Sezatoarea canadiana (116)
Raspunsuri - Pagina 8

khristin spune:
Sanatate tuturor puilor bolnaviori, sa le treaca cat mai repede
Denisa, eu abia acum am vazut pozele si pot sa-ti spun ca puii tai sint unici si minunati..n-ai nevoie de nici o confirmare de pe forum, caci stii si singura asta, Emma e super draguta si intelegatoare, iar Alex un super-trooper energic
Almo, multumesc ca m-ai luminat si pe mine . Mie mi s-a intamplat o singura data la telefon faza pe care ai povestit-o tu si culmea nu mi-am dat seama ca e scam
...am crezut ca e doar greseala
. Dar partea interesanta e ca eu nu sint la Call Select ci la Startec si tot mi s-a intamplat, asa ca inclin sa cred ca furtul e pe mai multe linii de front
Andy, multumim de aprecieri, ca orice parinte bineinteles ca sintem mandri tare de odraslele noastre , vezi sindromul ciorii si puiului ei
. Hai ca incepem sa-ti facem galerie...cat mai e pana la marea intalnire?
Daiopri, tu nu ne mai vizitezi lately? S-a mai ingreunat burtica?
Try, bine ca ai scapat teafara din accident. Eu una in sezonul asta, chiar daca masina e 4x4 imi pun clar cauciucuri de iarna si ma rog sa nu intre vreun imbecil in mine. Vis-a-vis de intalnire, daca e in Mississauga si intre doua alaptari ma inscriu si eu, nu-mi strica vreo 2 ore de taclale, nu?
Simona, am uitat sa te felicit pt. rezultatele juniorului tau dar e din cauza neuronului lauz in prezent . Spor la mutare.
Olga, condoleante pt. prieten...imi inchipui ce poti sa simti ca prieten . Ce face Sophia, da din picioruse? Tu te simti bine?
Mimitete, acum c-am casunat toate pe capul tau si ca sa nu te punem sa muncesti inutil pe forum, intrebare ca la interview
....spune-ne si noua ce te-a marcat si ce nu ti-a placut in Japonia?
Lorelai, tare finuta fetita ta...si ce mult a crescut, acusi pleaca si ea la scoala
Era sa uit ca de obicei...mamicilor cu pui mai micuti, voi ce fromule ati dat puilor vostri si de ce? Pros/Cons? Noi inca bem lapte din tzitzi dar vrem sa stim informativ dupa 6 luni.
Referitor la socializare, eu lucrand cu adolescenti nu vreau sa va spun ce drame sint mai incolo ca v-as speria de-a binelea....cu lacrimi adevarate si tot tacamul pana la pierderea respiratiei si atacuri de panica, cu lovituri sub centura cu adevarat dure intre fete de nici ca adult nu-ti vine sa crezi ca niste minti inocente si necorupte inca de viata pot sa ajunga asa jos....si totusi din motive de educatie se intampla . Cred ca sfatul cel mai bun e sa-ti inveti copilul sa disceana intre caractere si sa stie sa-si aleaga prietenii adevarati in viata.
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

ange spune:
ktrinel,la multi ani copilei!
cum a fost la petrecere?
diana,ce activa esti mai!
sa fi sigura ca eu una te citesc.sunt cu ochii pe tine
ce face Victor astazi?cum se simte?
Tu vineri ai fost la prima ta intalnire dc?
gagici,aseara am fost la o petrecere unde am mancat pana m-am tras pe maini prajituri de casa.Se vorbea aici candva despre prajitura "petre roman","tobite" si nu mai stiu ce.Ei da,dealea am mancat aseara! M-am simtit ca la bunica in vizita.Dulceata pe farfurioara si paharul de apa m-ai lipseau
laurajr,protv intl. nu se vede decat daca platesti.eu am abonament la romani dar nu stiu daca merita.La noi colegul este inebunit dupa stirile cu Esca sport si fotbal atunci cand il dau.In rest
numai tampenii.Toate emisiunile expirate ni le dau noua pe international.Sunt emisiuni de divertisment si talk show-uri datate de la Paste,de exemplu...
am fugit la biserica.
o zi buna
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

