Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata burticilor mamaaaa dar ce active ati fost aseara

si ca sa raspund si eu la treaba cu huta-huta eu de cand sunt cu bebicul la purtator parca am asa mai mult chef doar ca sotul pleaca in delegatii (acum sunt singura de 2 sapt) asa ca il astept cu mare dragosteee ; dar daca facem prostioare facem asa cu precautie cu prea focos

eu cred ca sunt norocoasa , arsuri nu am, greata nu am doar asa ce ma deranjeaza e o stare de nervi stupida fara motiv dar ma mobilizez repede si ma trag singura de ureche

va pup pe toate sa aveti o zi usoara

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata burtici!

Carla, pupici micutei care vrea sa-i fie bine mamei.
Rebeca il cheama pe tatal ei si il trimite dupa mine in baie, sa ma ajute. Sau daca vede ca imi schimb fata imi zice: haide mami, hai sa mergem la baie" si apoi il cheama pe andrei. Aseara m-a umflat plansul pentru ca am avut niste contractii dureroase si, impreuna cu durerea de spate care m-a terminat, mi-au pus capac. Si mititica a venit repede la mine sa ma ia in brate si sa ma intrebe ce-am patit. S-a inrosit toata si i s-au umplut ochisorii cu lacrimi, dar a fost sufiecient de curajoasa incat sa nu planga. Eu m-am remontat repede si am dat fugutza langa ea sa ne alintam putin. Mi-a parut tare rau ca am izbucnit, in momentul ala am uitat total de ea

In plus, am observat ca s-a schimbat ceva in comportamentul ei de cateva zile. Si anume ca vrea sa doarma numai cu mine. Si asta cred ca este din cauza lui bebe... Nu stiu insa daca ar fi bine sa incurajez treaba asta. Sau nu.

In ceea cea priveste huta-huta, avem stop de la medic. Si nici nu ma aflu printre norocoasele carora sa le creasca apetitul...

Acum plec pana al abanca si apoi pana la baby expo, revin cu impresii. Va pup.

Bun venit albinutelor noi!!!!

Ioana 16+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

dani, pai nu amecstecam nimic si oana tot in state sta si ea intrebase ce sa faca. acu na, ma scuzi ca scriu si eu pe aici...

philip&andreea

Cred ca m-ai inteles gresit si cred ca simt o usoara ironie in randurile pe care le-ai scris.Am spus asta pt ca sunt constienta ca sistemul sanitar din USA nu se compara in nici un fel cu cel din Romania.Trebuia sa te simti mandra ca traiesti intr-o tara in care poti incerca orice fara frica,dar ma rog fiecare citeste si intelege in felul ei si o zi frumoasa pt toate albinutele

11+

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata burtici,
vreau sa va salut si eu si sa va urez o zi buna. sunteti harnicute vad, nu gluma.

pupi dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
Mie mi se intampla sa ma apuce starea asta nasoala si sa nu mai ajung pana la baie!!!Asta e...ma descarcam unde apucam..(noroc ca avem gresie in toata casa)si apoi curatam...sau de multe ori curata sotul!!!Scuze pt detalii sper ca nu am provocat scarba!!!
d.lilypie.com/xVz4p1.png

Avantajul chinuitului intr-un apartament mic este ca ajung la baie imediat de oriunde din casa .

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

carla, pai numai 4 ore de somn, mie inainte de sarcina si oboseala asta imi facea greata. acum n-ar trebuie sa dormi? fuga la nani.

philip&andreea

Gata, m-am conformat. Si eu am nevoie de mult somn ca sa functionez in parametri rezonabili, problema e ca fetita mea nu se culca inainte de 23:30 si trebuie sa stau dupa ea.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

'neata "2 in 1"!

am ajuns si noi la birou, ne-am facut cafeluta cu multt laptic, am rezolvat mailurile urgente, v-am citit postarile- doamne, dar fara somn erati aseara!-si acum va scriu si eu..urmarind subiectele dezbatute:)
felicitari pentru noul capitol, in primul rind!
CLARA, imi pare sincer rau ca ai trecit prin experienta neplacuta de aseara! cred ca cea mica nu a fost atit de marcata pe cit crezi, mai ales ca i s-a spus motivul, deci in mintisoara ei exista cauza pentru care ti-a fost rau! totul o sa fie ok, o sa vezi!

despre utza-utza..intr-adevar si noi am mai rarit-o chiar dc amin2 avem "chef", dar pe mine ma ia somnul repede seara si mai saltam cite o zi, doua. Intr-adevar un "disconfort" exista, dar incercam sa rezolvam problema, schimbam pozitiile a.i. sa imi fie mie ok, si bineinteles intensitatea miscarilor e alta, eu pot spune cu mina pe inima ca "facem dragoste" in adevaratul sens al cuvintului....si cred ca si e happy cind vede cit de fericiti si impliniti suntem dupa..cred ca si pentru el e o relaxare - in situatia in care noi nu am primit de la dna dr niic o restrictie!

pina la urmatorul post, pupam "2 in 1"

ana-maria 13 weeks

Mergi la inceput

Strunfita, eu i-am luat fetitei ghetute si cizme de iarna pe la sfarsitul lui septembrie si am dat 70-80 lei pe fiecare, ca ii iau doar de piele, dar mi s-a parut enorm.
Ana Maria,BebeBeca, multumesc mult, sper sa nu se mai repete in halul asta. Ce dulce e Rebeca!

Huta-huta, ce-mi place cum suna! Si din partea mea initiativa e zero, pentru mine ar fi ok sa se intample de vreo 3 ori pe luna. Disconfort nu am deloc, doar greturi mari si oboseala. Dar data trecuta, dupa ce au disparut toate neplacerile din primul trimestru, a fost perfect, chiar in fiecare zi sau odata la 2 zile, asta pana cand am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Hop si noi, propaspat veniti de la Babyexpo.
Pentru mine nu a fost nimic nou in bine sau in rau e la fel cum stiam singurul avantaj ar fii ca sunt toate in acealasi loc. Eu am luat mereu hainute si incaltaminte deosebita de acolo, sigur preturile sunt pe masura.
La haine de gravida m-am uitat si eu, am vazut doar niste bluze interesante in rest slabut, mai multe am vazut in toamna cand mi-am luat o salopeta de blugi, din pacate acum firma nu a mai venit.
Singura achizitie a fost un carry sling pentru bb, la Irina nu am reusit sa gasesc in tara asa ceva, multe fete isi confectionau singure wrap. Sa nu radeti de mine l-am luat pentru ca o sa plec din tara si nu vreau sa imi bat iar capul sa caut.
Cula mine e asa pana pe la 10 sapt nu prea am avut chefuri, dupa asta situatia s-a inversat, nu am si nici nu am avut discomfort fizic simt totul mult mai intens. Se pare ca modificarile hormonale provoaca aceste schimabari, ambele perfect normale.
Maaaaaaaaaama ce mi-ati facut!!!!!!!!! al meu e plecat din tara de o bucata de vreme si deabia ma obisnuisem cu ideea...

Mihaela14+ & Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna burticilor, sa aveti o zi super, farasau alte evenimente nedorite...Va invidiez pe burticile care pot merge la Babyexpo, noi pe aici nu prea avem multe magazine pentru gravidutze, asa ca tyrebuie sa ma multumesc cu bluze mai largute, asa cum se poarta acum...nici nu arata chiar asa rau...

Si din nou, apropo de huta-huta, o facem, dar nu prea des, nu ca nu as vrea eu, dar simt ca tati e putin grijuliu cu bebicul..

Apropo, burtibi de 14-16 sapt., nu stiu daca ati scris deja ca nu am citit chiar tot, dar ati aflat ce ingeras o sa vina pe lume, ca noi la ultimul eco am preferat sa aratam fundicul mamicii si doamnei dr.

16+

Mergi la inceput