Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie, pt bebei sant haine foarte frumoase la H&M dar pt ai nostri....pauza...nu prea a avut ce sa imi placa, am fost acum 2 zile dar nu am cumparat nimic.

tare mult imi place Vova ca e plin de viata, si Denis e tare la dans si simpatic dar nu as vota pt mos in defavoarea copiilor....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...hai ca vorbit cu cusca mea si am decis sa o impartim pe Iarina...asa ca daca vrei...ne facem rivale la curtat
Silvi..normal ca poftesti..si eu cand sunt la regim poftesc toate prostiile . Lasa mai ca acum nu iti mai spune nimeni nimic ce cumperi . Alea care au strigat nu mai scriu aici cu siguranta. Poti scrie linistita . Eu cumpar lucruri dar nu neaparat de firma ca nu imi permit la toate sa fie de firma. Uneori prefer cantitatea nu calitatea. Alteori prefer calitatea nu cantitatea. Depinde de produse si de buzunar.
Giova..vrem poze cu mocheta normal

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki pai trateaza si tu cu cuscra mea .
Silvi eu pana nu i-am cumparat de pe net de la o tipa pantaloni de catifea lui Dani de la H& M nici nu stiam ce firma e aia . Nu stiu..ori nu sunt eu in pas cu firmele ori nu sunt la moda cu astea. Eu nu stiu sa fie firma H & M in Tg_mures...poate ma insel. Oricum acum cum a deschis mall-ul la noi am mai bagat ochiul la firme de haine Bigotti parca dar eu nu am ce sa imi cumpar de acolo. Adica mi se par scumpe pt niste haine . Si genti de piele...in alte magazine de la 400-500 lei in sus. pai eu nu dau atatia bani pe o geanta. Sa vezi ce geanta frumoasa mi-am uat de ziua mea cu 30 lei + cizme rosii asortate cu 100 lei serios ca toata lumea imi lauda geanta ....
Nu am pus niciodata pret pe haine...sa fie cat de multe si variate..decat 2 scumpe si de firma mai bine bine 10 ieftine si frumoase. Cam asta e principiul meu la haine.
Nah hai ca m-am intins si sigur cineva se distreaza de vorbele mele

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Nici pe mine nu ma deranjeaza sa scrii despre cumparaturi Silvie Eu am dat tonul dar macar avea legatura ca santem pe acelasi continent, uneori cand citeam mesajele scrise de Minciunica cu lux de amanunte la preturi si magazine, era complet plictisitor pt. ca nu se potrivea cu Europa
Miha sanatate socrului si tie putere si refacere psihica rapida Stiu ca iti este cumplit de greu, incearca sa fii mai bine decat acum in primul rand pt copil si pt tine viata merge inainte, este totul altfel si mult mai greu dar totusi trebuie sa ai grija si de tine

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Noapte buna gagici...
pe maine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la noi bate vantul, ploua.... Clau a coborat sa bage masinile la subsol.

Marakki sunt ceva strampi, chiloti cu Cars la H&M?
Bianca pai H&M nu este in Ro. eu cumpar din Austria de la ei, sau din Szeged de la C&A. au preturi foarte bune, mai ales la reduceri.
M-ati omorat cu mocheta aia. voi face maine poze, dupa ce o punem in camera. patul.....astept sa vina in tara...sunt dispe si vanzatorii on-line, au o groaza de cerri pt. el. Doar distribuitorul asta ii tot amana, de ce? nu se stie.
Bianca chiar ca cumperi o groaza neamurilor. noi le luam simbolic, ca la multi le e ziua acum in oct.-nov.-dec. si in plus sunt multi, daca le-am lua tutror am da faliment.
Bunicilor le cumpar, dar nu haine, ci dulciuri, cereale, vitamine, le-am facut tablou cu marco, chestii dintr-astea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova nu am vazut in H&M , poti gasi cu Cars in C&A Angelo are sosete, blugi, pijama.Sant si alte produse.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki mersi. Sper sa gasesc la una din astea 2, ca ma dispera marco. dar numai in ian. la reduceri. atunci vad Viena.
Cosmi pai tu nu ai parte de asa galagie zilnic. atunci vei avea nevoie de linsite, crede-ma.
Bianca asteptam poze cu noua freza.
Silvia bine ca s-a rezolvat cu banca si cartea de credit.asteptam pozele cu dulapul si cu frumosul suparici.