valen spune:
Si eu m-am simtit bine la intalnire.Simona, imi pare rau ca n-am stat mai aproape una de alta si am pierdut detalii importante despre evolutia pietei imobiliare; Sunt in scadere preturile, nu-i asa? ...ca tare-mi doresc sa aud asta de la cineva care se pricepe.kristin, noi am ajuns in Canada cand Sarah avea 10 luni si, inainte de a pleca, m-am gandit sa merg pe Nestle pt. ca stiam ca se gaseste si aici si deci nu voi fi nevoita sa fac schimbari. Lui Ines i-am dat Similac pt. ca mi-a dat pediatra ei 2 cutii la controlul de 6 luni (parca). L-a acceptat si in consecinta am continuat cu aceeasi marca, adaptata varstei. Ce nu mi-a placut la Nestle a fost faptul ca facea foarte multa spuma atunci cand il preparam insa copila n-a fost deloc afectata de aspectul asta.Diana, mi se pare putin ciudat sa-ti scriu mesaje pe forum tinand cont ca vorbim si-n viata "reala" insa imi place mult cum iti structurezi ideile si cum le expui aici, asa incat sper sa-ti faci timp sa fii mai activa, pt. ca e o placere sa te citesc. Sanatate lui Victor, sper ca azi sunteti bine.Nelia, sanatate lui Lisandru!!Si pt. ca vorbiti de formule de politete, eu recunosc ca mi-a luat ceva timp pana sa ma pot adresa Oanei cu "tu";
Acum o intrebare: ati mai vazut prin magazine costume de baie pt. fetite? ca anul trecut le mai vedeam la lichidari in sezonul rece, acum insa au disparut cu desavarsire si sunt in impas. Am probleme grave, stiu

nelia spune:
Valen, costume de baie am vazut in Sport Experts... sau in L'Aubainerie.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Doloress spune:
Krhistin noua ne-a dat Enfamil de la spital, unde Patrick a stat 3 saptamani, asa ca am continuat cu asta. Insa noi luam lichid, numai asta ii place, praful nici sa nu-l vada, am noroc ca il plateste asigurarea mea privata de sanatate; la prematuri in geenral RAMQ sau asigurarea privata il considera ca un fel de medicament si-l plateste timp de un an de zile. Eu ii dau si san, insa nu am suficient.
Bravo pentru intalnire! Am sa vin si eu cand o sa creasca ptitcul mai maricel, m-as bucura sa va cunosc.
Sanatate multa copiilor bolnaviori, mi se face rau cand citesc ce ne asteapta peste un an, cand incepe puiul gradinita. De aceea nu am curaj sa-l dau de la un an, chem soacra la mine sa stea cu el pana la 18 luni, desi socrela mea nu e chiar lapte si miere, dar tot mi-e frica de virusi si boli, din doua rele, il aleg pe cel mai mic.
Noi vrem sa-l dam la Montessori, este una exact pe strada noastra. A fost cineva la ei, ce parere aveti despre gradinitile astea si metoda lor?

mikiion spune:
repoduc mesajul fratelui meu de pe un forum de emigrare:
«Salut!
Compania la care lucrez cauta un "technicien en mécanique de batiment".
Persoana in cauza trebuie sa cunoasca Autocad (cel putin 2D foarte bine), sa se descurce in automatizari( control de sisteme de ventilatie, incalzire, conditionare a aerului).
Munca este in intretinere si control sisteme mecanice cladiri.
Postul e f.bun pentru un inginer in instalatii care vrea sa aiba timp sa pregateasca examenele pentru Ordin. Loc caldut.
Franceza vorbita bine. Firma lucreaza cu cladiri guvernamentale quebecoase.
Salariul: Sa nu va asteptati la mai mult de 15.50$/h.
Pentru mai multe informatii scrieti-mi pe privat.
Iulian
P.S. Nu va ganditi prea mult. Poate sa se ocupe.»
El a lucrat un an si ceva aici. E un post f. caldut si bun pentru cei care au de invatat. lui i-a permis sa dea examenele pt ordin. Acum e inginer si a gasit ceva mai bun. El e al treilea roman pe acest post. Si el a luat anuntul de pe forum anul trecut de la cineva de treaba si ar fi vrut sa faca si el acelasi gest.
Din pacate nu a gasit clienti disponibili. Ideea e ca trebuie sa cunoasca f. bine Autocad si sa inteleaga un pic de automatizare ca e un computer pe acolo care controleaza sistemele.
Salariul nu e exagerat de bun pentru domeniul asta insa ai mult timp liber. Biroul tau unde te poti ascunde sa faci ce vrei.....
Problema e ca nu i-a raspuns nimeni pana acum si era cam descurajat .
Daca vrea cineva, sa-i scrie pe quebec.ro .
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc

mikiion spune:
Kristin pentru lapte praf nu cred ca e o mare diferenta intre firme. Insa problema va veni de la acceptarea lui de catre bebe. S-ar putea sa accepte din prima, sau sa-i placa numai o anumita firma......
Eu ti-as raspune ca mama mea«stai sa ajungeti pana atunci» si o sa vedeti. In general eu as vota cu Similac ca asta era recomandat la spitalul nostru... dar sincer mie mi s-au partut toate oribile la gust
doloress si eu as vrea sa stiu mai mult despre montessori....Cum se adapteaza copiii...
Noi n-am mai ajuns sa o vizitam pe cea din cartierul nostru.Am avut senzatia de pe site-ul lor ca trebuie sa mearga la olita copiii. Insa o colega bulgaroaica m-a averitzat ca unele doar poarta numele respectiv fara sa fie chiar «adevarate». Eu cred ca ar trebui sa te interesezi prin parc pe la mamicile intalnite despre acea gradinita. Adica recomandari clare.....Ca poarta numele cutare, sau nu, e mai putin relevant daca au mancare proasta sau spatiu putin sau mai stiu eu ce.... Plus ca ar trebui sa te inscrii deja pe lista lor de asteptare daca e la 7 cad.
Eu am avut azi o «terapie de grup» grozava, merci ktrinel. Mi-a parut bine sa va cunosc mamcilor de pe DC.
Daca vreti ceva poze dati-mi un semn.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc

columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion Kristin pentru lapte praf nu cred ca e o mare diferenta intre firme. Insa problema va veni de la acceptarea lui de catre bebe. S-ar putea sa accepte din prima, sau sa-i placa numai o anumita firma...... Eu ti-as raspune ca mama mea«stai sa ajungeti pana atunci ![]() ![]() doloress si eu as vrea sa stiu mai mult despre montessori....Cum se adapteaza copiii... Noi n-am mai ajuns sa o vizitam pe cea din cartierul nostru.Am avut senzatia de pe site-ul lor ca trebuie sa mearga la olita copiii. Insa o colega bulgaroaica m-a averitzat ca unele doar poarta numele respectiv fara sa fie chiar «adevarate». Eu cred ca ar trebui sa te interesezi prin parc pe la mamicile intalnite despre acea gradinita. Adica recomandari clare.....Ca poarta numele cutare, sau nu, e mai putin relevant daca au mancare proasta sau spatiu putin sau mai stiu eu ce.... Plus ca ar trebui sa te inscrii deja pe lista lor de asteptare daca e la 7 cad. Eu am avut azi o «terapie de grup» grozava, merci ktrinel. Mi-a parut bine sa va cunosc mamcilor de pe DC. Daca vreti ceva poze dati-mi un semn. [www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani [www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008 www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008- Virsta Marc |
Au fost doua intilniri? sa va fie de bine

