ne desprindem de toata nebunia asta si sa invatam din nou sa ne gandim si la altceva! Altfel trece viata pe langa noi si obsesia din mintea noastra nu e in regula! Saraca fata, saracul sot, bietii parinti! Trebuie sa intelegem ca daca nu ne este dat sa avem copil ACUM, solutia noastra este sa ne rugam si sa incercam ce putem, si sa fim constiente ca nici un medic nu este DD!

Nu pot sa o uit pe Sanda Ladosi, am vazut-o intr-o emisiune in care a recunoscut ca a facut 5IA si 2 FIV, toate nereusite. Apoi a venit prima sarcina naturala din care a nascut un bebe superb, acum e graviduta din nou, tot natural!

Eu sper din suflet sa nu vina si daca vine, noi suntem aici sa ne sustinem cand picam si sa ne veselim cand reusim pentru ca noi STIM CE INSEAMNA!

Va pupacesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

oooofffff mai fetelor!!!!!
nu stiu ce naiba am ca si eu sunt putin prost dispusa, sa zicem....
trebuie sa-mi revin..maine e punctia
daca nu reusesc, o sa iau si eu o pauza....

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello hello ... ia uite a aterizat mama razatoarelor (io is aia )
sarrah e cea mai buna decizie ... aceea de a nu o lua pe pustii , cand inca suntem tinere (mai ales tu ) , mai exista sanse .. mai .. mai .. mai ... so .. relax ..sau caci vad ca va place (rala ).. stai flexata .. Dumnezeu e sus si e mare ,vede si ne ajuta .. usor si cu rabdare

rala ... sincer .. asa cum iti indica tie "corasonul" trebuie sa faci ....asta daca stii ca de obicei ai dreptate ... io de ex , 3 luni dupa laparo am incerct natural , dupa care , si sor'mea felixstie eram hotarata la o noua IA .. ei si uite machusica , m-a sucit catre diphe ... indiferent de ce se va intampla mai departe .. nu regret nici macar 1 sec decizia diphe

dr t .. stiti ca io mereu am aratat cu degetul anumite bube ... ei tineti-va bine ....
il admir ca isi doreste sa invete mai mult , il admir ca munceste pt asta , il admir pt ca isi lasa familia acasa pt munca si faima (poate nu e o abordare chiar ok) ..dar nu il admir ca nu stie sa delege responzabilitati ...TREBUIE , e imperios necesar ca cei care il ajuta sa aiba responsabilitati , sa faca (sub supravegherea dl dr) anumite lucruri .. altfel apare un proces de rutina , de oboseala , de lipsa de satisfactie , de ...de...de.... pana la urma de frustrare ... munca in echipa e cheia ...

io ii doresc multttaaaa sanatate , putere de munca , intelegere din partea familiei ......si nu in ultimul rand sansa , sa atinga performanta la care tinde ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Vally, te rog nu pica de acum!

Nu e voie sa fi supi!

Felix

Mergi la inceput

Sorelina, da cum soro in echipa? Sa se uite mai multi odata la pasa mea? Daca se rusineaza si fuge pitpalacu pe scari?

Nu dati cu rosii, glumesc si eu ca e vineri azi si mi-e gandu la neste cercei de arjinti!!!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sarah ce poveste trista!
E adevarat ca tre sa pastram mereu echilibru in viata noastra, sa nu cadem prada disperari ...offff doamne dar e asa de greu sa nu speri, sa nu iti faci iluzii in fiecare luna. Mereu cazi si luna urmatoare te ridici si mergi iar mai departe.....
Dar tre sa avem si o viata, sa iesim cu prieteni, sa ne plimbam , sa ne simtim bine...nu? chiar daca golul tot acolo este, si seara cind ne bagam in pat tot singure ne simtim si triste....
Vally tu esti la inceput de drum draga mea?? nu esti tristete la tine, si speranta ,emotie, maine e o zi mare, conteaza asa de mult cum te simti ...nici nu ai idee .... asa ca fi vesela , optimista, increzatoare si du-te maine cu sufletul deschis. Si roaga-te mereu la doamne doamne sa faca o minune si pt tine.
Promit sa ma rog pt tine maine, da?
Despre dr T, habar nu am de ce, dar de prima oara cind l-am vazut mi-a inspitat incredere.... eu cred ca vrea sa faca prea multe deodata, si de aia e asa obosit, mereu pe fuga, grabit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

Sarrah e foarte posibil sa fie adevarat ce s-a intamplat cu acea fata.de aceea este necesar un psiholog.sper sa nu ramana cu sechele.pt orice procedura medicala(chiar si o banala injectie)exista riscuri pe care trebuie sa ni le asumam.dc persoana respectiva nu a fost informata corect va trece greu prin aceste nereusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

hellllooooooooooooooooooooo
ce sunt bocetele astea? ia uite eu ma chinui sa va scot la dans si voi va plangeti atat. ia hai fruntea sus si tot inainte ca doar nu ne vom lasa noi invinse cu una cu doua. noi suntem niste invingatoare. o socatem noi cumva la capat. dar daca stam si bocim nu ajungem nicaieri. hai dati mana incoa sa va scot din butoi ca daca nu iau jordeaua de la felix. hai hai mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

valy draga mea de ce esti asa pesimista. de ce faci fiv daca mergi cu gandul ca nu vei reusi? nu vreau sa mai aud ca gandesti asa ca atunci cand ne-m mai intalni la usa la tutu iei bataita. ce inseamna gandirea asta? ai grija ca iau jordeaua.
te rog sa fi optimista si sa mergi cu toata increderea. noi suntem alaturi de tine si vei reusi. tu vei avea un fiv reusit pt ca esti tanara si increzatoare

Mergi la inceput