ma retrag la , .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Si Dani are chiloti cu Cars..cumparati de la un magazinde haine de copii..Disney se numeste magazinul...si chilotii sunt set de 3 bucati cu masinile astea normal..au costat 9 lei..deci 3 lei perechea. Si pe ei (pe cutie) scrie Disney..deci ma gandesc ca e marca inregistrata. Ma rog...lui ii place Cars, Spider man si orice ii cumpar personaj de desene sa fie .
Lasa Giova ca nu dai tu faliment...nu dau eu si dai tu?
Silvi...si nu scriu ca i-am cumparat aia sau aialalata ca sa ma dau mare...scriu ca am cumparat aia si aialalalta pt ca aia am facut. Sa tin secret? Atunci as fi falsa..si ce as mai scrie? Ce e de tinut secret e de secret dar ca cumpar ceva cuiva ..oricui nu e secret si sper sa nu deranjeaza pe nimeni . Asa ca ...poti scrie linistita ca pe mine nu ma deranjeaza .
Gata...acum chiar ca plec.... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca stai linistita ca eu te inteleg perfect si eu scrisesem ce haine si jucarii cumpar si normal ca si de unde si ce dar mi-am dat seama ca era interpretat poate aiurea ca scriam ca i-am luat un super trening Adidas de ex dar pana la urma nici nu e nu stiu ce firma si eu una i-am gasit lui Alain tin minte la Paris la reduceri cu 15 euro bucata redus de la 40 pai in Romania si la piata is mai scumpe are inca 2 care ii sunt mari. Iesind din magazinul ala cu super sacosoaia mi-am dat seama ca suntem romani am luat si ce ii e bun la 4 ani de parca nu mai sunt reduceri pana atunci dar erau la niste preturi ca nu ma puteam abtine Am si uitat ca mai scriu ce iau asa ca idee, lasa ca daca cred ca e ceva interesant va spun si pun poze promit, noi si exageram cu cu multe mai ales Jean cu jucariile ca deja mi-e rusine mie ca are asta mic cat la o gradinitza si jumate sunt degeaba deocamdata ca nu se joaca cu ele, bani aruncati al meu sot zice ca la 4 ani o sa fie Alain cu multe jucarii si ca nu ii ami cumpara atunci....texte.
Despre mancat ce sa zic eu de mult am concluzionat ca sunt unele 1 la mie care chiar mananca cat vor si nu se ingrasa altele care sustin a mananca cat vor ca asa li se pare lor si ca nu se ingrasa, sotia lui fratele meu e asa la 45 de kile dar am vazut e ca dupa 10 linguri de supa si 5 de felul doi nu mai poate si altele ca noi care mananca frate sanatos si se ingrasa si apoi le pare rau si cauta solutii cum ar si manca si ar si fi fotomodele . Eu una incerc acum asa sa nu mananc dupa 18 si o sa merg la ceva miscare dar greu...ma urnesc , de unde stateam inainte fugeam de 2 ori pe saptamaa ca era in centru si aveam traseu in parc dar aici desi am parc nu imi vine ca e asa pustiu si mi se pare ciudat dupa ce ma si uit la serialul ala Minti Criminale si vad o groaza de crime pe tema asta sa ma bata cucu daca ma risc mai bine asa acasuta si cu o fripturica Fac acum ceva miscare zilnica am ajuns la 6 minute ca si rad scriind e ceva clip cu tae bo cu un negru misto si o echia si ma iau dupa ei si eu.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput