Sezatoarea canadiana (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, merci, nu e verde, e neagra, macar asa sa "par" mai slaba, desi imi plac mai multe nuante de verde. Sanate feciorului

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

E tare trista intamplarea cu minerii cei care au murit…e periculoasa tare meseria asta a lor…si tocmai ce citisem ca Regia Huilei semnase un contract de inchiriere masini bengoase, cu tot cu soferi, dar bani pt protectia anfgajatilor, deloc…

Mi-ro, ai zis ca te-ai uitat la Pro-Tv INT ? Se prinde pe satelit din nou sau ai abonament ?

Doloresss, asta e o poveste cumplita…pleaca baiatul in Canada sa-si cunoasca viitorul (asa crede el) sic and colo, se intoarce in urna…parka citisem cand eram insarcinata cu David de cazul unei indience care dupa cezariana se trezise fara maini si picioare din cauza aceleasi bacterii…

MQQM, ai mai ajuns la piata noastra dupa carnati ? C a parka nu ai mai zis nimic…sis a stii ca centrul nostrum e tare bine semnalizat, daca nu , te duci dupa mirosul de carnati…

Apropo , si fetita mea are probleme cu socializarea de genul asta, pe cat e in general de baietoasa, cand vrea cu adevarat sa fie prietena cu o fetita, i-o sufla altcineva si ea ramane singura…si saraca se straduieste tare mult sa le faca la toti pe plac, numai sa se joace cu ea. Uneori as vrea sa fie mai batzoasa, sa traga altii de ea, dar ea se lasa prea repede induplecata la suparare si de alti copiii si asta e o spaima a mea,ca in timp, anturajul sa nu aiba o influenta mai mare deca influenta pozitiva a parintilor.…

Try -accident…esti bine ? Dragut din partea ta ca te gandesti la amanarea intalnii in ianuarie, promit ca atunci voi face tot posibilul sa ajungem, dar de acum toate weekendurile sunt full.

Simonna, te mut in casa noua si lasi pe altii sa dea de baut, pai se poate ? Sa fie intr-un ceas bun, ce de-a schimbari, juniorul alta scoala, tu alt serviciu, alta casa…sa va bucurati de toate schimbarile !

Ana, mi-am luat si eu pastile de calmare ce i-ai recomandat Dianei 2007. Te ajuta si la memorie ?! Ca asta e alt capitol suferind pt mine.

Maru, LMA lui Andrei si sa va aduca bucurii ! N-am disparut, dar pur si simplu de abia reusesc sa citesc, darmite sa scriu…ce mai faceti ?

Ktrinel, LMA Juliei , sa creasca mare si frumoasa si sanataoasa !

MiMItete, chiar ai fost in Japonia ? Oau !!! Daca pui niste foto promit ca stau suplimentar o ora la calc sa le vad…ce ati vizitat ? Ati fost toata familia ?

Denisam, nu te supara degeaba ca nu s-a uitat nimeni la foto ale tale, eu una recunosc ca de abia am timp de citit, darmite de foto…stiu ca ai copii superbi si as vrea sa va vad si cunosc si-n realitate.
Eu am uneori senzatia ca nimeni nu-mi citeste mesajele, ca toti imi dau cu ignore dar perseverez in a activa pe forum.
Mai bine sa-ti zic cum a fost la spectacol la Tina : pozitionarea biletelor noastre nu a fost tare buna, de fapt ea a avut scena asezata pe o latura ingusta a salii, nu ca la Celine pe mijloc, dar una peste alta a fost superb !
Arata bestial la 68 de ani ( va dati seama ca a fost imbracata in egari sub genunchi ori rochitele scurte, a cantat ca pe vremuri ( nu cu aceeasi putere, dar inca ok) , a dansat si a stat mereu pe tocuri de 10cm. Ce sa-ti zic, e o lectie de viata ! La ce traseu a avut si cum nu s-a lasat induplecata de greutati si la varstya ei inca umplke Sali cu spectatori, zice ceva . Distractie placuta pe 13 dec !
Daca vedeti pe undeva DVD cu concert sau best video Tina Turner, pleeeease zice-ti si mie !

Nelia, poate Lisandru e allergic la pampersi, ia schimba-I cu alta marca, poate dispar bubitzele ! Citesc ca ai copiii bolnaviori, multa sanatate, sper ca nu ati cules ieri ceva de la cabinet .

Montrealezelor, sa va fie de bine intalnirea ! Po-ze, po-ze !

Simi, ai fost la Cesaria Evora ? Ce mi-ar place si mie sa o vad …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sa va fie de bine intalnirea ...sau terapia

multumim de urari, ziua cu pricina e luni , pe 24. laurajr, LA MULTI ANI si pt DAVID!! tot nu ni l-ai prezentat ...de 2 ani astept

dar sulfa vantul asta...altfel nu ar fi chiar asa de frig...dar de-o sapt intreaga bate vantul fara oprire...nu vi se pare?

simonna, pana la urma inteleg ca vrei sa fii discreta cu casa....dar ne mai bagi cate-o pastila...zi drept, vrei sa te felicitam sau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

pina isi reinstaleaza Simonna internetul va zic eu, am avut onoarea s-o vizionez exterior, este , adica o casa din care sa nu mai pleci! e tare misto!

Laura, nu stiu cu memoria ce fac pastilele , dar ajuta la concentrare mult, si la pastrarea mintii limpezi

Ktrinel, mataluta cam chiulesti de la intilniri, bag de seama! LA MULTI ANI frumoasei tale!!!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Ana, sorry, dar am zis ca vinerea la ora si in locatia aia, nu prea pot...cand s-o face mai cald ne-om intalni prin parcuri in weekenduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ange

diana,si zi asa ?!mica ,grasa,madama,in varsta si serioasa!

un week. fain

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Hai, mai Ange ! Ma faci sa ma simt prost acum, dar imi trece repede ca acum stiu cu cine am de vorba. De felul meu, spun omului in fata ce cred despre el, mai sunt si unii care interpreteaza aiurea, dar astia sunt minoritari, restul apreciaza si ramanem prieteni

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ktrinel, am inteles.

Diana, tineretea e vinovata ; uite, si pe mine m-a luat Dragaica cu dumneavoastra ; m-am simtit asa, de vreo 100 de ani dintr-o data!

sa nu va suparati, fetelor

Loreleim, creste Gabisor vazind cu ochii, si e o frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Diana, tineretea e vinovata ; uite, si pe mine m-a luat Dragaica cu dumneavoastra ; m-am simtit asa, de vreo 100 de ani dintr-o data!

sa nu va suparati, fetelor

Ana, cine sa se supere ???
Aici pe forum, nimeni nu are varsta, meserie, clasa sociala, culoare (politica), kg declarate, etc. Tot ce ne reprezinta este ca suntem mamici (unele deja cu experienta,altele in devenire) si singurele "atribute" daca le pot spune asa, sunt copiii nostri.
Dar, pentru ca exista si un dar, atunci cand ne intalnim, totul este diferit (si mai complicat as zice eu), nu stii cine e cine, nu stii cum sa pui problema (vezi, sa vorbesti cu dvs. Dragaica, nu esti singura) dar vrei sa intri in contact cu fiecare, sa dai la o parte voalul ala de pe forum.
Si te asigur, ca asa cum tu zici ca te-ai simtit de 100 ani, eu una m-am simtit la prima intalnire ca in prima zi de scoala (si n-a fost un sentiment prea placut, dar a trecut repede).
Hai ca m-am intins si nu voiam decat sa zic ca si mie mi-a placut la intalnire, ca formam un grup frumos si interesant prin eterogenitatea lui.

Pe curand,

Mergi la inceput

Si ca sa-mi depasesc recordul personal de mesaje scrise pe zi (Ange, ca sa nu mai zici ca n-ai vazut cand am scris si eu) voiam sa ma inscriu pe lista mamelor-de-copii-cu-virusi-nu-se-stie-de-care.
Victor de vreo luna si jumate ii tot schimba pe la gradi (virusii) si e tot mucios si tuseste, fara febra sau alte complicatii (pana acum).
De dimineata a vomat, apoi pana sa plec la servici a fost bine, a mancat, chiar cu pofta, dupa amiaza a plecat la o zi de nastere cu tatal lui unde a facut prezentarea mancarii ce i-am dat-o la pranz si murdarit si pampersul cu prima tura de diaree . Asta doar in 20 de minute de la sosirea la petrecere. S-au intors acasa, a mai schimbat vreo doi pampersi, n-a mai vomitat, a mancat doar niste paine prajita (asta i-am zis eu sa-i dea ca sa nu avem ce strange la noapte) si a baut Pedialyte ca pe apa.
El a mai facut o data gastro din asta cand avea vreo opt luni, dar a fost mult mai rau, cu febra, era moale ca o carpa, voia numai la san si diareea a durat vreo cinci zile, acum nici nu stiu daca e asta, dar ieri cand l-a luat sotu de la gradi i-au zis ca au un caz de gastro in grupa lui si asa am facut legatura, ca el e baiat strangator, nu lasa nici un virus sa treaca pe langa el fara sa-l incerce.

Laurajr, am citit ce ziceai apropo de faptul ca ai impresia ca nu-ti citeste nimeni mesajele. Poate ca asa e, poate ca nu, dar important este ce astepti tu de la activitatea asta pe forum. Pentru mine una, doar faptul ca scriu (cateodata) pe forum, e o terapie, nu ma intereseaza ca citeste cineva sau nu. Pentru mine, faptul ca mi-am ordonat niste ganduri si ca am fost in stare sa le scriu, este mare lucru. Citesc si recitesc mesajul respectiv, si zic: "da, exact asta voiam sa scriu, ma simt mai bine acum"
A, si eu stiu sigur ca e cineva acolo care imi citeste mesajele, chiar si fara sa-mi raspunda pe forum. Ghici cine ? MAMA care pentru ca e la mare departare de aici, pe langa mesajele pe care ni le scriem pe mail simte nevoia sa mai vada ce fac, ce simt, si uite asa e cititor activ pe Sezatoarea canadiana. O pentru tine, mama !

Gata, ca s-a facut tarziu, toata lumea doarme linistit, sper sa fie asa pana dimineata.
Sanatate la toata lumea si somn usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Diana seamana f. f. mult cu evolutia lui Marc. Sper sa nu aiba ghinionul lui Marc dar noi am inceput la fel sambata si cel mai rau s-a simtit abia luni!!!!!!!
Vroiam sa scriu mai mult, dar cum am pierdut toata saptamana sunt in panica deja.....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput