Sezatoarea canadiana (116)
Raspunsuri - Pagina 10

Denisam spune:
Mihaela- La multi ani fericiti si a fost cum am zis eu acum vreo 3 sapt cand vorbeatzi de intalneala
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Ica 1975 spune:
Mihaela, La multi ani fericiti cu sanatate
Oana, multumesc din nou ptr info cu Bell
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !

cge spune:
Mihaela, La multi ani fericiti cu sanatate !!
Ktrinel, inca o data 'La Multi Ani' Juliei.
Oana, 'La Multi Ani' ptr bunica de Antonia.
Frumoase cadouri i-ati luat, este incantata de ele ?
Draga de ea, va face tort de ziua ei.
Mie imi place sa prajituresc decat chestii simple, asa ca Victor are o dorinta arzatoare: prajitura cu crema facuta de maica-sa.
Dar sa mai astepte.
Noi am avut un weekend plin, vineri seara la resto, sambata la 'Defilé du Pere Noel' si ieri la ziua Juliei.
Cu ocazia escapadei de vineri, Anca a invatat cuvantul 'gagica' si ni-l serveste mai tot timpul. Cred ca si azi le striga educatoarelor asa.
M-am simtit super si vineri seara (Ana si Simona multumim inca o data) si ieri ca am avut ocazia sa cunosc si copilasii de pe DC.
Si eu citesc pe toata lumea, din pacate nu pot sa vad poze de la job.
De raspuns mai greu, ca pauza ptr DC e scurta si acasa si la job.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

cge spune:
Multumim ptr info cu mesajul 'Hai , vino la telefon' de la Call Select si Startec.
Noi am patit-o cu Call Select.
Laura-La multi ani pr David.
Maru, felicitari ptr Andrei.
Te inteleg ca nu stii cand creste kupilu', nici noi nu credem ca Victor va face 9 ani in ianuarie.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

ange spune:
katrinel,sa-ti traiasca fetita!La multi ani!
cge,katrinel,pai nu ne aratati si noua poze de la petrecere?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

try spune:
Sa va fie de bine intalnirea, fetelor. Bravo voua!
Almo, n-am patit faza cu call selectul, dar merci pt info, o sa fiu in cunostinta de cauza daca e sa se intample.
Simona, sa fie cu noroc in noua casa si sa vamearga bine-n ea. Felicitari!
Citat: |
normal ca in curand nu ii mai lasam impreuna, ca deja E rade de fii-miu ca are "cuculetz". |
Pai cum vrei sa invete unul despre altul? Lasa-i ca nu au ei probleme inca de intimitate. Dupa 4 ani poti sa-i separi. La mine amandoi baieti si tot s-au explorat unul pe altul pana acum 2-3 luni.
Nelia, si eu am ascultat supertramp in studentie, tare frumos mai cantau. Acu' nu mai ascult nimic, de-aia ziceam ascultam… in afara de cantece pt copii.
Dragut din partea ta ca te gandesti la amanarea intalnii in ianuarie, promit ca atunci voi face tot posibilul sa ajungem |
Pai ce sa fac, ca ma plictisesc sa ma intalnesc singura, cu mine insami. Destul ca vorbesc de una singura, acuma sa-mi mai dau intalnire cu mine?

Marule, ti-am urat toate cele bune si un la multi ani pt baiet? Ca nu mai tin minte ce-am scris in ultimele mesaje.
Vad ca si Julia lui ktrinelu e sarbatorita, la multi ani sa aiba parte de toate cele bune. La multi ani si pt baietul lui laurajr.
Mimitete, poate ne faci un jurnal de calatorie sa colindam si noi un pic virtual dupa traseul tau.
Pentru mine una, doar faptul ca scriu (cateodata) pe forum, e o terapie, nu ma intereseaza ca citeste cineva sau nu. Pentru mine, faptul ca mi-am ordonat niste ganduri si ca am fost in stare sa le scriu, este mare lucru. |
Idem si la fel

Miki, tocmai ce am intrebat sapt trecuta de ganglioni si ieri am vazut ca si fi-miu ii avea umflati. Mai mult dreptul decat stangul. Nu sunt 100% ca erau glanglionii ca erau intr-o pozitie unde puteai sa zici ca ar fi fost si amigdalele poate (mai ales la constructia lui craniana mi-a fost greu sa zic ce e). L-a luat iar raceala (ca febra sau tuse inca n-are). Ce m-a facut sa ma gandesc si la amigdale a fost mirosul guritei dimineata (si m-am gandit ca daca sunt amigdalele inflamate, ar putea fi asta o cauza), dar pe de alta parte n-are dificultati la inghitire (si daca ar fi fost inflamate amigdalele, mi-ar fi refuzat mancarea cu siguranta). Sa ma duc cu el la dr. pt ganglionii astia sau sa-mi vad de treaba acasa?
Khristin, eu i-am dat lui Adrian lapte praf dupa 1 an si am luat de la Nestle sau Enfagrow. N-am intrebat in stanga/dreapta, m-am ghidat dupa flerul meu si odata, intrebandu-ma pediatrul ce-i dau, mi-a confirmat ca e ok. Eu inca ii mai dau lapte praf (la 2 ani si 3 luni) pt ca e mai complex ca laptele de vaca si el nu e un mare mancacios de felul lui. Nu cred ca face o diferenta enorma ce marca-i dai atat timp cat e o marca po****ra (n-ar fi ajuns in top vanzari daca ar fi fost un lapte praf de proasta calitate). Stiu ca-s mamici foarte atente la toate astfel de detalii si fac adevarate studii de caz pe astfel de alegeri, eu insa nu-s una din ele. Imi ajunge sa stiu ca, fiind o marca po****ra, a fost testata de milioane de alti bebelusi inaintea copilului meu.
Inteleg dupa cate spunea doloress ca nu se deduce decat un anumit tip de lapte praf si numai in anumite conditii (cum a fost cazul lui doloress prematuritatea). Ca imediat mi s-a nascut si mie in cap intrebarea dupa ce am citi tmesajul ei: adica puteam sa scutesc banii de formula timp de 1 an de zile? Si-apoi mi-am adus aminte ca eu am inceput sa-i dau dupa 1 an.
La multi ani, mihaela, (am aflat la spartul targului surpriza, dar acum mi-aduc aminte de amenintarile tale ca le coci o supriza si n-ai vrut sa spui atunci, doar au facut fetele speculatii).
Maru si noi vrem Madagascar 2. Eu sunt mare amatoare de desene de-astea. Open season, ice age, the incredibles toate mi-au placut. Dar Madagascar e in topul meu.

