Mamici si gravidute de Italia (40)
Raspunsuri - Pagina 16
Irina20 spune:
Micio am inteles, am sa incerc si am sa vad cum e,iti spun cum a fost dupa,multumesc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
abramburika spune:
Ciaooo !!!
Si noi pe-aici .. da' sigur nu o sa am cu cine sa ma conversez ...
Nimic nou de la noi!
o broscuta mica, mica ...
micio spune:
imi trebuie costum de ingeras pt serbarea de craciun, am gasit pe net doar pt fetite. Cum se imbraca ingerasii baietei?
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
mamii spune:
micio banuiesc ca se imbraca...cafetitele adik bluza aia lunga pana in pamant probabil nishte aripioare siiii eventual si coronita deasupra capului
o bagheta cu stelutza?![]()
abramburika spune:
oana - nu cred ca ingerii au sex ... ce fel e costumul ala pe care l-ai vazut? Pt. mine ingerasii sunt imbracati cu o camasuta alba lunga, aripiore si aureola aia deasupra capului ...
micio spune:
Mamii, io cautam ingerasi in pantaloni
...sunt dusa
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
abramburika spune:
am scris in acelasi timp cu mami despre ingerasii astia
... Si eventual, daca ai timp, te pricepi si nu sunt alte pretentii de la gradinita cred ca ai putea chiar sa-l faci tu costumasul asta ... pare usor de facut ...
Cum se fac icrele de peste??? Nu mi-au iesit niciodata si cred ca si-acum sunt pe acelasi drum
... dar poate cu vrei reteta magica sa le salvez ca frec la ele de-mi vine rau ...
mamii spune:
micio il poti imbraca si in pantaloni albi si bluza alba dar nu cred k iti convine si mai original e oricum in camasha aia alba
abramburika spune:
oana - da, poate un ingeras mai din sec. nostru sa fie in pantaloni ... da' cred ca aia clasici sunt cu camasuta
...
mami - nu accept plagiatul
... merge forumul incet ca melcul de aia sunt defazata cu raspunsurile ... sau netul .. booo ...