Mamici si gravidute de Italia (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Noi platim chiria 630 euro+ cca. 80 euro/luna(condominio+apa rece).Dar platim putin,ca e apart. cu 2 camere,mobilat,centrala.Sunt mai scumpe aici in zona ca sunt multi studenti.

Masina noatra e Volvo S60.Inainte am avut Honda Accord,dar nu se compara cu asta.Eu sunt multumita,daca ar fi sa o schimbam,as vrea una tip Jeep.

mamii nu te atrage sa faci scoala de soferi?Mie imi place f. mult sa .

katia si mie imi placeau masinile mici,pana m-am
obisnuit cu asta,acum nu stiu daca mi-ar placea una mica.Visam Citroen c3 acum 3-4 ani.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Dormiti,dormti..asa...faceti_mi in ciuda ca eu ma uit pe pereti de doua ore.

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Hei da cam greu cu trezirea?sau cu netu?

noi avem un Ford FUSION nou si platim rata doar 240 euro la luna.

Ce fac copiii?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neata!

Irina, copilul meu e la gradi..in rest nebunii, aseara s-a jucat linistit in baie, cand m-am dus sa vad ce-i cu linistitea asta, lipea cu spor tampoane pe usa : guarda che bello fatto

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza si de aici

Mda micio si alex lipeshte tampoane cu succes pe unde gaseshte el de cuviinta.

Azi de ex eram cu soacramea si alex in camera..iar alex nushu cum naiba a facut de a gasit cutia cu preze si le inshira prin camera..cand am vazut..mai sa leshin

Bionda ia o cafeluta de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

noi avem un opel tigra vechi..e cam tamponata putin dar...nici nu ii mai vine sotului sa o vada caci are multe pise puse noi pe ea.Asa ca dupa ce voi face shcoala de shoferi probabil mashina asta va fi a mea si el ishi va lua alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

micio ce figura
e Eduard!

Maine tre' sa faca Ambra vaccinul,asa ca azi stam pe-acasa
oricum nu avem unde merge,fara masina...La plimbare e prea
frig.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micio

Neata!

Irina, copilul meu e la gradi..in rest nebunii, aseara s-a jucat linistit in baie, cand m-am dus sa vad ce-i cu linistitea asta, lipea cu spor tampoane pe usa : guarda che bello fatto

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Fabian mai nou se intoarce singur pe burta si apoi tapa ca nu mai reuseste sa se intoarca,iar azi vad ca sta pe spate dar se sprijina in picioare si isi ridica fundul ,ceva de genul: podul.

In rest e bine sanatos,doar ca se horcaie un pic,ii scot mucii dar parca mai ramane ceva acolo si ca sa incerc sai mai scot numai sta el sub nici o forma si sa ma sui pe el sa-l tin misca capul si tot nu pot.Asta e il las asa si gata.

nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Irina, asculta aici tegnica de aspirat...pui bebe pe masa de infasat cu capul spre stanga, ii ridici mainile deasupra capului si i le tii cu mana stanga, mainile lui ii vor bloca capul, iar cu mana dreapta tii pompita. Daca da din picioare si te loveste peste mana iti apleci putin corpul peste el, ca si cand l-ai lua la subsuoara. Nu stiu de-ai priceput ceva Iar cand il aspiri indreapta pompita si in jos, spre gura

Mergi la inceput