Mamici si gravidute de Italia (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ufa ufa ufa
Katia noi platim 600.
Si mie mi-ar place un SMARTTTTTTTT dar eu nici carnet nu am saun un fiat 500 abarth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Katia, noi dam chirie 350€ la doua dormitoare. Sunt mai ieftine prin zona pe aici dar si mai putine oportunitati de munca.

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Da asa e Oana si aici linga roma in paesini mici gasesti mai ieftin dar tot asa nu ai unde lucra,sa te muti departe faci mult pe drum si benzina,ce cistigi pe mere dai pe pere si nu convine
e bun pretul de chirie
Mamii-tu platesti mult
pretentii nici nu ai la masini nici tu:)))
ca mine

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Chiria la noi e 800 cam mult dar mai ieftin in zona asta nu se gaseste bn ca nu platim singuri, cu noi mai sta un coleg de-al sotului singur(sotia si fetita au plecat pt ca nu puteau sa se acomodeze) iar legat de masina avem un Peugeot 307,nici eu nu am pretentii la masina fata de sot care toooootttt viseaza la un Bmw sau Audi.

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Apartamentul e maretrei camere si balcoane peste tot cam friguros pt ca stam la ultimul etaj dar ce sa-i faciabia l-am gasit si pe asta ne-au refuzat alte apartamente pe motiv ca suntem romani si nu au prea multa incredere in noi

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Noi platim chiria 290 euro ,e un apartament de 80 m2 (2 camere,baie,bucatarie mare si 3 balcoane),iar locuri de munca cam sunt prin jur vreo cateva fabrici,dar in perioada asta nu angajeaza nimeni, mai mult da afara.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ehe fetelor ce ...chirii dati voi...asa sa tot stai in it....

irina si sotul meu viseaza la honda civic type r,bmw,mercedes cheshtii dajtea...bine si nici eunu sunt departe de el dar macar sunt mairealista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia nu numai ca nu vor nici medici, dar primul mi-a mers tareeeee tarziu...poate mi-a ramas mie pe fix... pitica a gattonat devreme si ce imi place ca "stie" sa cada ,adik pune repede manutele in fata

Fetelor va dau mutuo meu...de la 750 la 1000 eurici/luna ...ca de e variabil

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia intrebai de masini...fita:multipla(super spatioasa inauntru ,dar nu-mi place pe exteriorul) si 500 ...vroiam sa ne luam una mistoaca ,adik un jepan de dameta bine,dar ne-am luat camper...tigani moderni

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Mamii, hai mai la mine in satuc ca e ieftin, aer curat

Roxali, misto ca aveti camper...noi pastram traditia tot cu cortul

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput