Sezatoarea canadiana (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simi, of, ce pacat! Eu am pe 10, asa scrie pe perete, ca mi-a facut sotul program, ca sa nu uit, eu chiar nu stiam ce spectacol este, dar el stie ca-mi place mult actrita si a luat ce a gasit, macar sa o vad in carne si oase. Mai ia-ma si pe mine cind te duci undeva, eu ma duc de obicei singura, ca am incercat sa ma potrivesc cu una din putinele prietene pe care le am si nu am reusit... Toate avem copii mici si... ia ghiceste tu de ce. Si Octav stie ca iesirile astea ma deconecteaza si cind simte ca nu se mai poate , atunci se aseaza si mai ia vreo 10 bilete pe unde gaseste ceva interesant... si daca ar fi sa stea sa intrebe prietenele, nu ar mai lua nimic, pentru ca nu stii cum va fi in acea zi. Asa ca, mi-ar face placere sa ies cu cineva la ceva frumos, apoi la un pahar in oras... aviz amatoarelor! Acum a crescut un picut si al treilea si daca e in weekend, chiar sint libera daca vreau.

Si eu tot asa, de 7 ani si jumatate nu mai stiu ce e aia seara in oras. Am fost la un singur spectacol cu sotul si apoi am baut ceva, la Susan Vega. Si acum, pentru ca vecina ne-a oferit o seara numai pentru noi doi, sintem ca niste copii... ne tot intrebam ce sa facem si unde sa mergem si parca vad ca vom lasa seara pentru spectacolul cu ala de la Supertramp, alti preferati de-ai nostri.
\http://www.youtube.com/watch?v=tHbPD_bXaOA

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Lorelaim, ce-a crescut Gabita imi place tare mult prima poza

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ica de ce nu ai venit la intalnire?
A fost super abia astept urmatoarea da sa nu mai stam in picioare sa asteptam iar eu neinspirata, ca de obicei, am venit pe tocuri

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simi

Denisam, am fost ieri la Lord of the dance si bineinteles ca nu era Michael acolo! A fost, in schimb, absolut superb! Am iesit de-acolo si baiatul meu a zis " wow,ce cool!". Ce sa mai, frumos!
Solistul, un baietas de vreo 20 de ani, bun ,nimic de zis, dar bineinteles ca n-avea prestanta lui Michael. Ori asteptam eu prea mult de la el...Un singur lucru mi-a displacut un pic, sa zic asa, si anume costumele s-au schimbat asa de mult in 10 ani decind stiu eu spectacolul, prea mult sclipici si unele costume chiar ca pareau de la aerobic, nu mai aveau nimic celtic in ele (stii tu, catifeaua aia verde si motivele celtice). Eee poate sunt eu prea pretentioasa, sau mi-a ramas in cap "originalul" si vroiam sa fie totul ca-n original. In rest, absolut superb!

Eu asteptam mesajul tau
Si ma bucur ca a fost atat de frumos, eu ma duc luni si de abia astept!
Ah, simi, o mare rugaminte am, cat a durat spectacolul? Ca trebuie sa stiu cam cand sa vina sotul dupa mine, eu merg cu fetita, el e baby sitter pentru baietel.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Donia, scuza-ma, pentru tine era, mesajul, dar vorba Simonnei- Matilda e de vina!
Spectacolul dureaza doua ore-n cap.De la 8 la 10. O sa-ti placa, mie la un moment dat mi-au dat lacrimile. Bine, eu pling si la telejurnal, nu-i vorba, dar o sa vezi, e tare frumos!

