Sezatoarea canadiana (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mihaela,foarte interesant.bravo tie.dar cum sta treaba cu wc-ul cu 16 butoane tot nu am aflat
La multi ani!next time vin(sper)fara copii ca sa pot sta la un pahar de bere si unul de vorba cu voi
Vorba Anei;data viitoare poate incercam altceva.o masa rotuda,un loc unde putem sa facem terapia in grup :)))

Diana,ce spectacol le-ai oferit fetelor?pe noi aici,virtual nu ne poti delecta

oana,la multi ani sanatosi soacrei

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ia uite ce ma preocupa pe mine... De unde cumpar "bean-bags", idee aveti?
Mi-ar trebui de-alea mai de adulti/adolescenti, asa mai cu stil.

Sanatate bolnaveilor!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina-uite aici un site la o prima cautare:
http://www.beanbagchairstore.com/

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, cam asa...fetita asta l-a luat pe andrei sub aripa din prima lui zi de scoala in Canada. da el o placea pe alta, si nu ii dadea atentie, pana cand tot Kari l-a salvat din mainile unui buli. Ei, si atunci a inceput sa o vada pe Kari, a invitat-o la ziua lui in anul ala. Dupa ce ne-am mutat, a mai sunat-o pe Kari sa o intrebe ce mai face, iar noi am ramas muti de uimire, ca Andrei e teribil de timid, ori pentru asta iti trebuie curaj frate!
Eu cam stiu de ce o place, ca seamana tare mult cu verisoara lui, tot blonda cu ochii albastri, finutza si f bine educata....de, prima iubire de la 3 ani nu se uita!

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Cristina/cge, cu placere oricind- doua fete asa frumoase si cuminti

Maru, asa deci, apar nurorile la interval

Mihaela, , asa calatorim si noi virtual cu tine!

mai, noua ne trebuie o masa rotunda, eu am ratat-o pe Diana, n-am povestit cu Cami, cu Roxana nu ajung niciodata...oricum mersi fetelor, tare bine-mi fac terapiile astea.

http://www.floriinro.ro/

Multumesc tuturor fetelor pentru urari, mi-ati umplut inima de bucurie!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

wal-mart, zelers, the bay, sears, superstore

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Ia uite ce ma preocupa pe mine... De unde cumpar "bean-bags", idee aveti?
Mi-ar trebui de-alea mai de adulti/adolescenti, asa mai cu stil.

Sanatate bolnaveilor!

Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

salutare
iar muncesc de acasa, si cred ca si maine la fel; iar m-am dus la munca pt 2 ore si am venit acasa, ca si vineri; fetele au racit urat, muci, conjuctivita, tratament nema de la walk in clinic, dar sunt spre bine; macar nu au facut febra

am fost eu la cesaria evora acum cativa ani (inca nu aveam fetitele...) a fost superb

Mergi la inceput

Denisam, e exact ce vreau acolo in imaginea de sus , da-ti dai tu seama ce inseamna S&H la fo 4-6 beanbags? Oricum... nu ship in Canada. As cauta in magazine mai intai.

maru, the bay?? La Walmart am vazut da' d-alea cu winnie the pooh am si-avut cand era bebea mica, la Sears si Bay io n-am vazut. E Sears Home de care zici tu? La Bay in ce sectiune? La Zellers n-am mai fost de 10 ani, s-o fi schimbat in asa hal incat sa vanda beanbags la cateva sute?

Mersi de rasp.

Editez: n-avea si IKEA sau nu-mi amintesc eu bine? Am mai vazut undeva sa cumperi separat, umplutura si coaja, nu-mi mai amintesc nicicum unde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daca vrei rezonabile ca pretz si calitate au la superstore, in jur de 30 cad(29.99)-dc vrei insa super faine si mai expensive-au la homeoutfiters and home sense-ok?Happy now?
A si TRY- ca tu vb de intalneala in ianuarie,la noi e iarasi busy,adica mint deocamdata e liber pe 24- dar sigur februarie va fi ok,ca stiu ca in afara de nasu' si valentines e liber-te pup-si oricum putetzi sa va vedetzi si fara noi,desi as vrea sa venim.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

Daca vrei rezonabile ca pretz si calitate au la superstore, in jur de 30 cad(29.99)-dc vrei insa super faine si mai expensive-au la homeoutfiters and home sense-ok?Happy now?

Still not quite happy, acu vreo 7 postari ziceam ca-s blue, mersi de intrebare. Mutumesc de sugestii, cred ca am facut un bubu...

Bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Kristhin intr-adevar, cum zicea si Try sunt anumite conditii ca laptele praf sa fie acoperit de asigurare, mie mi-au dat de la spital o scrisoare destul de complexa, cu tot istoricul lui Patrick si evolutia lui, apoi am trimis-o la asigurarea mea pentru aprobare si mi-au aprobat-o in mod special. Conditiile (la asigurarea mea) sunt sa fie nascut inainte de 35 de saptamani si sa aiba sub 1800 kg la nastere. Al meu s-a nascut la 32 de saptamani si a avut 1890, insa au trecut cu vederea cele 90 de g in plus, mai ales ca eu lucrez acolo, la departamentul de medical claims. Am cumparat apoi Nestle pentru concediu ca nu gaseam Enfamil ready to go si nu mi-a platit, mi-au raspuns ca numai Enfamil acopera.

In legatura cu graidnita, multumesc fetelor de sfaturi, am luat deja legatura cu o mamica romanca, ea a zis ca a fost super-multumita de gradinita asta, deci merg si eu pe mana ei.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput