Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(13)
Raspunsuri - Pagina 7
baby-first spune:
ma bucur pentru tine sarmisa, abia astept si eu rezultatul de la analiza, am la fel, rh - si mi-am mai facut saptamana asta si triplu test, care nu este foarte agreat de multa lume...
Sper sa fie totul bine...
va
pe toate, ma duc sa ma intind putin ca ma ia durerea de spate si m-a durut si burtica putin azi...

16+
philip spune:
sarmisa, super, bravo.
si noi avem o aniversare la mcdonalds maine plus lectia de into dimineata, dar azi ii vine bunica lui philip (si soacra mea) as aca va fi ceva agitatie in casa.
dani, pupic si tie, dar ironie am simtit si eu in mesajul tau, eu ii raspundeam oanei ca l-am facut si-am fost ok. eu nu ma pot supara, dar impresia mea e ca putem sa ne dam cu toate cu parerea, nu?
philip
&andreea
xeloxel spune:
va pup fetelor
,
ce faceti?ati scris de ieri, nu gluma !
Azi mi-a iesit rezultatul la analiza "celule lupice" si a iesit bine, astept si rezultatul la coagulantul lupic .Voua v-a recomandat medicul vostru asemenea analize?
Unde este expo pentru bebei? pls help...

xelo 12 +
iubita_tiana spune:
buna fetelor, maria_bunica, multumesc ca ai intrebat de mine...
deocamdata totul ok, eu am o mica depresie si am evitat sa intru, plus ca discutati despre niste lucruri la care eu nu am acces, gen copii, sau iesiri la baby expo....sau mai stiu eu ce...
din pacate in orasul meu mic, suntem limitati la munca si casa atat...
am mici dureri de burtica, si sper din suflet sa fie bine, eu nu am fost nici macar sa ma inscriu la medicul de familie, nu are rost pana nu depasesc 3 luni.....sa trec de un hop.....cat despre analize, o sa le fac in decembrie, si triplu test, si restul de sange...RH stiu ca am pozitiv, mi l-a facut si in spital la nastere.....in rest.....putin depresiva si imi alint burtica care creste pt cele aproape 12 sapt ale mele...
sunt prin zona, va citesc zilnic....doar ca daca nu am ce sa scriu, nu scriu
v-am pupat....
11+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
laurraa spune:
Buna burticoase mumoase (cele mai mumoase)!
Carla, imi pare rau pentru ca te-ai simtit asa, dar pentru o cauza nobila induram
.Multumesc pentru apreciere vis-a-vid de casuta, in primavara ne apucam imediat cum da caldura caci au durat actele astea si cum o vrea Dzeu de la anul...
Ei, in legatura cu huta-huta
....auleu....la mine e rau....a zis dr ca pana la cel putin 14 sapt nici sa nu auda....si auleu ce greu eeeeeeeee
.Oricum al meu a zis ca pana la 9 luni; l e cel care se simte "aiurea"....si ispita asta, doaaaamne ce mare e la mine![]()

Fetelor acum la 18 am intalnire cu BB.Sa imi tineti pumnii si Doamne ajuta....am niste emotiiiii ca prea m-a necajit saptamana asta.Vorba Oanei:incepe negocierea cu Dumnezeu....
Va pup dulce d eo mie d eori si va scriu imediat cum ajung (Doamne ajuta sa fie de bine)
12 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
alinutza23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xeloxel va pup fetelor ,ce faceti?ati scris de ieri, nu gluma ! Azi mi-a iesit rezultatul la analiza "celule lupice" si a iesit bine, astept si rezultatul la coagulantul lupic .Voua v-a recomandat medicul vostru asemenea analize? Unde este expo pentru bebei? pls help... ![]() ![]() ![]() xelo 12 + |
buna seara

expo e la sala polivalenta.
Mie mi-a recomandat sa fac anticorpi fosfolipinici pe care nu i-am facut. Am vazut ca au legatura cu lupus si din cate stiu nu am asa ceva. Sincera sa fiu nici n-am mai auzit vreo fata sa fi facut analiza asta, asa ca.... am cam delasat-o.
11+In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
iubita_tiana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinutza23
buna seara ![]() expo e la sala polivalenta. Mie mi-a recomandat sa fac anticorpi fosfolipinici pe care nu i-am facut. Am vazut ca au legatura cu lupus si din cate stiu nu am asa ceva. Sincera sa fiu nici n-am mai auzit vreo fata sa fi facut analiza asta, asa ca.... am cam delasat-o. 11+In asteptarea unui inger A piece of our life GOD is a DJ |
buna
acesti anticorpi eu i-am facut dupa ce am pierdut si a doua sarcina, eu zic ca e bine sa i faci, stie medicul de ce ti a dat sa i faci, daca ai pierdut vreo sarcina, fa analiza, e ieftina si e mai bine sa sti...nu are legatura cu lupus, ci cu ceva coagulare...din cate stiu eu.....
11+http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
ramonarosca spune:
Va pupam!
Ne inscriem si noi cu inca un
(adica mai avem unul) si cu prime rezultate de analize ok. De data asta a trebuit sa fac si toxoplasmoza, nu stiu de ce acum mi-a cerut-o si acum 2 ani nu, dar bine ca totul e ok. Multumim lui DD.
Asadar va ziceam ca mai asteptam un baietel; eu ma bucur tare dar al meu sot iubit a plans o saptamana, isi facuse atatea planuri ca e fetitza , ca era convins ca asa o sa fie. Tot nu e convins, asa ca abia asteapta urmatoarea eco, nu s-a lasat de visat.
Dar cum spunem toate, sanatos sa fie, ca e baiat sau fata.
Va pup!
Ramona
14+ cu
Vlad si
Robert (in burtica)
oauuu ce semnatura mi-am tras ![]()
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea Uite de-aia nu mai scriu eu...ca am impresia ca tu spui exact ce vroiam si eu sa zic ![]() |
Ma bucur ca mai exista cineva care sa fie de acord cu ideile mele radicale, nesabuite si anormale
.Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Ramona, felicitari pentru carucior! Lasa ca cel mare va fi mai incantat sa aiba un fratior decat o surioara
.
Dicirstea, nici eu n-am apucat sa scriu povestea nasterii dar a ta suna foarte bine (fiindca m-a amuzat pe mine, nu fiindca asa ar fi fost pentru tine). Eu sunt nebuna rau, am inceput sa cumpar hainute de baietei numai fiindca ne dorim un baietel si aratau foarte bine unele, nu m-am putut abtine. O sa am niste prietene foarte multumite daca nu fac baiat, ca o sa le daruiesc hainutele
.
EDIT: tot vreau sa-ti spun de o vreme ca si fetita mea are o omida de plus ca a lui Matei, a primit-o taica-su' la majorat, ea i-a scos margelele si palariuta.
Laura, iti tin pumnii.
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"