Sezatoarea canadiana (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Try ti-am trimis un pm. Ai primit? Ca nu mi-l arata ca trimis....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani mimitete, multa sanatate si fericire!

Am venit si eu de la Lord of the Dance! Cam jumatate de timp am avut pielea gainii de emotie si de placere, de unde la inceput mai-mai sa-mi dea lacrimile... Tot incercam sa ma controlez, dar ma surprindeam uneori bataindu-ma in scaun, nu stiu daca nu ma simtea tot randul
simi, mi-a placut mult... dar mi-a lipsit Michael Flatley... ce prezenta pe scena, ce talent, ce carisma... greu de egalat!
O sa urmaresc sa-mi cumpar DVD cu productia originala in care este el solistul.

mQQm, deci proteine prajite nu vrei... dar de un piept de pui fiert ce zici? Faci si o zupa buna din zeama... Da' de un peste la cuptor? De un peste la conserva, cu niste zeama de lamaie pe deasupra? Tofu? Eu m-am apucat sa mananc tofu crud, cu rosii si ou fiert si e rezonabil. Cascaval, cottage cheese (presata imi place), fasole, mazare, conopida... boabe de soia, migdale... ce-ar mai fi?
Mai stiu ca Herbalife au un protein bar cu almonds care aduce la gust cu Snikers, dar nu-i la fel de dulce, e bun de snack. Si mai au un shake pe post de inlocuitor de masa, la 3 dolari bucata, desfaci cutia si bei, nici macar nu mai trebuie sa ti-o torni in cana... Si proteinele de la ei sunt vegetale, deci dau bine si la colesterol

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

La multi ani, mimitete sa fi fericita, sanatoasa si toate dorintele sa t-i se implineasca! Am citit cu nesat ce ai scris despre Japonia. Mai spune, ca nu ne suparam!

Nu-i asa Donia? Asemenea sentimente am avut si eu in ceea ce-l priveste pe Michael. Dar m-am gindit un pic dupa discutia cu tine de mai demult si am realizat ca show-ul a aparut in 95, parca, el avea pe atunci aproape de 30. Acum ar fi la 43 sau si mai bine. Deci, e normal sa nu mai fie el "tartorul"... Dar, jos palaria. A fost superb, am avut o seara minunata!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Capsuna mi-a miscat burtica!!!!!!!!!Duminica, a miscat mana lui tati care era topit.(a miscat prima data la 16 saptamani si mi-a mutat burta la 21) Daca Tony a fost 4kg, capsuna iese de 4.5? Vai de nasterea mea naturala atunci!

Azi merg la conferinta la Niagara unde stau 4 zile. Raman baietii singuri pt prima data si sunt toata un stres. Cred ca bietul Tony teroristul va fi terorizat.

Va las... Ne vedem sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor am examen de cetatenie saptamana viitoare. Pot sa merg cu bebe acolo? Ma lasa? Nu am efectiv cu cine sa-l las. Cum decurge examenul, putem face cu randul, intai eu si apoi sotul si celalalt sa stea cu bebe? E examen oral sau sunt teste grile scrise? Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri!

Olga felicitari pentru capsunica miscareata!

Nelia eu pana a avea bebele aveam o atitudine foarte senina fata de moarte, nu stiu de ce. Mereu m-am gandit ca la o noua etapa, desi nu sunt prea credincioasa, am avut mereu incredere ca e ceva natural, o transformare, o trecere catre altceva. Ma incercau si sentimente de tristete la gandul celor lasati dar aveam convingerea ca e o despartire temporara si ca ne vom revedea cu totii "dincolo". Stiu, e un scenariu pueril, dar asa am simtit. Insa dupa ce s-a nascut puiul m-am schimbat total, acum ma gandesc cu groaza ca as putea pleca prea repede de langa el. Si perspectiva ca eu o sa am 80 de ani si el 50 cand o sa mor tot ma ingrozeste. Condoleante prietenei tale!

Fetelor, vreau si eu la opera/concert/teatru/film/spectacol, orice! Noi inainte ieseam des si acum imi lipsesc mult iesirile, mai ales acum ca a venit vremea rece. Vine soacra la anul si poate ne revenim si noi putin. Adevarul e ca nici cu perioada asta din viata puiului nu te mai intalnesti, asa ca stau cuminte si profit la maxim de dragalasenia lui toata ziulica.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Doloress, nu poti da pe rind examenul; trebuie ca in perioada respectiva sa ramina cineva pe sala afara cu copilul; poate gasesti vreun amic sa va insoteasca la examen si numai alea 15 min sa stea pe sala cu el, apoi l-ati putea avea cu voi;

moartea: eu vad practic: testament (pe care inca nu l-am definitivat , si asigurare de viata)- sa nu-i bag in belele financiare pe cei ramasi-le ajunge durerea, nu trebuie sa vinda/imprumute faca cheta pentru inmormintare-sper; altfel o vad ca de neevitat, asa ca sper sa fie cit mai indepartata, sa creasca copilul macar pina la 18-25 de ani;
ideal mi-as dori sa fiu dusa inapoi in Romania, si inmormintata pe pamintul nostru-linga parinti- dar practic nu stiu....

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Doloress-bafta multa la examen,nu sunt sigura dc nu cumva nu te lasa cu bebe in carutz,asta daca doarme,daca nu ucm zicea si Ana sa rogi pe cineva s ava insatoasca sau sa il lasi pe bebe la cineva de incredere vreo 2h-ca dureaza pina va lasa sa intratzi in sala si apoi cele 20 de intrebari.Eu eram insarcinata cu fii-mea cand am dat examenul,asa ca nu s-a comentat
Olga-ma bucur ca a miscat capsunica, ai grija de tine la Niagara si lasa ca le prinde bine si baietilor o pauza.
Katrinelu' si Cge-poze vedem si noi?

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, da, am reusit

Ana, cum e cu testamentul, te rog dezvolta Stiu ca s-a discutat candva dar nu prea am fost pe faza. Eu stiu ca se poate face si o impuernicire in caz de incapacitate totala sau temporara, pe care o poti face cu martori sau la notar insa nu cunosc detaliile 100% , asta ca sa nu ajunga copilul in grija statului ci sa aiba un tutore ptr el si eventuale bunuri

Olga, sarcina usoara in contiunuare, o sa fie bine, in principiu fetitele sunt mai cuminti, in principiu, ca a mea a inceput incet incet sa nu mai fie asa cumintica

Lorelaim, cand vine mama?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

ati trimis careva o suma mai mare de bani in ro? cum ati procedat, cat a costat si in cat timp au ajuns banii?
merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Almo: Noi n-am trimis bani multi in ro prin banca, dar avem niste prieteni care au primit de acolo, deci ma gandesc ca se poate si invers. Ideea e sa gasesti o banca de acolo care lucreaza direct cu o banca de aici, ca sa scutesti comisioanele unei banci intermediare. Comisionul platit de cei din ro cand au trimis incoace a fost de vreo 20-30 $ p transa de 10 mii, parca si a durat vreo 2 sapt.

Daiopri, Khristin: Ma bucur ca sunteti bine. Eu nu ma pot lauda cu asta. De vreo sapt. jumate imi tot curge nasul si am ochii injectati, dar de aseara sunt mai rau. Azi m-am trezit fara voce si cu senzatia d durere/arsura in capul pieptului, ma doare si cand inghit si imi curge nasul. daca ma apuca nascutul, nu pot nici sa vorbesc, daramite sa tip....plus ca bebe n-o sa-mi recunoasca vocea... plus ca nu stiu daca am voie sa alaptez cand sunt racita....
Aveti grija de voi!

Vad ca sunt multi bolnaviori pe aici (si mamici si copilasi). Sanatate multa tuturor!

Andy 37+

Mergi la inceput