Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 87

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Anaconda . Nu vreau sa cred ca s-a intamplat asta! Pur si simplu nu vreau sa cred!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ana....off Doamne nu se poate ...nu stiu ce sa zic,sunt cu tot sufletul alaturi de tine....ma rog mult ca Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe...

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Anaconda, imi pare extrem de rau pt ce ti se intampla! Trebuie sa mergi la T si sa "il iei de guler"! Trebuie sa fie o explicatie! Ce se intampla? Ca doar era expert in mentinut sarcina!
Sa te ajute DD sa treci peste suferinta asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Vali, sa te ajute DD! Sa fie lipiciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

anaconda imi pare rau rau de tot. suntem alturi de tine
valy tin pummnii. sa stea bebelusii noua luni la caldurica la mamica in burtica.
fetelor azi nu mai bag dans pt ca sunt trista din cauza anacondei. sa asteptam sa isi revina si ea.
ana sunt sigura ca odata si odata vei reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetele mele...
offf ce vesti triste, mi se rupe sufletul. Ana imi pare tare rau, sa iti dea d-zeu putere sa treci si peste asta. Ce incarcari grele are viata asta mai fetelor....
Vally sa dea doamne doamne sa stea in burtica noua luni si sa auzim de doua liniute peste 2 sapt. Ai grija de tine in perioada asta, fara stres, odihna multa, fara efort fizic mare si totul va fi bine cu ajutorul lui d-zeu.
aerlilian poate sunt inselatiare semnele astea, pot insemna orice, asa ca pina nu vin rusii, tre sa speram nu?
Felix , multumesc de cafelutza, aveam tare nevoie de ea in dimineatza asta. Sper ca sapt asta sa iti aduca si tie o veste buna.
Kristinutza ai vreo veste buna draga mea?
Elly e bine ca ai o stare de bine,tine-o tot asa...Chiar daca pleaca sotul in dec, cind o fi sa vina bebe, va veni, o sa vezi. Stie d-zeu cum le aseaza.....
Sarah tu nu mai zici nimic draga mea?

Nici mie nu imi mai vine sa dansez azi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ana, cuvintele sunt de prisos. Chiar nu meriti sa ti se intample asa ceva. Suntem alaturi de tine si sunt convinsa ca dupa sarbatori vei merge mai departe. Ti-a dat Tutu vreo explicatie legata de pierderea sarcinilor? Imi pare tare rau ca trebuie iar sa treci prin asa ceva...

felix, ma inebunesti cu atatea bunatati. Noi amandoua asteptam vesti in week-end, nu? Sper sa ne vina numai vesti bune...

vally, felicitari pentru cei doi puiuti pe care ii ai in burtica. sa dea DD ca acolo sa raman vreo 9 luni. Acum relaxare totala si te asteptam cu 2 liniute peste vreo 10-12-14 zile.

sarrah, unde ai disparut?

tammy, pe cat esti programata la marea intalnire cu Dr Zadori (am auzit ca este tare frumusel)?

elly, chiar daca sotul nu este acasa, acum mai important este sa vezi daca ovulezi si cand, ca pe urma cand se va intoarce sotul tau o sa aveti timp destul de recuperat..

lilishor, pana nu vezi rosu stii ca intotdeauna este speranta. chiar si dupa ce vezi rosu incepi sa speri pentru luna urmatoare si tot asa pana se va intampla si la noi minunea.

magdita, cum esti, au aparut ceva semne de la prima injectie?

fetelor eu i-am dat unei colege de-a mele bani sa imi cumpere dipheriline-ul din Ungaria. Acolo pretul este de 33700 HUF adica aproximatv 450 Ron. Acu o sa vad daca o sa-i dea fara reteta. Stiti cumva injectiile trebuie transportate la o temperatura anume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Buna dimineatza fete dragi.
Magdita,vad ca vrei sa ma scoti din barlog,unde hibernez de cateva luni bune.Da,am terminat tratam cu diphe si ieri dupa 75 de zile de la ultima inj am vazut si eu rosu dar deocamdata mai aman"proiectul"bebe pt ca vreau sa tin tot postul si plus ca face bn si la endo.Au trecut repede cele 5 luni de pauza si chiar mi-au prins bn pt ca am putut sa ma detasez si sa ma bucur si eu de viata fara sa ma gandesc tot timpul la visul nostru de a avea un copil.Asa ca mai am putina rabdare si promit ca dupa sarbatori sa vin cu 2 liniute...
Anaconda..
toate fetele

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Pamy, vezi cum ma gandesc la tine exact cand ai vesti ? Ma bucur ca ti-a venit ieri cm, post usor in continuare si Doamne ajuta ! Te asteptam cu II.
Lali, dipherelinul nu are nevoie de conditii speciale de depozitare. Se pastreaza la temperatura camerei, deci nu trebuie sa fie complicat cu transportul. Eu ma simt absolut normal, multumesc de intrebare. Sper sa ma simt la fel toata perioada, pana la primavara. Simt exact ce povestea Pamy mai sus : sunt relaxata ca mi-am luat pauza asta, chiar aveam nevoie. Sunt sigura ca minunea va veni pentru fiecare dintre noi, la timpul potrivit.
Doar ca pana atunci, trebuie sa fim puternice sa trecem peste tot.
Pup fetele .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

merci mult magdita
sa stii ca toate incercarile astea prin care trecem ne fac pana la urma sa devenim mai puternice

Mergi la inceput