Mamici si gravidute de Italia (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

micio si eu credk e foarte ushor de facut rochitza.

Abramburica..nu accept scuzele.Icrele se fac in felul urmator...pui icrele intr-un ceva castron ce vrei tu...apoi pui nishte coaja sau miez de paine inmuiat in apa si stors...si incepi sa le bati cu mixeru apoi adaugi ushor ushor ulei cat...prinde si cam atat cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Multumesc gagici...Am gasit accesoriile astea http://www.toyshouse.it/index.php?main_page=product_info&products_id=2866 , Pentru rochita nu-s prea priceputa, n-am nici masina de cusut...ma gandesc la un fel de rochie conica...veniti cu idei

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

micio te duci si cumperi material alb ce vrei tip crzi.apoi desenezi pe spatele materialului forma tai (intai ii iei marimea lu eduard) apoi cosi pe dedesupt si gata.Inainte sa unesti fata cu spatele nu uita sa coshi tivurile gat maneci si jos.ai inteles au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ce ma plictisesc!!!!

neliacris pe unde esti?

micio eu nu ma pricep la din astea.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Am priceput Asa o sa fac de nu gasesc unul gata. Uitati si voi modele http://www.wondercostumes.com/index.cfm//sq_angel/Halloween_Angel_costumes.html . Chiar nu merg la baietei

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna!
Copilul meu doarme,iar eu stau si mananc varza calita in fata calculatorului.si in loc sa pun mana pe mose sa dau clic prind cate un boconcin...

Voi aveti nemuri pe aici prin italia,sau prietene,ca eu chiar ca sunt aeriana...cumparaturi,facut mancare,curat,baie,mancat...

Cred ca ma prins nostalgia.mi-e dor de tara...chiar si de dusmani.de locurile pe care le frecventam,de masina,de neamurile cu care nu ma vizitam,de craciun nu merg in tara deci.... Ofii inebunit neuronul meu?

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, am salvat icrele .... yuuuppiiii ... ce disteapta sunt (le-am salvat inainte de a citi raspunsul lui mami , sac!), deci chiar sunt disteapta ... gospodareasa adica ...

oana - pai sunt si grembiule dn alea albe ... eu zic ca pot merge ... sau, iei material, il faci tip sac ... o gaura pt. cap si 2 pt. maini pt. ca poti sa il legi cu o curea la mijloc, deci nu coteaza forme, pense etc ... zic eu ... e si mai credibil asa, mai rustic ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

micio eu ma gandeam sa il faci gen clopot.Este cel mai ushor.iei materialu il indoi in 2 si trasezi cu creionul pe unde ar trebui sa tai.Dupa ce ai taiat incepi si coshi normal simplu pe dedesupt cand ai terminat intorci pe si gata

abramburik eu nu am facut niciodata icre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!!
Am revenit si eu dupa o lunga absenta motivata de un calculator stricat si un sot fara prea mult timp la dispozitie sa-l repare.N-am recuperat decat acest capitol ...ca nici nu mai stiu unde ramasesem!!!
Sa va dau si eu vesti bune... am fost saptamana trecuta si am refacut echo morfologica cu rezultate foarte bune...deci ...suntem norocosii parinti ale unei FETITE , 520 de grame( 22 saptamani si 3 zile)si 28 cm si mai presus de orice sanatoasa!!!!

Raluca ti-am vazut minunatia de fetita...e scumpa foc!!!

Bionda- se apropie momentul cel mare se pare!!! Nu te mai uita la filmatele cu nasteri...nu fac bine ( m-am uitat si eu si m-am ingrozit).Ne pregatim 9 luni sa nastem ( noi si corpul nostru)...tre sa ne descurcam!!!!Doar suntem mamici curajoase!!!

Mamii....eu as pleca si pe jos acasa!!! Si la mine singuratea e mare, sunt de 4 ani aici si tot nu m-am obisnuit si nici nu vreau sa ma obisnuiesc.Eu sper sa mai stam maxim un an aici! Acasa e toata familia mea si a sotului si vrem ca bunicutele sa se bucure de nepotica , nu sa o vada pe mess.In plus cred ca daca ne-am descurcat aici, printre staini , ne vom descurca si in tara!!!

Apropo de chirie, noi stam intr-un monolocal de 30 de metri patrati, la parter (rufele le usuc pe terasa daca nu ploua...daca nu in casa )si platim 350 de euro.Nu mi se pare putin tinand cont ca locuiesc intr-un orasel la 50 de km de Roma si unde iei 6 euro la ora.E sotul care a lucrat mereu aici si se descurca destul de bine!In ceea ce priveste masina a noastra e un Fiat Punto si inainte aveam un motorin care intre timp s-a accidentat si n-a mai ramas nimic de el!!!

Ce mai scriu.....sper ca am recuperat cat de cat!!!!
Am semnatura noua!!!!

24+ Daria sau Giulia

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

georgy felivitari pentru fetitzaaaaaaaa

Mergi la inceput