FIV 202

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

MONIIIIIII, ce ma bucur!!!
FELICITARI GRAVIDUTZO!!! Sa ai o sarcina usoara, la termen si bebei sanatosi!!! Abia astept sa te vad cu burtica in poze!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Sa va spun o poveste reala citita acum pe un forum spaniol.
O fata in Z 9 dupa ET a inceput sa sangereze mai incet la inceput apoi f abundent, a facut beta care a iesit 6. Sangerarea a durat 5 zile dar ea se simtea din ce in ce mai ciudat, cu gust metalic in gura, ameteli, si a repetat beta care a iesit 672. Asa poveste frumoasa, e un miracol.

Koricica sa nu mai vina CM inca 9 luni, vei zice ca e imposibil, insa dupa cum vezi nimic nu este imposibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Moni, cum te simti, mamico? au inceput greturile? :))

Sheri, stiu ca esti trista, dar pup-o tare pe Alesia si aminteste-ti ca tu ai noroc la "mai trage o data!" :)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Koricica iubita mea Dd sa te ajute sa ati indeplinesti visul. Of Doamne ce durerose sunt esecurile dar nu avem ce face mergem inainte cu durere in suflet nu putem schimba nimic. Capul sus si meri inainte
ana_p sunt fffffffffffff sigura ca sunt doi bebei sanatosi si frumosi astept vesti de la tine
fetelor va pup pe fiecare in parte si ma sa va indeplititi visul mult dorit

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland FELICITARI graviduta draga!! O sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!Multumim si de capitol nou, ai mana tare buna!
Sheritra iubita vei reusi cu siguranta data viitoare! Ma bucur ca am mai stat la "un pahar de vorba".
Danyalo, Fireyes ma bucur ca v-am revazut!
Ralucapaun i-mi pare rau ca nu ai putut ajunge!
Kora_pop mult noroc in tot ce ti-ai propus!

Mi-am luat inima in dinti si am zis ca mai bine merg inainte, asa ca azi am inceput si eu stimularea. Ce-o fi, o fi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Salutari si de la mine!
Kora tu sti ca DD le aseaza pe toate si nu ne da mai mult decat putem duce,o sa iasa soarele si pe strada da!
Ioana sa fie intr-un ceas bun!
Ana sa vi la raport cu ce a iesit la numaratoare!
Moni ceva simptome?
Elenada, Blanche va mai tin rabdarile?

...eu sunt bine si azi, sa vedem maine!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Moni, te mai felicit si aici o data. oricum, meriti tot si o caruta de felicitari dupa atata perseverenta!

Ioana, si sigur ai pasit cu dreptul! se aseaza ele apele, cum e cel mai bine pt tine!

Sheri, schimbam impresii in ianuarie!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Anto sunt doar Z4 dar deja am stari de ameteala , cred ca mi se trage de la , ca in rest nu am nimic, nimic, 0 barat
Tu??? hai spune repede!!! Tu urmezi la test, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Da eu urmez, dar nu am curaj!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Anto eu rezist. chiar nu ma teneteaza sa fac test desi mama tare ar vrea sa fac.
Dar eu nu vreau asa ca astept ziua de marti
Azi nu ma simt bine si asta ma agita.
Ma doare spatele si burta de fapt cred ca ovarele.
Sper sa nu fie ceva rau

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput