Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(13)
Raspunsuri - Pagina 6
strunfita spune:
CARLA, pai si eu pana anul acesta ma incadram pana in 100 RON la ghete de piele si bine imblanite. Problema e cu numerele mai mari, cum are copilul, 27-28, ca nu se gasesc aproape deloc si care se gasesc sunt extrem de scumpe 
13+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
CarlaV spune:
Da, inteleg, cand am luat eu din Carrefour erau toate numerele la acelasi pret, pana pe la 28-30 (ca numar). Mie tot mi se pare enorm, sa coste cat incaltamintea pentru oameni mari, dar asta e, trebuie sa se incalte si ei cu ceva de calitate.
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Sau am luat de la Cora...? Nu mai stiu
.
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
anamariacs spune:
dragelor, se pare ca sunteti ocupate, nu jucarie!
foarte greu ati raspuns astazi!
si noi mergem in we sa ne uitam de hainute cu burtica, ca nu ma mai incape nimic..si nu prea mai suport nimic peste burtica!
Acum plec, intr-o vizita, va pup,si pina la urmatoarea intilnire, numai de bien sa auzim!
we placut, pupam "2 in 1" 
ana-maria
13 weeks
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Mama se dadea cu unt sau cu ulei, bunica isi facea singura ulei de migdale dulci si samburi de strugure. Se zice ca pielea este elastica sau nu, predispusa la vergeturi sau nu, adica poti sa nu-ti dai cu nimic si sa nu ai, poti sa-ti dai cu toate si... ![]() Multumesc tuturor celor care mi-au vazut si admirat fetita . Sunteti foarte dragute toate, tot ce-mi doresc eu este sa fim sanatosi.Ganesha, si pe mine ma emotioneaza pozele de la nastere, dar o sa avem toate si o sa fie superb. Daca nu cumperi lucruri inainte ce iei cu tine la spital? Apoi cum te organizezi in cateva zile sa iei tot ce trebuie? Ai incredere ca cei pe care-i trimiti la cumparaturi o sa ia exact ce ti-ar fi placut tie? Asta inseamna ca eu sunt pro cumparaturi facute anticipat Oana_MVT, antigripalul nu il fac din principiu, oricum parerea mea despre vaccinuri e destul de radicala si nu e "pro". Parca am mai zis, antigripalul asta mi se pare frectie cu Diana la piciorul mesei, pentru ca este facut pe tuplinile virale de anul trecut, si numai pana acum au gasit 3 tulpini noi, plus ca e cu virus viu. Adica m-ar proteja de gripa de anul trecut dar nu de asta de acum ."Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Uite de-aia nu mai scriu eu...ca am impresia ca tu spui exact ce vroiam si eu sa zic

Stia bunica ta ce stia...e cea mai buna crema, asa e treaba cu elasticitatea pielii. Am vazut vergeturi facute la persoane care nu aveau nici jumatate din kg mele, iar ca dimensiuni de burta sa nu mai vorbesc. Nu stiu daca ma puteti vizualiza pe mine la 1.65 cm cu 84 kg. Intra burta in camera si dupa 30' apaream si eu. Si nu am avut nimic. Si nu cred ca a fost de la untul de shea pe care l-a luat de la Body Shop.
Cateodata imi pare au ca nu am apucat sa scriu povestea nasterii lui Matei. Mai mult pentru ca e un fel de rasu-plansu. DAr asta cu organizarea a fost de cascadorii rasului. Deci eu aveam cumparata o gentuta de la sanosan cu ulei, sapun, maruntisuri, o punguta cu scutece si pleduri de la o prietena si un pachet primit din Belgia de la o prietena cu un costumas si jucarii. Aveam 33 saptamani si 4 zile si inca 2 zile de servici pana sa intru in concediul in care ma ganseam eu sa fac cumparaturile. Si de la servici m-am trezit cu scaunul ud...se rupsesera membranele. Sotul era plecat la terenul nostru de la tara sa tunda iarba si isi uitase tefonul mobil la servici, cu o zi inainte daduse 13 milioane pe o masina de tuns iarba
, super investitie in asa momente...absolut necesara cand trebuia sa vina si kitul de recoltare ptr celule stem. Asa ca m-am urcat in masina unei colege (pe parasolar) si am luat drumul spitalului, iar "bagajul" mi-a fost facut de mama, prin telefon. Iar eu am ajuns ca o floare la spital sa ma urc pe masa, cu pantalonii siroind pe mine, dar cu o super geanta eleganta pe umar
. M-am procopsit cu un halat de 2 lei si niste papuci de 2 bani, din dotarea spitalului, pana a venit bagajul meu, care arata de parca plecam intr-o calatorie intergalactica. Ca mama a mers pe principiul mai bina sa-mi prisoseasca decat sa am nevoie, asa ca ce era la gura infirmierelor care-mi carau geamantanul, nu va spun...Iar pentru hainute de bebe au plecat la cumparaturi sotul (cu banii) si cumnata (cu cunostintele). Toate ar fi fost bune si frumoase daca cumnata mea ar fi facut cumparaturile dupa venitul meu, nu dupa al ei ( care era cel putin triplu). Ea in afara de Mothercare si Chicco nu a auzit de altceva, iar Z intra la categoria "de dat de pomana".
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a cui o mai vrea sa vina
9 +MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
maria_bunica spune:
Buna burticutze!!!
Am intrat si eu sa va salut si sa va urez o zi buna,fara greturi si numai cu vesti bune!!!
Strunfita....mare dreptate ai cu gingivita!!!Patesc exact cum ai zis tu!!!Abia pot manca...mananc doar miez de paine,de frica sa nu ma ating cu vreo coaja!!!Offf.....dar bine ca trece,si cel putin dupa nastere nu voi mai avea probleme!!!Eu ma gandeam deja ca e vreo infectie ceva!!!M-am mai linistit!!!
Laura tu cum te mai simti???
Ai fost la eco??
Tiana....da un semn mic,sa stim ca sunteti bine!!!!
Fetele...sa aveti grija de voi si de puiuti!!!Revin mai pe seara,acum plec sa imi vad nepotelul....ca de la raceala asta ,nu ne-am mai vazut si intreaba zi de zi de mine!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
12+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
maria_bunica spune:
Tot eu
,ca uitasem sa schimb semnatura!!!Yupiiiiii..am mai crescut putin!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
13+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
sarmisa spune:
Repede repede sa scriu si eu, ca de ieri netu tot cade...
Am o veste buna,am luat rezultatele de la dozarea de anticorpi si e ok,au iesit negative ![]()
multumesc fetele de urari,si va doresc tuturor sarcina cat mai usoara, bebei sanatosi si numai ganduri si lucruri bune!

ma bucur ca s-a discutat despre sensibilitatea sanilor, caci si ai mei nu mai sunt sensibili deloc si incepeau sa-mi dea tarcoale ganduri gri.
eu is tare tare somnoroasa azi, poate e si vremea, ca e inorat si umed...
va pup pe toate si daca mai am vreme si netu e cu mine revin pe seara.
sarmisa
16+ si mayanna (19 Oct 2005)
floricika spune:
Buna ziua burtici
Mi-au venit si mie analizele azi, in mare parte sunt bune zic eu, am proteina C reactiva mare si TPHA este incert, trebuie repetat, marti ma lamureste doctorita despre ce e vb. A, si calciu e mic si manac f mult iaurt, cascaval si branzeturi in general
. Mai e ceva la sange incercuit, sa vedem ce e....
Noi maine avem o aniversare la McDonald, duminica suntem invitati la alta fetitza la aniversare, weekend f ocupat.
Sunt un pic suparata pt ca cel mic (in curand cel mare
) a racit dn nou si tuseste rau
marti mergem la eco.
Pup toate burticile si va doresc un weekend minunat!!!
Floricika
7+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Da, inteleg, cand am luat eu din Carrefour erau toate numerele la acelasi pret, pana pe la 28-30 (ca numar). Mie tot mi se pare enorm, sa coste cat incaltamintea pentru oameni mari, dar asta e, trebuie sa se incalte si ei cu ceva de calitate. |
Si mie mi se pare enorm, dar n-aveam ce sa fac. Ca nu-l pot lasa descult, si daca eu port doar incaltamanite din piele mi se pare tare nasol sa-mi imbrac copilul in musama.
13+ si
Bogdan (04.02.2005)Poze1
Poze2

.