Sezatoarea canadiana (116)
Raspunsuri - Pagina 12

carmen77 spune:
Try, am si eu o intrebare pentru cand ai timp ... cum ai invatat tu copiii sa adoarma singuri? Cred ca ar fi timpul sa exersez si eu cu Marc, ca e deja marisor, are aproape 1 an si se scoala 1 data pe noapte .. si sunt convinsa ca nu de foame, ca daca ii dau lapte nu prea il bea, insa cred ca nu stie sa adoarma la loc ... . Deci, cand ai timp, daca ai putea sa detaliezi un pic, iti raman datoare
.

oanagabriela spune:
Maru si Ktrinel, La multi ani pentru copilasii vostrii, sa creasca mare, sanatosi, cuminti si sa aiba mult noroc!
Ica1975, deci sa inteleg ca ti-ai rezolvat problema cu Bell?
Cristina (cge) , inca nu i-am dat cadourile, asteptam sa bem un pahar de sampanie...Si eu ma intrat pe DC sa vad ce mai faceti
Codritzu, eu nu am alte informatii despre filmele romanesti. Anuntul l-am primit pe email. Daca aflu ceva voi scrie aici.
Diana, si eu am ratat spectacolul. Primesti cereri de bis?
Nelia, pe 7 decembrie este o gala de opera (arii mai cunoscute) la PdA. Pretul este cam mare (cel mai ieftin este 50$), am vrea sa mergem cu Antonia. Daca te intereseaza, spune-mi si mergem impreuna.

cge spune:
Eu i-as duce pe copii aici:
http://jeunesse.laplacedesarts.com/Spectacle.aspx?s=51
Ma incanta ca ar putea sa mearga si Anca.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

oanagabriela spune:
Uitati mai multe detalii despre filmele romanesti de la Montreal:
http://www3.onf.ca/cinerobotheque/cinema.php
Festival du film roumain à Montréal et à Québec
Version originale roumaine avec sous-titres français ou anglais
L’association ROCADE présente la deuxième édition du Festival du film roumain à Montréal et à Québec. Le 1er décembre, fête nationale roumaine, marque le coup d’envoi de trois jours de projections à la CinéRobothèque de l’ONF. Venez découvrir des réalisations de la nouvelle vague de cinéma roumain, primées dans les grands festivals européens, tels que Cannes, Venise et Berlin.
Programmation détaillée:
1ER DÉCEMBRE
17h - RYNA
Ruxandra Zenide, Roumanie et Suisse, 2005, 94 min, V.O. Roumaine, S.T. français
Présentation du film en présence de la journaliste IRINA-MARGARETANISTOR.
19h - NOCES SILENCIEUSES (Nunta muta)
Horatiu Malaele, Roumanie, 2008, 84 min, V.O. Roumaine, S.T. français
Présentation du film en présence du réalisateur HORATIU MALAELE.
21h – TAKÉ (Tache)
Igor Cobileansch, Roumanie, 2008, 78 min, V.O. Roumaine, S.T. français
2 DÉCEMBRE
17h - LE SURVIVANT (Supravie#355;uitorul)
Sergiu Nicolaescu, Roumanie, 2008, 117 min, V.O. Roumaine, S.T. français
19h - LA LÉGION ÉTRANGÈRE (Legiunea straina)
Mircea Daneliuc, Roumanie, 2007, 105 min, V.O. Roumaine, S.T. anglais
21h - LES BÂTARDS(Ticalosii)
Serban Marinescu, Roumanie, 2007, 87 min, V.O. Roumaine, S.T. français
Présentation du film en présence de l’interprète HORATIU MALAELE et de la journaliste IRINA-MARGARETANISTOR.
3 DÉCEMBRE
17h - CHANGE (Schimb valutar)
Nicolae Margineanu, Roumanie, 2008, 100 min, V.O. Roumaine, S.T. français
Présentation du film en présence de l’interprète féminin ALIONA MUNTEANU et de la journaliste IRINA-MARGARETANISTOR.
19h - RENCONTRES CROISÉES (Întâlniri încruci#351;ate)
Anca Damian, Roumanie, 2008, 100 min, V.O. Roumaine, S.T. français
21h - LE RESTE EST SILENCE (Restul e tacer)
Nae Caranfil, Roumanie, 2007, 140 min, V.O. Roumaine, S.T. français
Tarifs
5 $ • 7 $
Renseignements
514-560-2880
www.eurofest.ca
Horaire
3 décembre 2008
21h00, 19h00, 17h00
2 décembre 2008
21h00, 19h00, 17h00
1 décembre 2008
21h00, 19h00, 17h00

bebitzu spune:
Mihaela, La multi ani! inca odata si saru mana mult de tratatie
Maru si Ktrinel, La multi ani! pentru copii, sa creasca mari, frumosi si sanatosi
Si eu m-am simtit bine la intalnire.Din pacate nu am reusit sa cunosc fetele noi decat foarte putin.
Diana, mi-a facut placere sa te revad, cu toate ca am aflat tarziu cine este "personajul", scuze
Daca la urmatoarea intalnire vom reusi sa avem o " masa rotunda", promit sa fiu si eu mai vorbareata ,

pitilache spune:
La multi ani, Julia!
La multi ani, David!
Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Oana, asa facem. Si intr-adevar o masa rotunda e o idee grozava! Eu dupa ce m-am imbracat si pregatit sa plec am mai ramas aproape o ora sa aud povestirile despre clientii Dianei2007 si ale Dragaicei!

