Sezatoarea canadiana (116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Doua cuvinte: terapie curata!!

Un w/e frumos va doresc!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor nu am mai ras asa de bine de mult timp, acum ca nu mai sunt chiar asa de timida ca prima data ......m-am simtit suuuper ce mai.
Curat terapie ......coane Fanica

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza fetelor dragi

Incep prin a spune MULTA-MULTA SANATATE tuturor bolnaciorilor! (Marc a lui Miki, Lisandru si Tudora ai Neliei, baietzelul Olgai, Atomix al Simonei, etc)

Apoi distractzie placuta la party-uri si... mutat

Apropo de mutat - eu am efectiv OROARE numai la gandul ca tre' sa fac cutii (mie imi e greu sa impachetez si despachetez geamantanele din vacantze) - dar sotzul rade de mine - si imi spune sa nu-mi fac griji ca se va stradui sa faca el ceva sa ne "mute altzi" (adica sa plecam in alta parte si sa vina mover-ii sa le arunce ei in cutii - eu doar sa "supervizez") Deci... in asteptarea acestui fericit eveniment... inca mai am cutii cu haine (de birou - gen costume, fuste de "dna", pantofi cu toc - nedespachetate de acum... trei ani - ce noroc cu "storage room"!)

Simi - felicitari lui Alice pt cat e de "stapana pe situatzie" - bravo ei si ii doresc sa fie asa intotdeauna!
Nelia - felicitari Agatei pt rez scolare - e de invidiat ce energie poate avea! Multzu pt sfaturile ref la "complexul Electra" - noi (omul meu si cu mine) am inceput sa ne adresam unul celuilalt cu "tati" si "mami" inca din momentul in care am ramas insarcinata - acum, dupa ce am citit ce ai scris, am inceput sa ne spunem pe nume
Denisa - felicitari pt Emma! - vezi de-asta va invidiez eu ca suntetzi acolo in Canada: AVETZI DE UNDE ALEGE O SC/GRADI BUNA! ceea ce aici... nu e posibil... "deviza noastra este: respectam Legea lui Jante si suntem totzi o apa si-un pamant! MEDIOCRITATEA SA TRAIASCA!" http://books.google.com/books?id=MAn641nHfrYC&pg=PA89&dq=jantelagen#PPA81,M1
Acum se gandesc si aici- ca nu ar fii rau sa ia in seama ca exista si altzi elevi... nu numai mediocritatzi... http://www.thelocal.se/15778/20081119/
Nu stiu daca-tzi amintesti, cu vreo cateva capit bune in urma, eu tzi-am mai scris cand ai pove tu ca ai dat-o la gradi Montessori si tzi-am spus ce treaba faina ai facut! Multa bafta in continuare!
Try - imi pare rau ca ai avut acel mini-accident - itzi urez mult noroc in continuare si DD sa te protejeze!
Oana - se pare ca penurie de medici e peste tot... si se scade mult si la calitatea serviciilor... aici dr venitzi de dincolo nici macar NU sunt testatzi daca vorbesc sau nu lb sue http://www.thelocal.se/15730/20081117/
Mimitete - bine ai revenit! sa-tzi fie de bine "excursia" in "tzara soarelui rasare" - am auzit ca e crunt de aglomerat pe-acolo... si ca se lucreaza in draci... e adevarat?
Ana si Monica (sper ca nu fac o confuzie) - multzumesc pt link-ul cu Rhodiola Rosea - m-am documentat pe I-net http://en.wikipedia.org/wiki/Rhodiola_rosea am vazut ca e un "adaptogen", dupa care mi-am luat ieri si o sa vedem cum merge... Ange - vezi ca poate itzi folo si tzie - daca imi aduc aminte parca tu spunea-i ceva despre "depresie"...
Maru - La multzi Ani cu sanatate si noroc fiului tau!
Ktrinel - La Multzi Ani albinutzei Julia - multa sanante si o viatza plina de noroc si dragoste ii doresc!

Eu este f posibil ca in urmatoarele 2-4 sapt sa nu mai apuc nici macar sa citesc... daramite sa mai scriu ceva... Astazi imi propun sa-mi fac si corespondentza acolo unde am ramas restanta... De luni intru la sc... si ma "eliberez" temporar de-abia in vac de iarna.

Va tzuck si va urez numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Pana la viitoarea revedere - uite si ultimele noastre poze (de acum o sapt): http://picasaweb.google.com/popa.lg/2008_11_15?authkey=EqP6HmB4v3I# (daca pana prin vara maimutzica noastra imi scotea limba cand ii faceam poze - acum remarc ca a inceput sa aiba o reala placere sa... "pozeze" cu gura pana la urechi )
De cateva zile noi avem ger... cata-cat uscat - cu o pudra subtzire de zapada.
Se anuntza iarna grea/f grea cu temp f scazute si cu multa zapada.
BTW: NU sunt sg care sufera de "uscaciunea" pielii (avem umidificator in casa) - ci se pare ca este un "fenomen normal" - din info pe care le-am cules de pe la mamicile si edu de la gradi, colegii de servici ai sotzului, vecini, etc
Am zbughi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

diana,si zi asa ?!mica ,grasa,madama,in varsta si serioasa!
Cat despre intalnire terapie curata,vorba fetelor!
Sunt un antitalent in ale povestitului,asa ca las loc Simonei pt atunci cand va iesi de dupa cutii si cutiute

un week. fain

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata la ! Am intrat glont pe net, sa vad supriza... dar nu spune nimeni nic! Biiiineeee!

Ange, asa te vedea Diana!?! Ca daca e asa, supriza ei a fost mare cind te-a vazut.

Noi am fost rau asta-noapte: pentru prima oara de cind s-a nascut, Lisandru a vomitat. Nu stiu de ce, poate ca e si un virus stomacal, ca nici Tudora nu se simte bine, dar se poate sa fie si de la secretii, ca el vomita cind nu mai putea sa respire, desi nu pot sa spun ca are chiar atit de multe. Oricum, mie mi se par din ce in ce mai ciudate manifestarile astea ale virozelor. Inainte stiai una si buna: are febra, ii curge nasul, tuseste - e raceala. Vomita, diaree - e viroza stomacala. In ultimul timp m-am confruntat doar cu febrea, un nasuc un pic infundat... si cam atit, de te sperii cind ii vezi bolanvi si totusi nu sint... Deci, pe de o parte a fost foarte bine ca nu am venit aseara, am simtit eu ca nu se simte bine, dar nu ma gindeam ca voi face chiar noapte alba... Pe de alta parte, am stat si m-am tot gindit la voi cum va este si sincer, taaareeee mult mi-ar fi placut sa fiu si eu la... cabinetul de terapie dc-ista.

Mai intru io... poate nu spuneti nimic, ca vedeti voi ce ...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lorelaim, eu am pierdut ce e cu planta asta... poate ma lamuresti. Am vazut pozele si constat ca domnisoara voastra e din ce in ce mai frumoasa si feminina! Are ceva din Agata cind era mai micuta... Bafta multa la scoala! Desi eu nu as mai sfatui pe nimeni sa se duca la scoala, asa mi s-a acrit... Nu sint si nici nu am fost vreo studioasa din fire, dar imi place mult sa citesc, si daca e si un domeniu care ma atrage (psihologie in cazul de fata), ma simt chiar in elementul meu. Dar nu asa, stresata si printe putinele picaturi care imi ramin, ci sa ramin cu orele acolo undeva, in liniste si ma scufund in carti. Altfel se transforma totul intr-un chin si un stres de nedescris, ca nu esti niciodata in regula cu ceea ce ai de facut... si cum putin nu e... iti vine sa si sa .

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Maru la multi ani lui Andrei!
Ktrinel, la multi ani albinutei!

Denisam, am fost ieri la Lord of the dance si bineinteles ca nu era Michael acolo! A fost, in schimb, absolut superb! Am iesit de-acolo si baiatul meu a zis " wow,ce cool!". Ce sa mai, frumos!
Solistul, un baietas de vreo 20 de ani, bun ,nimic de zis, dar bineinteles ca n-avea prestanta lui Michael. Ori asteptam eu prea mult de la el...Un singur lucru mi-a displacut un pic, sa zic asa, si anume costumele s-au schimbat asa de mult in 10 ani decind stiu eu spectacolul, prea mult sclipici si unele costume chiar ca pareau de la aerobic, nu mai aveau nimic celtic in ele (stii tu, catifeaua aia verde si motivele celtice). Eee poate sunt eu prea pretentioasa, sau mi-a ramas in cap "originalul" si vroiam sa fie totul ca-n original. In rest, absolut superb!

Nelia, sanatate puisorilor!
Si eu astept vesti de la intilnire. Am lasat masina aseara la 7.00pm la Namur si nu mi-a dat prin cap ca puteam sa intru sa va vad.
Va pup pe toate si va doresc un we frumos!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Nelia si mie-mi place mult Juliette Binoche. Cind mergi la spectacol ca eu merg pe 9 ianuarie, vineri.Poate ne potrivim sa iesim si la un pahar dupa!
Spectacolul se numeste Dance, dance cu ea, cu Akram Khan si Yanish Kapoor. Abia astept s-o vad intr-un spectacol de dans!

Aseara dupa spectacol, dat fiind faptul ca eram numai noi trei (adultii), ca Alice a fost la un sleepover, am iesit la una mica in centre-ville, la 11 noaptea! Trai pe vatrai! Ce senzatie noua, sa fii liber, fara sa ai grija copilului! De 7 ani jumate nu m-i s-a mai intimplat din pacate! Si acum am sunat-o s-o intreb daca ma duc s-o iau acasa si a zis ca abia acum incep sa se joace mai bine!

Mergi la inceput

Hai ca nu ma mai dau dusa! Casa-i vraiste iar eu...pe DC

Lorelaim, am vazut pozele voastre! Ce mare si frumoasa e Gabisor! e o scumpa cum il ajuta pe taticul ei sa mearga pe butucii aia!

Gata, plec, ca sotul are nevoie de o lista inainte de a pleca la cumparaturi. La ce i-o trebui ca tot pe linga lista cumpara? Shhht, sa nu auda!ca te pomeni ca ma duc eu la cumparaturi si urasc treaba asta!

Mergi la inceput