Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, cata dreptate ai! Asteptarea asta a noastra ne face sa pretuim la maxim ceea ce vom primi! Vom naste cei mai iubiti copii de pe planeta asta!

Pamy, tin pumnii sa vii repejor cu liniutele!

Magditu, mai e umpicut!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

felix adriana tamaryllis rocsy magdita elle_me lalitica

sarrah chiar nu mai dai nici un semn?

ana imi pare fff rau nu-mi vine sa cred!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare tuturor,

dragutelor, ieri am avut o zi f grea...abia am reusit sa mananc la ora 19:00. apoi am picat franta....

sunt aici, nu am fugit ! asa mult ma bucur cd va citesc, cred ca asta simtiti fiecare dintre voi, nu ?

nu am mai facut nici ieri si nici astazi nici un test de urina. acum plec la bucuresti, special, sa fac bhcg. ce o fi, o fi !!! ( sper sa nu-mi vina CM imediat dupa ce ma intep cum s-a intamplat luna trecuta) daca e negativ...mai incercam, pana cd reusim ! mi-a fost mai bine la <<pishic<< pentru ca am fost ocupata.

acum ma simt f bine, nu stiu cat o sa ma tina...poate 8,5 luni.

pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

toate fetele fara nominalizare.si o .
vally te rog ma ajuti si pe mine cu un nr de tel de la clinica noua a lui Dr T?multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Sarrah, astept mesajul tau cu II , asa cum am visat ( ei, merge si un bhcg mare ).
Feli, asa e, mai e putin .
Fetelor, poate unele dintre voi ati postat aici, insa pe cele care nu ati postat inca, va invit sa va spuneti povestea, poate cine trebuie sa auda, va auzi.

http://.infertilitatea-marturii-directe/

Va pupa fata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sarah, e bine sa fii ocupata! Tin pumnii sa vii cu beta mare! Imi place optimismul tau! Inainte cu tupeu, pana la atingerea obiectivului bebe!

Valy, daca ai simptoame spune-ne si noua! Chiar daca e devreme

Fetele, o intrebare: voi ati face vaccinul impotriva cancerului de col uterin? E o chestiune tare controversata si unul dintre efectele sale ar fi infertilitatea.... Cine mai merge pe la Tutu l-ar putea intreba el ce parere are!

Eu am o buba pe col, nu stiu inca de ce natura...

Poop toata gascoteca,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

kindly ti-am trimis PM
Felix inca nu am simtome....inca mai mai doare burtica si mijlocul de la punctie

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

magdita,vally multumesc mult.sunteti foarte promte si dragute.eu as fi vrut nr de fix de la clinica.vally ma rog pt tine.
felix 76 o sa incerc sa-ti trimit un mesaj in legatura cu vaccinul pt cancer de col uterin.dar mai pe seara.acum sunt putin ocupata.invat.pup mare.
sarrah,multa bafta.sa fie cu ochisori rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

sarrah, te asteptam cu vesti. Am impresia ca ai tu un feeling bun legat de GIFT-ul asta de dintr-o data nu ti-ai mai facut nici un test de sarcina si mergi sa iti faci testul de sange, tu care la inceput erai tare inversunata sa faci teste de urina si betahcg sa-l lasi pe mai incolo. Sper ca maine dimineata cand voi deschide calculatorul sa gasesc II liniute de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Buna fetelor!
Poate sa-mi zica si mie cineva, ce medic homeopat recomanda Dr.Tutunaru si nr de telefon ?

Multumesc anticipat!
Bafta multa tuturor!

Mergi la inceput