Nelia, stiam ca esti melomana, ai mai zis tu, numai ca nu-ti stiam disponibilitatile, dar acum stiu si te anunt. Eu sint abonata la Place des Arts, imi trimit acasa lista de spectacole si am dreptul sa cumpar in pre-vente, asa ca decum apare ceva te anunt si mergem amindoua. Am fost la Cezaria Evora nu demult, tare ti-ar fi placut, sint sigura! Ala spectacol de spectacol!
M-au anuntat de vinzare de bilete la So You Think You Can Dance Canada. Noi sintem mari fani ,dar nu stiu, nu prea am chef de asa ceva. Mi-e de-ajuns ca-i vad la televizor. Dar te tin la curent!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc, simi! Da, stiu cum e cu plansul asta, il cunosc...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dragaica, as fi vrut eu, dar ti-am spus cum stau cu timpul si m-ai si vazut in actiune prin diverse locatii . Am reusit sa ajung sa-mi iau haina de vremuri crancene chlorophylle de la Sports experts (Nelia merci ) arat ca un urs, dar vorba vanzatoarei - trebuie sa cautati confortul

Simona, felicitari si spor la impachetat despachetat

Poate ajung si eu candva la terapie pana nu ma duc cu capul definitiv

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Simi, multumesc! Mi-ar face o mare placere sa iesim impreuna, pentru ca eu ma duc singura, ca nu am incotro, sotul trebuie sa stea cu copiii, plus ca avem citeva gusturi comune, dar chiar nu-l pot tiri dupa mine la orice, ca ma bate. Em vazut-o pe Cezaria Evora acum 2 sau 3 ani, tot desculta cinta? Si pe BB King l-am vazut, am si un buton de la haina... fan nu gluma, l-am luat pe merit, ca m-am luptat pentru el. Sa stii ca merg la orice, deci practic poti sa ma inviti () la orice: imi place teatrul, imi place dansul (la nebunie as putea spune, chiar si cel contemporan), baletul, imi plac opera, opereta, concertele de muzica clasica, corale, imi place de nu mai pot gospel, imi plac concertele din biserica (am fost la unul in care s-a cintat la greu Bach - ah, si acum tin minte orga aceea), Dar merg si la concerte cu unii dintre cintareti sau trupe, dar aici am preferinte, nu pot sa merg chiar la orice. Imi place rock-ul, chiar si cel mai greu... Dar cel mai mult si cel mai mult imi place jazz-ul! Aseara m-am delectat cu Ella Fitzgerald, nu o mai ascultasem de mult. Am un film cu viata ei si in care cinta cele mai frumoase melodii.
http://www.youtube.com/watch?v=1yKgAEkCKxY
http://www.youtube.com/watch?v=BDFCR0V46ho&feature=related
Si pentru voi, sa va fie weekendul mai frumos si mai cald:
http://www.youtube.com/watch?v=vnRqYMTpXHc&feature=related

Nu stiu nimic despre So You Think You Can Dance Canada, nu prea ma uit la televizor, dar am rasfoit un pic acum netul si nu cred ca mi-ar placea. In general, nu prea ma atrag show-urile astea moderne, in care toata lumea se agita, tipa si gesticuleaza, dar nu transmit mai nimic in afara scenei. Nu-mi plac nici show-urile alea gen Seinfeld (desi la film m-am uitat), ma plictisesc repede.

Mergi la inceput

Ah, uitati-l si pe BB King, cu Lucilla lui (chitara, asa o cheama):
http://www.youtube.com/watch?v=H4UP2A419cQ&feature=related

Mergi la inceput

Ica, sa o porti sanatoasa! Si sper ca e verde! Octav ii zice magazinul ala cu verzeturi de-ale tale, desi culoarea lui preferata e tot verde, dar lui ii place o singura nuanta, verdele acela crud, iar mie imi plac alea mai... de vint turbat cum le spune mama mea, care calmeaza nebunii, pardon, temperamentele mai vulcanice.

Hai, ca vorbesc singurica pe aici, ca voi va refaceti dupa curata terapia de aseara! Dar stau cu fecioru-n brate, care iar s-a urcat acolo si nu se mai da jos. E bolnavior micutul, a mai vomitat o data de dimineata, nu a mincat nimic, dar nici eu nu l-am fortat, numai titzica o accepta, e palid si smiorcait nevoie mare.

Mergi la inceput