Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(13)
Raspunsuri - Pagina 8
ganesha spune:
Buna burticutze,
vreau sa va spun ca de ieri seara de la intalnirea cu bebe simt ca plutesc de fericire, E pt prima data cand vad si eu un puiut mic in burtica, si culmea chiar in a mea
. Avem manute si picioruse si suntem tare somnoros si nu am vrut deloc sa ne sculam ca sa ne poata masura d-na dr. pliul nucal, dar nu-i nimic ca asa o sa ma vada mami si tati iarasi si saptamana viitoare cand mergem din nou la masuratori.
Vorbeati despre haine de gravidutze si expozitii
, vreau sa le spun fetelor care nu sunt din Buc. sa nu fie triste ca nu au astfel de magazine, eu stau intr-o capitala de stat maricel si nici aici nu au asa ceva, cu toate ca aici sunt fff multe gravidutze.Nu stiu ce o sa ma fac de haine , deja nu ma mai pot incheia la pantaloni.
la toate burticutzele
11+
laurraa spune:
Fetelor am ajuns.Am o veste buna si una rea: vestea buna e ca BB e bine, i-am auzit inimiora, are 150 de batai pe minut si asta e foarte bine,iar vestea rea este ca am contractii!!!

Mi-a facut o injectie cu Nos-pa si mi-a zis LA PAT TOTAL.Iar daca pana maine nu cedeaza sa ma mut pe ginipral.Doamne fetelor ce speriata sunt.Maine dr e de garda si a zis daca Doamne fereste se intensifica ma duc direct la spital.Probabil ati auzit de Gravibinon , ei acum nu se mai gaseste ci exista un inlocuitor in Republica Moldova.Sa vedem cum dam de el.Sa stiu sigur ca exista, nu e prooblema, se duce sotul meu si le ia dar cum aflu denumirea si exact daca este in farmacii.Uof doamne.....
Pupici dulci
12 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
alinutza23 spune:
laurraa felicitari pt bebita, stai tu linistita acolo si nu te mai agita, ai sa vezi ca o sa fie bine!
ramona felicitari pt baietel, pana la urma sanatos sa fie iar tati o sa-l iubeasca oricum la nebunie! ![]()
11+
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
CarlaV spune:
Ganesha, felicitari! Incearca sa-ti iei pantaloni cu 1-2 numere mai mari, eventual cu siret in talie, ar putea sa mai mearga o vreme.
Laura, felicitari si imi pare tare rau pentru contractii. Auzisem ca pentru inlocuitorul acela din Rep. Moldova ai nevoie de reteta, poate e bine sa te interesezi inainte de a face sotul drumul.
Pana atunci, fugi in pat, chiar, ce faci pe forum? ![]()
Vorbeati de vergeturi. Eu am uitat sa spun ca in timpul sarcinii n-am facut decat vreo 2 pe solduri in ultima luna. Daaaar, dupa ce am nascut, in 2-3 zile mi s-au triplat sanii si s-au facut ca de piatra, atunci am capatat vergeturi pe sani. Toata lume a avut grija sa-mi spuna in timpul sarcinii sa ma dau pe burta, dar de sanii de dupa nu mi-a mai zis nimeni. Acum nu se mai vad decat putin, pentru sa sanii si-au revenit la dimensiunile normale, chiar daca mai alaptez inca.
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Bebe Beca spune:
Ne-am intors si noi de la baby expo. Nimic deosebit, am gasit cate ceva, ne intoarcem cred maine cu ea pentru a cumpara. Cizmele sunt foarte scumpe, 200-250 ron, asa ca ai avut noroc mare, Carla, cu 70-80 ron. In rest... mare smecherie nu-i. Am luat cadoul rebecai de Craciun, am scapat de o grija....
Va pup, sunt obosita...
Ioana
16+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
laurraa spune:
Va multumesc Carla si Alinutza.Sunt in pat deja!!!Am pus laptopul pe masuta de aia de luat masa in pat si sunt prin preajma
.Cred ca imi voi pune un film.Pupici
12 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
blue77 spune:
Salutare burticute
cu huta-huta si noi rarut, nu mai am nici un chef, stiu insa ca dupa 4 luni o sa il hartuiesc pe tati de o sa se sature el...asa a fost si prima oara, si senzatiile vor fi si mai intense, o sa vedeti
.
Laurastai la pat linistita si totul o sa fie bine, ne gandim la tine.
Eu maine am musafiri, imi vine cumnata pt 3 zile asa ca m am pus pe treaba
.
Contractiile la 3 luni sunt ca alea de la6-7 luni, cu burta intarita?
sau sunt mai mult ca o durere?
Va pupic
NOI
13 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue77 Salutare burticute cu huta-huta si noi rarut, nu mai am nici un chef, stiu insa ca dupa 4 luni o sa il hartuiesc pe tati de o sa se sature el...asa a fost si prima oara, si senzatiile vor fi si mai intense, o sa vedeti Laurastai la pat linistita si totul o sa fie bine, ne gandim la tine. Eu maine am musafiri, imi vine cumnata pt 3 zile asa ca m am pus pe treaba Contractiile la 3 luni sunt ca alea de la6-7 luni, cu burta intarita? sau sunt mai mult ca o durere? Va pupic NOI 13 + 2 si Marc (28.08.2004)bebe2 |
Sunt mai mult ca o durere intensa in partea de jos a burticii.La mine e insotita si de niste dureri cumplite de spate de zici ca imi roade os pe os

12 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea noastra
blue77 spune:
Lauracred ca am avut si eu asa ceva, fara dureri de spate in schimb, e de la oboseala 2 zile de repaos la pat si o sa fie bine o sa vezi.
NOI
13 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
baby-first spune:
Buna seara burtici, sper ca toate sunteti bine![]()
Eu am fost o mare mancacioasa azi, nu stiu ce m-a apucat, ca acum imi vine sa explodez
si de obicei nu fac asa ceva......
Simt ca am pus deja vreo 5 kg doar azi
Sper sa imi fie usor sa dau kg pe care le voi pune lunile astea, mai ales ca de cand ma stiu mi-era frica de asta...ca o sa ma ingras si asa voi ramane

Ce parere aveti burtici care ati nascut deja?? Se poate slabi, vointa sa ai, nu???

la toate burticile

16+