Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna burticutze,
vreau sa va spun ca de ieri seara de la intalnirea cu bebe simt ca plutesc de fericire, E pt prima data cand vad si eu un puiut mic in burtica, si culmea chiar in a mea. Avem manute si picioruse si suntem tare somnoros si nu am vrut deloc sa ne sculam ca sa ne poata masura d-na dr. pliul nucal, dar nu-i nimic ca asa o sa ma vada mami si tati iarasi si saptamana viitoare cand mergem din nou la masuratori.
Vorbeati despre haine de gravidutze si expozitii, vreau sa le spun fetelor care nu sunt din Buc. sa nu fie triste ca nu au astfel de magazine, eu stau intr-o capitala de stat maricel si nici aici nu au asa ceva, cu toate ca aici sunt fff multe gravidutze.Nu stiu ce o sa ma fac de haine , deja nu ma mai pot incheia la pantaloni.
la toate burticutzele

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Fetelor am ajuns.Am o veste buna si una rea: vestea buna e ca BB e bine, i-am auzit inimiora, are 150 de batai pe minut si asta e foarte bine,iar vestea rea este ca am contractii!!!Mi-a facut o injectie cu Nos-pa si mi-a zis LA PAT TOTAL.Iar daca pana maine nu cedeaza sa ma mut pe ginipral.Doamne fetelor ce speriata sunt.Maine dr e de garda si a zis daca Doamne fereste se intensifica ma duc direct la spital.Probabil ati auzit de Gravibinon , ei acum nu se mai gaseste ci exista un inlocuitor in Republica Moldova.Sa vedem cum dam de el.Sa stiu sigur ca exista, nu e prooblema, se duce sotul meu si le ia dar cum aflu denumirea si exact daca este in farmacii.Uof doamne.....

Pupici dulci

12 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

laurraa felicitari pt bebita, stai tu linistita acolo si nu te mai agita, ai sa vezi ca o sa fie bine!

ramona felicitari pt baietel, pana la urma sanatos sa fie iar tati o sa-l iubeasca oricum la nebunie!

11+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ganesha, felicitari! Incearca sa-ti iei pantaloni cu 1-2 numere mai mari, eventual cu siret in talie, ar putea sa mai mearga o vreme.
Laura, felicitari si imi pare tare rau pentru contractii. Auzisem ca pentru inlocuitorul acela din Rep. Moldova ai nevoie de reteta, poate e bine sa te interesezi inainte de a face sotul drumul.
Pana atunci, fugi in pat, chiar, ce faci pe forum?

Vorbeati de vergeturi. Eu am uitat sa spun ca in timpul sarcinii n-am facut decat vreo 2 pe solduri in ultima luna. Daaaar, dupa ce am nascut, in 2-3 zile mi s-au triplat sanii si s-au facut ca de piatra, atunci am capatat vergeturi pe sani. Toata lume a avut grija sa-mi spuna in timpul sarcinii sa ma dau pe burta, dar de sanii de dupa nu mi-a mai zis nimeni. Acum nu se mai vad decat putin, pentru sa sanii si-au revenit la dimensiunile normale, chiar daca mai alaptez inca.

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ne-am intors si noi de la baby expo. Nimic deosebit, am gasit cate ceva, ne intoarcem cred maine cu ea pentru a cumpara. Cizmele sunt foarte scumpe, 200-250 ron, asa ca ai avut noroc mare, Carla, cu 70-80 ron. In rest... mare smecherie nu-i. Am luat cadoul rebecai de Craciun, am scapat de o grija....
Va pup, sunt obosita...

Ioana 16+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Va multumesc Carla si Alinutza.Sunt in pat deja!!!Am pus laptopul pe masuta de aia de luat masa in pat si sunt prin preajma.Cred ca imi voi pune un film.Pupici

binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salutare burticute

cu huta-huta si noi rarut, nu mai am nici un chef, stiu insa ca dupa 4 luni o sa il hartuiesc pe tati de o sa se sature el...asa a fost si prima oara, si senzatiile vor fi si mai intense, o sa vedeti .
Laurastai la pat linistita si totul o sa fie bine, ne gandim la tine.

Eu maine am musafiri, imi vine cumnata pt 3 zile asa ca m am pus pe treaba.

Contractiile la 3 luni sunt ca alea de la6-7 luni, cu burta intarita?
sau sunt mai mult ca o durere?

Va pupic

NOI 13 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue77

Salutare burticute

cu huta-huta si noi rarut, nu mai am nici un chef, stiu insa ca dupa 4 luni o sa il hartuiesc pe tati de o sa se sature el...asa a fost si prima oara, si senzatiile vor fi si mai intense, o sa vedeti .
Laurastai la pat linistita si totul o sa fie bine, ne gandim la tine.

Eu maine am musafiri, imi vine cumnata pt 3 zile asa ca m am pus pe treaba.

Contractiile la 3 luni sunt ca alea de la6-7 luni, cu burta intarita?
sau sunt mai mult ca o durere?

Va pupic

bebe2

Sunt mai mult ca o durere intensa in partea de jos a burticii.La mine e insotita si de niste dureri cumplite de spate de zici ca imi roade os pe os

binecuvantarea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Lauracred ca am avut si eu asa ceva, fara dureri de spate in schimb, e de la oboseala 2 zile de repaos la pat si o sa fie bine o sa vezi.

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna seara burtici, sper ca toate sunteti bine
Eu am fost o mare mancacioasa azi, nu stiu ce m-a apucat, ca acum imi vine sa explodez si de obicei nu fac asa ceva......

Simt ca am pus deja vreo 5 kg doar azi

Sper sa imi fie usor sa dau kg pe care le voi pune lunile astea, mai ales ca de cand ma stiu mi-era frica de asta...ca o sa ma ingras si asa voi ramane

Ce parere aveti burtici care ati nascut deja?? Se poate slabi, vointa sa ai, nu???

la toate burticile

16+

Mergi la inceput