Mamici si gravidute de Italia (40)
Raspunsuri - Pagina 18
abramburika spune:
georgy - felicitari pt. fetita!!!! Imi plac ambele nume ... Giulia sau Daria!!
Vad ca esti din Focsani ... si eu! Cati ani ai? Pe unde locuiesti in Focsani? Poate ne si cumoastem ... n-am timp acu' sa ma uit pe pozele tale, tre' sa ies la plimbare cu Silvia ... da' am sa ma uit ...
Ciaooooo ... revin mai pe seara!
o broscuta mica, mica ...
Raluk31 spune:
Salutare,gagici...Eu tot cu puiul meu de maimutzica,mai citesc,dar nu prea mai apuc sa scriu.
Georgiana,felicitari pt fetita!
Sa fie sanatoasa,iar tu sa ai sarcina usoara pana la sfarsit!Acum e altfel,visezi concret la bb![]()
Oana,si eu merg pe ideea lui Mamii,hainuta stil clopotel..se potriveste perfect costumasul chipului lui blondutz![]()
Petro,ma gandeam ca te-a dovedit Silvia de n-ai mai aparut![]()
Andreea,noi iesim la plimbare chiar de e frig..o imbrac bine si o dau cu crema pe obrajiori.
Va pup,daca mai am ocazia,revin!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
mamii spune:
si eu am ieshit cu alex afara pe frig...chiar si pe ger
inghetzau pietrele...alex era cremuit bine p moaca si dormea de nu avea treaba avea vreo 6 luni![]()
raluk 
georgyiuly spune:
Abramburika.....ce ma bucur ca mai e cineva si din oraselul meu drag!!!Eu am 27 ani si stau pa langa Piata Moldovei...liceul l-am terminat la Unirea!!!

Poate ne cunoastem!!Cand ai fost ultima oara acasa? Eu vara trecuta...si ma mai duc abia in august!
Abia astept sa-mi plimb bebelina acasa...cred ca iau toata strada din Obor-Bulevardul Unirii- Bulevardul Bucuresti!!! 
Unde stau aici nici trotuare nu sunt, de parcuri nici nu mai vorbesc!!!
24+
Daria sau Giulia
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
mamii spune:
georgyiuli tu sti cum te duci spre castelgandolfo nu?:)Eu stau ''relativ'' aproape de tine:D
Berarpiri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluk31 Andreea,noi iesim la plimbare chiar de e frig..o imbrac bine si o dau cu crema pe obrajiori. |
Si noi iesim de obicei,doar ca maine face vaccinul,si
vroiam sa evit sa raceasca...vezi ca nu se stie ce virus
poate lua.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani

poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragosteiandreea
,
de
ambra,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
georgyiuly spune:
Mamii stiu unde e Castelgandolfo!!! am lucrat la Grottaferrata si treceam zilnic pe acolo.Tu unde stai? Eu Velletri!!!Oricum e aproape.Cunosc destul de bine zona asta a Castelli Romani!!!
Deci suntem colege de suferinta se pare!!!
Pe aici e frumos sa vii ca turist dar nu sa si locuiesti!!!
24+
Daria sau Giulia
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
Berarpiri spune:
georgiana felicitari pentru
.
E fericit tati?Sotiorul era
cand a aflat ca vom
avea fetita.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
mamii spune:
georgyiuli eu stau la ikea
anagnina si roma e frumoasa...dar..eu astept sa ma intorc in ro...deja o iau razna pe bune!Si va dau un sfat voua celor care nu ati reushit sa va acomodati pana acum.NU MAI STATI...
Raluk31 spune:
Cand am mers la morfologica,ma asteptam sa-mi zica ca e baiat,ca asa imi spusese dr.Mi-a luat cateva zile sa ma obisnuiesc cu ideea
Acum,in schimb,nu-mi pot imagina cum ar fi sa am baiat...
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais