Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

acum am ajuns acasa. am plecat din bucuresti la brasov. am facut bhcg la urgenta la medsana, la ids nu le functiona aparatul. le-am spus sa-mi trimita rez prin fax. nici nu va inchipuiti ce nerabdatoare eram. la brasov am mai facut un test de urina. a doua liniuta slab pozitiva. acum am citit rez la bhcg- 1,2........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sarrah,mi-e greu sa-ti spun ceva...
Eu,azi...z1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete,

Astazi va astep doar la cefeluta si ceiut!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele mele,

Ana, Sarrah, Lilisor
Riloasa, sa-ti traiasca baietelul si sarcina usoara in continuare si bebe sanatos . Fiind tot pacienta dr.T, te mai asteptam sa ne scrii .

Va pup si va urez o zi calduroasa.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Sarah iubita ce inseamna 1.2 ca e sau nu e?

Ca eu stiu ca daca e 0 nu esti, dar la 1.2 e posibil sa fie ceva. Ba chiar am citit si pe net de o fata care a avut ca tine 1.2 si la 2 zile avea deja teste clare pozitive si era gravi. Poate s-au implantat mai tarziu si de aceea nu iese BHCG asa repede. Sa stii ca e posibil... Dar mai bine sa nu iti faci sperante desarte...

Eu am teste claaaaaaaaar negative si ieri trebuia sa vina dar nu a venit si am pete maronii deci e pe vine. Nu stiu ce sa mai fac sa raman gravi.

Chiar nu mai stiu. Mai incerc o monitorizare si pe ovarul celalalt si apoi nu stiu. Laparo sau histerosalpingografie ? Voi ce ziceti? Mie imi e groaza de anestezia generala....

Offff ce ne mai chinuim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

anaconda,imi pare fff rau...te sustineam din umbra,si iti urmaream fiecare postare,erai asa optimista si imi transmiteai si mie starea ta!Citeste toate incurajarile fetelor si ai sa vezi ca o sa-ti fie un pic mai bine.

sarrah,hai ca poate nu-i totul pierdut...

jasmine30,si mie mi-a fost groaza de anestezia generala(am stat pe ganduri jumatate de an daca sa ma operez sau nu)dar apoi mi s-a parut un fleac.

Despre mine...fetelor...nu ma mai asteptati cu II,pt ca ieri a fost z1...a venit asa fara nici un simptom,puteam sa jur ca e departe.Acum astept iar z10 si o luam de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

sarrah, imi pare asa de rau ca nu a reusit acest GIFT, stiu ca ti-ai pus mari sperante in el.

vreau si eu sa auzim vesti bune...parca e tot mai greu sa te alegi cu o burtica de gravidutza...

lilishor, ana, rocsy...mergem inainte da?

jasmine, eu (si sunt convinsa ca toate fetele) iti recomand categoric laparo. Sa stii ca nu e o operatie grea, te recuperezi repede. Nu trebuie sa-ti fie frica de anestezie, vorba lui felix, vei avea parte de un somn beton.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neata fetele

Fusei dimineata la monitorizare si m-am pierdut pe stradutele alea pe la spital si am ajuns pe la 7.45 si l-am ratat pe dr.

Acum nu stiu ce sa fac.

Sa ma duc diseara la cabinet sau sa ma duc maine dimineata iar???

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetelor
Felix f buna cafelutza ta
Kristinutza, asta e , nu a fost sa fie luna asta, asteptam luna viitoare
Sarah, nu a fost sa fie scumpa ! Dar viata merge inainte mereu....
Elly eu zic sa te duci diseara, se face din doua in doua zile, asa ca du-te diseara la cabinet.
Eu astept cu nerabdare sf de saptamina, si am doua motive: unul plec la sighisoara cu sotul meu, cu firma lui, asa o petrece de sarbatori, doi pt ca sper sa aflu vestea cea mare, sa fie cu ochisori. Ma rog in fiecare zi, imi e frica sa sper , dar totusi sunt optimista.
Ana esti o femeie tare puternica, si ne faci sa fim mandre de tine , sa dea d-zeu sa ai parte de o sarcina usoara cit mai curind .
Vally tu cum te mai simti? sper sa fii linistita zilele astea da? sa iti aduca mos niculae un cadou mare si frumos.
Va pup si va doresc o zi buna.
Va pup fetelor, o zi cit mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna fetelor.Imi pare rau ca am auzit asa vesti proaste
Sarah nu am cuvinte, fii puternica si sigur o sa-ti trimita DD un bebe
Ana imi pare rau si sunt alaturi de tine
Va transmit la toate cate o

Mergi la inceput