Ica 1975 spune:
Ktrinel, La multi ani Juliei, sa creasca mare, sanatoasa si sa va bucurati de ea Chiar asa, nu ne arati cum ati petrecut?
Oana, La multi ani mamei
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !

mimitete spune:
Multumesc mult de urari, sinteti toate niste dragute.
laurajr, eu am fost pt business si deci nu am fost cu familia si am fost din pacate numai in Tokyo. Data viitoare sper sa-mi iau citeva zile libere sa ma duc si in Kyoto ca merita.
Pai vedeti, asa la intrebari scurte de la krystin stiu sa raspund,
nu m-a socat mai nimic pt ca eu lucrez cu ei zilnic asa ca eram imunizata. Ba, m-a socat cum aveau toti chestii din alea la gura ca la SARS si manusi pe aeroport si treceai pe sub niste arce pe care scria `va masuram temperatura` si eu ma asteptam sa sara unii pe mine daca piuie alea ca in Mosnter Inc daca ati vazut.
M-a mai impresionat ineficacitatea lor si statul la servici pina seara tirziu doar ca asa trebuie (nu pleaca nimeni inaintea sefului) si nu ca ar munci (se zgiiau la laptop degeaba dar ei dormeau pe ei).
Mi-a placut cum ajungeau trenurile la exact ora anuntata, cum stateau la coada in locurile marcate unde se deschidea usa ca sa se suie in tren/metrou. Mi-a placut mincarea,dar aia imi place si la Montreal ca maninc des mincare japoneza. Nu mi-a placut rolul femeii in societate asa ca eu eram un fel de alien acolo ... din mai multe puncte de vedere. Mi-au placut mult templele lor shinto si in general am fost tot timpul atrasa de simplicitatea dar si frumusetea care le caracterizeaza arta, bucataria, arhitectura,etc.
Ah, sa nu va spun ca au si ei o statuie a libertatii (copie conforma) si se duc sa se fotografieze acolo, au si o copie a turnului Eiffel. Tokyo nu e un oras frumos, e mai mult pe verticala ca deh unde sa bagi 12 milionae de locuitori si tot ce era vechi a ars in timp. Shoppingul e la mare cinste si au nenumarate magazine. Se pare ca sint invadati de rusi si chinezi noii imbogatiti ca aia isi permit.
Foarte putini o rup pe engleza si in general scrie numai pe limba lor (in cele 3 alfabeturi ) asa ca esti destul de pierdut. Soferii de taxi nu vorbesc deloc nici o limba in afara de a lor.
Birourile lor sint ca ale ade pe vremuri din Ro, toata lumea intr-o sala foarte mare, fara cubicule, fara privacy, esti fericit daca ai un birou al tau si nu stai la o masa lunga impreuna cu alti 20 si iti plug si tu laptopul acolo... Mai dar au niste celulare ca noi sintem in epoca de piatra.
Ah, si sa nu uit, "placerea" trecerii Pacificului pe care l-am traversat de citeva ori catre tari indepartate cu aceleasi zguduituri si turbulences de m-am saturat, I can live without it
.
Multumes mult pt terapia de vineri, neaparat trebuie sa ne vedem regulat. Fetelor care ati plecat mai devreme, ati ratat "Mr Patel" interpretat de Diana, mortala. Eu cumpar bilete in avans la spectacolul urmator
.
Multa sanatate copilasilor bolnavi.
O zi buna,

nelia spune:
La multi ani pentru Mihaela si pentru Julia, fetita de Ktrinel! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de iubire in viata!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

columbiana spune:
Cristina/cge, cu placere oricind- doua fete asa frumoase si cuminti
Maru, asa deci, apar nurorile la interval
Mihaela, , asa calatorim si noi virtual cu tine!
mai, noua ne trebuie o masa rotunda, eu am ratat-o pe Diana, n-am povestit cu Cami, cu Roxana nu ajung niciodata...oricum mersi fetelor, tare bine-mi fac terapiile astea.
http://www.floriinro.ro/