Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Eu am fost aseara la Tutu si i-am auzit inimioara batand.Are fix
sapte saptamani si 142 batai pe minut.Ma rog in continuare sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Elly, poti sa mergi si maine dimineata la Elias, asta ca nu pierzi cateva ore diseara pe la cabinet. Oricum la tine nu se pune problema sa ratezi momentul ovulatiei, pentru deocamdata nici nu au crescut foliculii, deci poti merge si din 3 in 3 zile, nu trebuie sa respecti regula de a merge la 2 zile. Bafta multa .
Kristinutza, imi pare rau pentru z1, fir-ar ea sa fie. Va veni si ziua norocoasa, sunt sigura .
Adriana, distractie placuta si test pozitiv iti urez .
Pony, bine ca macar tu vii cu vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

bravo pony! ma bucur ca i-ai auzit inimioara puiutului tau. Sa ai parte in continuare de o sarcina usoara.

elly, eu zic sa mergi diseara la cabinet. parca am citit acu ceva pagini ca Tutu lipseste din tara de pe 27, deci cred ca pana luni nu il vei gasi, asa ca mai bine fa-i o vizita diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Magditza multumesc de urare, sper sa fie asa
pony ce vesti bune ne dai, deja e ziua mai frumoasa. Sarcina usoara iti doresc si sa ne mai aduci vesti asa bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sarah, poate e devreme! Sper sa fie devreme...

Lilisor . O luam de la capat cu tupeu, da?

Kristina, frucea sus! Nu ne omoara pe noi o z1...

Jasmy, daca nu e acum speram sa fie luna viitoare! Histerosalpingo dr T nu recomanda decat in cazuri foarte speciale. In schimb face laparo si histeroscopie, ambele cu anestezie generala deci fara dureri.

Elly, chiar daca doftorila pleaca, lasa el pe careva la spital pt monitorizari! La cabinet cam astepti dar daca ai timp poti sa mergi linistita...

Pony, ma bucur ca sunteti in parametri!

Adi, sa fie testul pozitiv!

Machusica va naste curand, a pierdut dopul gelatinos!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Cam triste zilele acestea.

Pony, bucura-te de momentele acestea si gandeste-te si la noi.

Sarrah, Ana pentru voi. Nu exista cuvinte care sa va aline, putere multa si daca alegeti sa impartasiti mai departe lucruri noi suntem aici alaturi de voi.

Eu am facut ieri a doua injectie cu Diphe si astept sa treaca timpul. Incerc sa ma mai linistesc cu toate de sarbatori ca sa am putere pentru ce urmeaza.

Pup pe toata lumea si multa putere tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Machusica,nastere usoara...pupici pt viitoarea mamica!

pony,cred ca ai fost in al noulea cer aseara la tutu...sa ai grija de tine,de voi,totul sa fie ok pana la capat

felix76,stiu ca nu ne omoara pe noi afurisita asta de z1...dar asa ne trage in jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

elle multumesc mult;promit ca o sa incerc ss o sa fac tot posibilul; el pe la 13:00 se duce la cabinet si prima data ia monitorizarile,asa ca mai ai timp sa ajungi...el de maine pleaca;intr-adevar o sa lase pe cineva la spital dar trebuie sa-ti zica cineva cand...
adriana deocamdata nimic nou
Pony ce fruuummmosssss! felicitari!sarcina usoara inca odata si la termen! te asteptam cu noutati! cum te mai simti?

sarrah

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Am inteles ca tutu pleaca maine,pe 27.11...dar stiti cumva cand se intoarce,exact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

normal ca mergem inainte. si bagam un dans ca bebe trebuie sa ne gaseasca vesele.

eu sunt z 3.

Mergi la inceput