Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
tamaryllis spune:
Lucia, poate ca ai dreptate la faza cu nodulii! Poate sunt "legati" de trompele mele! La asta nu m-am gandit pana acum!
Dar zau daca stiu ce sa fac in legatura cu trompele! Eram asa de hotarata sa le scot! Si acum mi-a raspuns Zadori care mi-a spus ca parerea lui e ca daca la ecografie transvaginala nu se vede hidrosaplinx-ul, atunci nu e musai de scos trompele! Teoretic vreau sa le scot! Creierul spune DA, iar inima NU!
Lali, pe 12 sau 15 sunt la rude!
As vrea sa-mi spuneti parerea voastra....voi ce ati face in locul meu? sunt chiar debusolata!
Fetelor, ma bucur f tare ca sunteti aici si ca am si eu cu cine sa discut pe tema asta!
Sarah, bafta! Eu cred ca e bine! Asta simt!
Valy, te asteptam cu noutati!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elly_me/elly_me.jpg)
elly_me spune:
Anaconda- ai mai fost la dr??
Ce s-a-ntamplat?
Poate a fost alarma falsa
MAine dimineata ma duc si eu la dr. la sp.- voi fi Z15
Elly
Astept, astept si iar astept .....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
fetelor, am si eu o mare rugaminte. Stiu ca la un moment dat cateva dintre voi cumparaserati niste pregnyl de la o fata care il luase din Italia. Imi spuneti si mie nickul acelei fete va rog??? Ca ma intereseaza doar cat costa in Italia pregnylul.
Mami de fetita
si de baietel
22+
aerlilian spune:
Tamy,fata mea draga,"te-ai prins",ma omoara astia la serviciu...Sper sa scap de sapta,mana asta nebuna cu bine...Incerc sa ma relaxez,sunt vesela ca maine seara ma duc sa vad "Revizorul" la Teatrul de Comedie.De un an vreau sa vad piesa asta si se joaca numai cu casa inchisa...Acum am bilete!!!
Sarrah,astept cu nerabdare vestea cea mare.Mi-e dor de tine,frumoaso!
Lali,azi e z25 si vad ca nimic...Stii ca in conditii normale,eu am cm scurt,de 24z.Dar acum,vad ca nu vrea...Am avut o tentativa de pete bejulii ieri,dar acum...nimic.Astept,as vrea sa ai dreptate,sa fie semne inselatoare...
Ana,cuvintele si compatimirile sunt de prisos...Daca ai putere,poate ne spui mai mult...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaconda2/anaconda2.jpg)
anaconda2 spune:
Elly , ce ..."alarma falsa" ?? Cum spuneam , am facut beta la urgentza ieri si a iesit valoarea 100 ! La 5 sapt si 4 zile.....cand trebuia sa fie de cel putin 1500 ! La eco , sacul era de 5 mm , deci crescuse cu doar 1 mm intr-o saptamana , iar embrionul nu s-a vazut pe nicaieri... Deci , sarcina oprita in evolutie , cel mai probabil sapt trecuta . Acum , astept sa avortez....din clipa in clipa , deja au inceput petele...deci urmeaza curand show-ul ..
Mi-e si frica sa mai ies pe strada , sa nu ma apuce hemoragia !
Cam atat .
goldi spune:
Anaconda, imi pare nespus de rau ...
Probabil ca o sa-ti para o prostie ce-ti spun, dar priveste si partea plina a paharului.Reusesti sa ramai gravida, mai ramane doar sa_ti dea T un tratament de sustinere strong .
Fii tare !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaconda2/anaconda2.jpg)
anaconda2 spune:
Goldi , bineinteles ca eram sub tratament de sustinere ! Degeaba...
Si la cealalta sarcina , am facut tratament de sustinere , si tot s-a oprit din evolutie , la 7 sapt .
riloasa spune:
ANACONDA, nu iti pierde speranta. Eu am mai vorbit cu tine, nu stiu daca mai tii minte. Eu tot 2 sarcini am avut oprite in evolutie. Dupa prima sarcina orpita in evoultie, dupa chiuretaj in prima luna am ramas gravida si am un baiat de 1 an si 8 luni. Si a doua sarcina cu stimulare, am ramas gravida, nu in prima luna, in a 2, si sunt in 12 saptamani. Pe ambele le-am obtinut cu stimulare, dar am ramas nu in prima luna, in a 2. Daca ai ramas gravida ai sa mai ramai.
Va doresc la toate din suflet sa ramaneti gravidute, ca si eu mai aveam putin si o luam razna, stiu ce inseamna. Tot cu Tutunaru am avut ambele sarcini.
riloasa spune:
Am uitat sa mentionez ca mi-am facut toate analizelel posibile si imposibile, chiar si pe cele genetice. Nu am avut absolut nimic. Eu banuiesc poluarea si stresul din Bucuresti care ne omoara pe toti, ca stiu foarte multe fete cu sarcini oprite.