Daiopri spune:
LMA tuturor sarbatoritilor mici si mari:)
Multumesc de intrebare, Khristin si Denisa, sunt bine cresc:))
Si cand zic cresc chiar vb serios. O gramada de kg luate si mi-e foame jaleee.
Mai prost e ca am primit mesaj la sv (pt toata lumea) ca sa nu mai intram pe email privat si site-uri cu social networking, asa ca nu mai pot intra de acolo, unde era baza de altfel:)
Asa ca acuma zic mersi sa mai citesc in pauza de pranz si sa mai raspund cand mai prind de acasa.
Sarcina e bine, bb ma bate nu gluma, asa ca si pisoiul cred ca o sa fie la fel de cuminte ca si motanul.
Sa va fie de bine intalneala.
Khristin da de ce vrei sa ii dai lapte praf? Eu i-am dat dupa 1 an cand a zis dr ca e mai bine decat ala de vaca si a acceptat din prima NEstle.
Andy cum esti? Incepem galeria? Mona, Olga?
Fac prezenta la gravidute, ca vad ca tantele fericite sunteti bine:)
Aveti grija de voi
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

nelia spune:
Oana, cu mare placere merg, mai ales la opera. Stiu ca e scump, pai eu nu am vazut nici o opera sub 125-150$ biletul, pentru ca nici nu poti lua oriunde in sala. Nu-mi place nici in fata, dar nici la cucuieti... la alte concerte mai merge, dar la opera nu, sint tare pretentioasa! In ce sala este, in Wilfrid Pelletier? Eu am abia in mai bilet, la Lucia Del Lammermoor de Donizetti... Tu de cit iti iei de obicei? Ca sa stiu ce sa-i spun lui Octav, pentru ca fiind scump, trebuie sa vedem daca ne permitem, mai ales acum, inainte de Craciun, cind sint alte cheltuieli. Dar daca nu reusesc acum sa merg, ca e si perioada asta aglomerata rau de tot, s-au strins toate... te rog sa ma iei la teatru cind te mai duci. Aici nu-mi ia Octav, ca nu stie la ce, eu tot spun ca-mi iau si nu ma hotarasc si uite asa, de cind mi-ai dat listele unde sa caut, tot spun ca ma duc si nu am mai ajuns. Mi-ar placea sa merg la unul englezesc, la niste piese bune, cum am vazut in parc, in aer liber, Visul unei nopti de vara. Dar imi este atit de dor de teatru incit as merge la orice pentru inceput. Nu am fost decit la piesele de la Geordie, nu am scapat nici una, copiii se mai foiesc, mai vorbesc, eu sint ochi si urechi... de zici ca ei m-au adus pe mine, nu eu pe ei.
Ce ma bucur ca am cu cine sa merg, cu tine, cu Simi... pina acum tot singura m-am dus... Dar si eu fraiera, nu puteam sa va intreb!
Pe copii ii duc pe 30 noiembrie la http://www.geordie.ca/shows-littleprince.html .
Eu sint trista! Astazi am aflat de alte doua morti, doi oameni tineri, un barbat si o femeie, in jur de 35 de ani, cu copii, cancer descoperit cu citeva luni in urma. Cum se poate asa ceva? Sa fii atit de bolnav, pe moarte si sa afli atit de tirziu!
Nu-i cunosteam, sint prieteni cu prietena mea cea mai buna din tara, ea e foarte afectata. Desi nu-i cunosteam decit de la ea, m-a intors atit de tare pe dos tragedia lor ca nu stiu ce sa-mi mai spun ca sa ma linistesc. Voi cum va descurcati cu domnia sa, ce va spuneti ca sa nu intrati in panica. Nici nu ma gindesc la moarte, sint o persoana destul de optimista ca sa stau cu sabia deasupra capului... dar cind aflu de morti de genul acesta, ma ia cu fiori... daca mi se intimpla, ce fac copiii mei!?!
Nu vreau sa va intristez, dar cum va incurajati, cum reusiti sa va convingeti ca asa ceva se intimpla doar altora, eventual pe care nu-i cunoastem... E drept ca si e reusesc de cele mai multe ori sa bag capul in nisip, dar nu si atunci cind intru in contact direct sau indirect cu vesti de genul acesta... atunci tot scutul pe care ma straduiesc sa mi-l construiesc cade si se farima in mii de bucatele... si foarte greu il mai reconstruiesc la loc.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

oanagabriela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Oana, cu mare placere merg, mai ales la opera. Stiu ca e scump, pai eu nu am vazut nici o opera sub 125-150$ biletul, pentru ca nici nu poti lua oriunde in sala. Nu-mi place nici in fata, dar nici la cucuieti... la alte concerte mai merge, dar la opera nu! In ce sala este, in Wilfrid Pelletier? Eu am abia in mai bilet, la Lucia Del Lammermoor de Donizetti... Tu de cit iti iei de obicei? Ca sa stiu ce sa-i spun lui Octav, pentru ca fiind atit de scump, trebuie sa vedem daca ne permitem, mai ales acum, inainte de Craciun, cind sint alte cheltuieli. Pe copii ii duc pe 30 noiembrie la http://www.geordie.ca/shows-littleprince.html. CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu) |
http://laplacedesarts.com/pda-evenement/1860/gala-13e-edition-opera-de-montreal.fr.html
Noi mergem numai la balcon, ca in rest preturile urca prea mult. Da-mi de stire si daca te hotarasti si ne hotarim si noi

nelia spune:
Scuze pentru mesajul ala trist... poate ca era mai bine daca nu-l scriam, ca nu vreau sa va intristez si pe voi. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Oana, si cit sint la balcon biletele? As fi mers si la Nunta muta, pentru ca-mi place Malaiele, dar e luni si am curs si e chiar cursul inainte de examen, nu vreau sa lipsesc.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU