Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A...de benzina si motorina ..eu nu am observat sa se fi ieftinit pe bune si bag zilnic bonuri de benzina sau motorina . Ciudat...chiar am sa ma uit cat a costat benzina luna trecuta si cat costa acum . Sincer eu nu am auzit pe nimeni aici sa sufere din cauza vreunei crize. Poate nu am vorbit eu cu cine trebuie...dar...
Pai daca s-a ieftinit benzina e foarte bine...sa se ieftineasca si motorina ca mie benzina nu imi trebuie

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SALUTARE GAGICI

noi pe aici cu 2 copii nazdravani care se alearga prin toata casa....offf ce greu o fi sa n ai copiica eu ma s satura de atata liniste

azi am lucrat la un referat in power point de mia venit rau...noroc ca m a invatat cuscra tot ce stiu la pc ca altfel ce ma faceam nu stiucuscraaaaaa unde esti???

papan????tare smecher e...perle???azi a zis da l naiba de tililzor ca n are deseneasa ca mai bine nu povestesc ce face si mai ales ce zice.....ca ma fac de ras

bianca plina de ifose...o tine tot pe a ei cu scrisoarea pt mosugabi a zis totusi sa incerc sa o trag de limba ce vrea de la mosu

ANASOLnu stiu ce sa ti zic....decat sanatate
GIOVA bien ca ai luat mocheta ,patul cand vine?
ASTERYYYYYY CE FRUMOS....arata felicitarile...da mi si mie idei te rogggg

Mergi la inceput

BIANCA sa ti fie de bine frizura...baga poze
DEMELLI ai reusit sa faci proiectul???sunt sigura ca da....
MARAKI unde i poza cu robert sa vad si eu
MIHA offf ...prin ce treci draga mea

cat despre criza...parerea mea este ca asta e o criza facuta de sus si de departepe bune...deocamdata e ok pe aici dar cica anul viitor va fi greu ...taman cand vroiam eu sa ma apuc de casa de la tarade reconditionat

benzina????parca un pic mai ieftina dar nu mult

as vrea sa stiu ce fac...MIRELA,BUMBITA,ANYMONI

Mergi la inceput

Cosmi..lasa pozele draga ca nu sunt fotogenica.... Chiar ce mai face cuscra ta ca nu a mai intrat demult...
Nu stiu nici cuscra mea ce face...ca nici ea n-a mai dat pe aici .
Aliiii where are you?????.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi dar care-i cuscra ta?

ma uit la dansez pt tine, m-a facut curioasa cosmi Giorgos face misto de mine ca atunci cand e pauza la tv, eu fug la comp sa vad daca s.a mai scris ceva

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

cea mai tare cuscra...ANYMONIIIIIIIII

Mergi la inceput

Aaaaaa, corect

E cineva doritoare sa se incuscreasca cu mine? Ducem lipsa de petzitoare

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki..poate ar trebui sa intrebi la subiectul celalat ca acolo sunt fete destule si poate te inrudesti cu vreuna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki hai ca iti umplu eu o pauza Pai eu nu mai am cuscra pe site dar cum am baiat.... nu pot.Azi ne-a trimis cardl prin posta dar a trebuit sa sune Jean sa ii zica procedura de activare si tot felul;Ai vazut colectia de la H&M de toamna, eu atre as vrea as ajung la rEims dar ela 80 de km de aici si tot nu ne-m facut drum, acolo e magazinul lorcel mai aproape de noi.
Bianca eu am decis ca mananc de regim dar nu disociat ca mi-a fost asa de rau mananc gratare si salate si legume la capac si nu mananc dupa 18 de fapt ultima masa e la 16 si apoi iaurt cu 0 %, am slabit deja de luni pana azi 1,5 kg sa vedem ca nu vreau sa slabesc repede ci sa ma mentin apoi ca asta e pb plus ca sunt o gurmanda din fire cum rar intalnesti toata ziua as bucatari si as manca cum sunt acasa Azi mi-am luat pui si porc si ficat de porc sa imi fac gratar maine abia astept iti dai seama la ce imi sta mie capul. Stai linistita ca si eu una cumpar tot felul de prostii dar numai pt noi eu de cadouri inca nu m-am apucat, sincer nu mai zic nimic pe aici decat rar ca au fost discutii o data cu cine se lauda si ce se tot enumera ce lucruri si de la ce firme si chiar nu am chef de discutii din astea , mai zic asa cand vad ceva ce ma gandesc ca ar putea fi util. mie una imi place sa aud ce se cumpara shopping-holica fiind ca ma mai inspir si eu ce as putea lua
Giova pi nu a iesit iefin dar e mare din ce zici tu, abia astpt as vad pozele cu camera gata, cu patul ce ati decis?
Am uitat sa zic ca am facut poze si cu dulapul de haine sa ii arat lui Maraki ca intra multe haine si cu al meu copil proaspat suparat dupa gradi dar apoi am vazut ca laptopul asta nu are decat o intrare unde e modemul si nu scot netul pt poze ca cine stie ce fac, le pun eu mai tarziu ca nu e nici o graba.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Acolo nuuuu, santem ca buba neagra pt ele

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4