Sezatoarea canadiana (116)
Raspunsuri - Pagina 9

Diana2007 spune:
Hai, ca acum nu mai scapati de mine
Am, n-am ce scrie, sunt pe forum.
Ange, nu, nu a fost prima intalnire cea de acum, prima a fost prin primavara cand eram inca in concediu de maternitate.
Daca ai fost la aceeasi petrecere la care a fost sotul meu cu Victor ieri si a stat doar 20 de minute, am gustat si eu ceva prajituri ca i le-a pus gazda la pachet (buuuuuune !). Seb era saracul terminat ca nu a apucat sa manance nimic acolo (nu mancase acasa gandindu-se la ce bunatati o sa gaseasca acolo) in schimb a avut parte sa schimbe la rahat... (apropo, la ala de se pune in prajituri ii zice in engleza "turkish delight" am murit de ras cand am auzit )
Victor e cat de cat bine acum, nici nu stiu ce sa mai zic, daca asta e gastro sau nu.
Ieri seara am plecat de la servici si i-am luat lapte fara lactoza (asta mi-a recomandat medicul la ultima gastro, mai ales ca pentru el e unul din alimentele de baza), a baut un pic inainte de culcare si a dormit toata noaptea. S-a trezit bine, nu a mai vomitat nici nu a mai avut diaree, l-am tinut si azi pe mancare de regim, doar pe seara mi-a zis sotul ca "dadea niste gaze ..." Acu nu stiu, s-o fi constipat saracul de la regimul asta, ca azi n-a mai facut nimic.
Nici nu stiu cum sa procedez mai departe ... dar om trai si om vedea !
Mikiion, nici nu stiu ce sa fac maine, sa-l duc, sa nu-l duc la gradi... Ma gandeam deja la asta inainte sa citesc ce-ai scris tu, dar acum chiar ca imi vine sa nu-l duc. Mai ales ca marti-miercuri e weekend-ul meu si il tin acasa, si ar fi doar maine la gradi. Pana acum nu mi s-a intamplat sa ma sune sa vin ca e bolnav, dar nici nu vreau sa trec prin asta.
Mai am o zi de medical pe anul asta (platita) si as putea sa o iau acum, oricum nu mai conteaza, pentru copil fac orice, sa faca ce vor cu pasagerii si cu problemele lor.
Marc cum mai e ?
Draga mea Valen, cred ca am face echipa buna pe sezatoare, asa ca te invit si pe tine sa "semnezi condica" periodic, pentru ca si mie imi face o deosebita placere sa-ti citesc postarile.
Costume de baie n-am vazut de fetite dar ma intereseaza si pe mine pentru baietei, evetual din ala gen costum de surfer, asa a avut V anul trecut dar acum i-a ramas mic. O sa ma uit si eu la magazinele indicate de voi.
Noi ne pregatim de o vacanta pe malul piscinei municipale din Pointe Claire in lipsa de fonduri pentru plecari in Sud. Am gasit un curs pentru "parent et bebe" 30 de minute in fiecare marti de dimineata, incepand din ianuarie timp de zece saptamani, 72CAD, a fost aprobat la bugetul familial asa ca ne inscriem.
Cam astea sunt ultimele news de la noi, ma rog in continuare sa nu revina nenorocita asta de boala peste noi dar nici peste altii sa nu dea.
Noapte buna,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

khristin spune:
Multumesc de raspunsuri
Doloress, si noi tot formula lichid obisnuiam sa luam mereu, o preferam clar prafului. E f. interesant ce spui tu acolo cu asigurarea, nici nu stiam macar ca formula se poate deduce. Este doar la copiii prematuri? Nu de alta, dar asta chiar ar scuti niste bani timp de 6 luni. Vis-a-vis de gradinite, noi care tocmai am terminat etapa asta cu domnisoara noastra atat la daycare cat si kindergarten, te-as sfatui sa vorbesti chiar cu mamicile care au copiii acolo ca sa poti afla direct din culise. Noi de ex. am preferat sa optam pt. una care era ceva mai departe de casa, dar in care macar o stiam in siguranta.
Valen, Mikiion si fiimea a baut mult timp Similac dupa ce am gustat eu odata Enfalac si era sa . Daca citesti reclamele mai multor branduri te iei cu mainile de cap, toate sint cele mai apropiate ca gust si calitate de laptele de mama
. Noroc ca mai avem ceva timp ca sa ne informam.
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

CriPOD spune:
Intru mai pe varfuri...
La multi ani fericiti sarbatoritilor! Scuze de intarziere...
Iar v-ati distrat bey, asa-i? De n-ar fi scoala fie-mi, mai ca m-as gandi la o relocare, macar temporara. Se bea atata de mult si de gratis ca sunt geloasa.
ange, ma gandesc ca tu vorbesti de mutzunacii aia de la "build a bear"? Al nostru face 4 ani in iunie la anu. Si asa e, are de la halat de baie, saboti, posete, you name it, bine c-a crescut (copilu, nu ursu). De fapt abia a crescut, a facut ursu' europa de 2 ori.
Daiopri, nah ce m-am fentat, eu credeam ca erai mai aproape. Bine ca sta la caldurica.
Donia, mai baga o idee de proteina sanatoasa si neprajita cand ai vreme.
laurajr, zi, ca io una te citesc. Ma citesti si tu pe mine si batem palma. N-am mai mers ca fiu avu mult de sapa in weekendul ala si a zis ca whatever, el stie deja ca-i misto acolo la UWO.
almo si khristin, uite ce subiect deschideam eu azi primavara pe forum. Furt pe fata, eu eram cu Primus si sunam in Orange. Le-am facut reclamatie, le-am aratat pumnul si au sunat-o pe mama si-au cerut scuze si i-au dat nus' ce promotie. Iar mie mi-au raspuns la email cu verzi si uscate, however, nu s-a mai intamplat de atunci. Acum cumpar credit de la sunaromania.com, sunt ok, eu nu vorbesc mult. De o vreme ma suna call select, poate ne-om duce inapoi.
Simi, stiu ca pe noi ne doare chiar mai mult decat pe copii. Toti trec prin deastea la un timp sau altul. Eu am indoctrinat-o pe a mea cu "turn your back and walk away". Thx god ca scapa din clicile de "girly-girls" ca alea erau tare dureroase, discutam si discutam. Uneori ne incurajeaza copiii prin comportament, asa e.
mimitete, lasa vrajeli cu talente , numai vreme iti trebuie. Oricum, macar niste poze poti sa arunci. Si colegii mei au fost anul trecut, au avut un shock. De fapt mai multe.
Simonna, sper sa le dai de capat la cutii!
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, ati scris fara mila si eu nu mai am tiiiiimp.
O sapt buna!
editai sa bolduiesc nickurile...

codritu spune:
oanagabriela si eu vreau la festivalul de film romanesc, am intrat pe site-ul dat de tine, inca sunt filmele si locatiile de anul trecut. Unde sunt locatiile de anul asta ca eu nu am auzit de salile de care zici tu? Anul trecut am ajuns doar la un film, anul asta sper macar la doua.si

nelia spune:
Buna seara si de la noi! Scrieti, scrieti, nu va lasati! Noi tot bolnaviori, Lisandru si Tudora. Tudora, in afara de otita pentru care ia antibiotic, mai tuseste putin si i-a trecut si ochisorii, dar Lisandru, din pacate, nu e bine. Nu maninca de trei zile, noroc cu lapticul meu, tuseste, secretii, are si el infectie la ochisori, are diaree, a mai si vomitat, ce mai, e bolnavior rau... mi se rupe sufletul cind il vad. Pina acum a mai fost el bolnav, dar niciodata ca acum. Nu are febra, macar atit, dar asa bolnavior pare atit de mic si neajutorat.
Vorbeati de lapte praf, Similac are si el la cerealele de seara. Eu am luat cite o cutie mica din tot ce e pe piata si le-am gustat, si asta parea cel mai bun. Restul... sa vomit nu alta, cind le-am gustat. Dupa gustul meu nici asta nu e grozav, dar lui ii place. Numai cu cereale, altfel nu pune gura.
Eu am fost in seara asta la Recviem-ul lui Mozart in basilica Notre Dame. Superb!!! A fost peste asteptarile mele, pur si simplu mi-a incintat urechile si inima. Si catedrala, si luminarile, si mirosul da tamiie... ce mai, mi-a placut, mai vreau! Si ziua am fost la piscina cu Agata, asa ca fetele. Nu am mai fost de atita timp, de cind eram prin 4 luni insarcinata cu Tudora. A fost foarte frumos, ne-am balacit vreo ora, apoi ne-am dusuit vreo jumatate de ora, in drum spre casa ne-am oprit si am baut cite o ciocolata calda... Acum am vazut-o cum inoata, ca de obicei o ducea Octav si m-a dat pe spate. Eu nu stiu sa inot, ma balacesc si eu pe linga ea. Agata e ca un peste, acum e aici, acum sub apa, se rostogoleste, inoata pe fata, pe spate... I-am povestit cum o duceam la cursurile de inot si cum o tineam si cum facea ea... era tare incintata si a vrut sa o tin si acum la fel. Si acolo, in apa, am realizat ce fata mare am. Mai, dar mare... e lunga, si grea, cind o fi crescut... nu stiu. Mi-a facut mare placere sa petrec doar cu ea o bucatica de zi, iar ea a fost tare incintata. Mi-a povestit intruna... despre orice, dar cel mai mult ii place sa-i povestesc despre cum era ea cind era bebe si eu ma ocupam numai de ea. M-a induiosat puiutul lui mami, dorinta ei de a afla aceste lucruri mi-a arata clar cit ii lipseste totusi un timp numai cu mine... Nu-mi ramine decit sa sper ca ceea ce i-am dat in schimb, o surioara si un fratior, va echilibra balanta. Numai ca acum ea nu poate sa priveasca lucrurile ca mine si, oricit de mult m-as ocupa de ea, ii lipseste observ timp petrecut singura cu mine. Cu Octav iese mai des, dar eu sint mai tot timpul cu trei, ff putin timp stau numai si numai cu ea. De fapt, stiam, am tot incercat sa remediez cit pot, dar de acum vom face mai des escapade din astea, numai noi doua. Pina cind s-o sesiza Tudora ca ea nu iese numai cu mine si ma mai lasa totusi Lisandru.
Hai, ca m-am lungit, trebuie sa ma apuc de tema, macar o ora sa lucrez, ca am tot lalait-o zilele astea si iar am intrat in criza de timp. Somn usor!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

maru spune:
multumesc mult de tot de urari!
Sambata ne-am dus la cineplex sa luam bilete, si cand am cerut 3 copii si un adult a dat sa protesteze, da i-am dat un ghiont si a tacut. A protestat in masiina, si i-am zis daca imi aduce economii in buzunare faptul ca e copil, zipit!
Ieri au venit fetele (verisoara si o fosta colega de scoala, la care el tine tare mult, Kari, o fetita care intotdeauna la trata pe andrei tare frumos, facandu-l sa se simta important), care la inceput l-au bagat in seama si pe el, i-au dat cadourile, au citit cardurile, s-au jucat hockey, apoi l-au ignorat total, dar el era f incantat sa se uite la ele cum ciripeau impreuna! L-au bagat din nou in seama cand le-a dat pungile cu cadouri, au inceput sa tipe de bucurie ca le pusesem cate un ursulet de plus, ce mai...
Madagascar 2 a fost bestial, ras pana fata a ramas intepenita pana la urechi,apoi au fript o joaca la arcade...
dupa ce am lasat fetele acasa, am intrebat sarbatoritul daca s-a simtit bine. raspuns: cel mai mult mi-a placut ca a venit Kari!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/

maru spune:
revin sa scriu, sanatate la bolnaviori, ma rog sa treaca repede, ca asa mi se rupe inima cand ii vad bolnavi (si tot vad bolnaviori in ultimul timp)
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/

Denisam spune:
LAURA-La multi ani pr David! Sa fie sanatosi si norocos,asteptam poze-multumesc si pt update ref. la Tina,abia astept sa o vad.
Katrinelu-LA multzi ani pt Julia-sper sa aiba si azi o zi faina ca cea de ieri
INA-LA MULTZI ANI PT RACHEL!Ne-am simtit f. bine aseara!
Khristin-multumim de gazduire si complimnete -Cris e un dulce de bebelus si Yasmine f. grijulie
-Emma numai de el a vorbit ieri-legat de formula, noi am folosit Enfamil A +,cum ziceam si cand am vb.
Daiopri-unde esti,cum te simtzi?
Pupam pe toata lumea si o saptamina buna sa avetzi!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

nelia spune:
'Neata la ! Si pe post de prajitura, o poezie delicioasa. Mi-a trimis-o sotul, e de Topirceanu, eu una n-o stiam... dar, citind-o, mi-am adus aminte de ce-mi place mie acest poet
:
CHITANTA
de G. Toparceanu
Tanta, domnisoara Tanta
E-o duduie foarte sic,
Zvelta, cu ochi mari si negri,
Cap superb, nasucul mic,
Picioruse lungi si durde
Si cand se plimba prin Tei
Toti birjarii o admira:
- Ma, halal de mama ei!
Ce profesie are Tanta ?
Uite, n-as putea sa spun;
Nici nu ma intereseaza
Chiar daca o presupun.
Dar cum Tanta-i delicioasa
Si-are maniere fine,
Nici nu vreau sa stiu ce face,
Nici cu ce si nici cu cine.
Ca vecini se mai intampla
Ca sa-i cer un ac sau ata,
Sau imi cere ea o carte
Pana maine dimineata.
O vecinatate draga
Ne-a prins zilele-n catuse
Ca ades intru la Tanta
Fara sa mai bat la use.
Tot asa-ntr-o seara intru
Era iarna grea si ger,
Si-o gasesc in pielea goala
Stand langa calorifer.
Naucit de frumusetea-i
Dau sa ma retrag un pic
Insa Tanta-mi spune:
- Intra, intra draga, nu-i nimic !
Am intrat si beat de farmec
O-ntrebai plin de mister:
- Pentru ce stai goala, scumpo
Langa acel calorifer?
- Fiinca-a fost proprietarul,
Mi-a raspuns sagalnic Tanta -
Si-uite mi-am platit chiria,
Iar acum, usuc chitanta.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Podeanu spune:
Ziua buna.
Am citit mai pe diagonala, am avut un weekend f incarcat.
Mihaela, inca o data La multi ani fericiti si merci de tratatie.
Nu am facut poze vineri asa ca sa nu asteptati. Ca intotdeauna ne-am simtit super. Diana a fost de nerecunoscut datorita parului lung, dar am ris la final cu ea si cu Dragaica cum n-am mai ris de mult. Ba chiar conduceam si faceam ca "indienii"...
Copilasii veniti au fost f cuminti, bravo lor.
Sanatata copilaislor bolnavi, si LMA sarbatoritilor.
Laurajr sa stii ca eu te citesc, de fapt citesc pe toata lumea dar de multe ori nu am ce scrie si ramin in umbra.