Valen, a scris si Nelia, eu am vazut azi la Aubenarie costume de baie pentru fete;
http://www.floriinro.ro/

oanagabriela spune:
Am revenit si eu dupa un weekend aglomerat, abia cum am putin timp sa scriu.
Deci evenimentul intilnirii a fost ziua de nastere a lui Mihaela (care ne-a oferit si ).
"La multi ani!" inca odata, multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi!
Daca am numarat bine, am fost 12 fete si 3 copii , gasca mare si vesela
. As fii vrut sa pot vorbi cu fiecare, dar timpul este totdeauna prea scurt.
Eu am fugit prima, pentru ca eu stau cel mai putin cu copilul si ma astepta sa o culc.
Deci trebuie sa recidivam, dar trebuie sa gasim un loc mai putin aglomerat.
Andreea, si eu am venit pe tocuri si m-au durut picioarele (m-am prostit, parca v-am spus ca mai nou port tocuri, dupa multi ani de pantofi plati
...). Partea buna este ca am inceput sa ma obisnuiesc si sa nu mai calc ca un soldat (cel putin sper
).
Simonna, chiar daca nu ajungi pe aici, iti urez spor la mutat si sa stapiniti noua casa sanatosi!
Diana, ma bucur ca ai venit !
Valen, mai bine mai tirziu decit niciodata
Ange, ce mare si frumoasa s-a facut Maia, iar Robert este atit de dulce si lipicios, ca iti vine sa il iei acasa In curind vei putea spune ca sint fratii tai, nu copiii
Cristina, ce cuminte este Ancuta, in atita galagie si aglomeratie a rezistat citeva ore fara sa protesteze
Bebitzu, succes micului scolar, ma bucur ca s-a adaptat asa de bine la scoala...
Mihaela si Dana, frumoase si elegante ca de obicei
Ana, spor la facut bagaje, parca mai ai putin si pleci?
Roxana, data viitoare musai sa ma asez linga tine, ca nu am reusit sa vorbim de loc …
Noi am inceput sa o sarbatorim pe bunica de azi, am fost la prinz la restaurant. Miine este de fapt ziua ei si ii vom da cadourile (un parfum si o crema + o bluza eleganta), vom bea o sampanie si vom minca tortul facut tot de ea .

oanagabriela spune:
Si o stire culturala (poate ne vedem pe vreun la film):
Daca va era dor de Horatiu Malaele, Mircea Diaconu, Victor Rebengiuc, Stefan Iordache, Jean Constantin sau Coca Bloos, de Dorotheea Petre, George Mihaita ori Gheorghe Dinica, ei bine, in curand veti avea ocazia sa-i revedeti aici, in Quebec. Si nu doar pe ei, ci multi altii, nume consacrate sau “noutati” ale cinematografiei de acasa, fiindca Festivalul Filmului Romanesc la Montreal si Quebec se pregateste sa ia startul. Pe Horatiu Malaele il veti putea vedea chiar in carne si oase, actorul fiind invitatul din acest an al festivalului, alaturi de ziarista Irina-Margareta Nistor.
Ca de obicei, filmele care vor fi prezentate sunt de ultima ora, majoritatea premiere in Canada, filme semnate de regizori - deja celebri - din “noul val”, filme noi ale unor regizori vechi, pelicule premiate pe plan national si international. “Restul e tacere” (in regia lui Nae Caranfil, care va reprezenta Romania la gala Oscar 2009), “Legiunea straina” (regia Mircea Daneliuc) sau “Nunta muta” (in regia lui Horatiu Malaele) sunt doar cateva titluri “fierbinti” dintre cele 20 pe care le propun organizatorii. In acest an, Asociatia Rocade a pregatit evenimentul in parteneriat cu Comunitatea Romanilor din Quebec si cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei. Editia 2008 a Festivalului Filmului Romanesc se va desfasura in perioada 1 – 11 decembrie, pentru a integra sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei in cadrul manifestarilor. La Montreal, proiectiile vor avea loc intre 1 si 3 decembrie, la sala CineRobothèque a Oficiului National al Cinematografiei si intre 1 si 4 decembrie, la EspaceCinema de la Centrul Segal. In orasul Quebec, festivalul se va desfasura in perioada 5 – 11 decembrie, la Cinema Le Clap. Toate filmele au subtitrare in limbile franceza si/sau engleza. Detalii va stau la dispozitie pe site-ul: www.rocade.ca