FIV 202

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Moniland, ma bucur mult de tot pentru tine, sa fie intr-un ceas bun ! Ai mare grija de voi, de data asta sigur va fi bine pana la capat !

Sheri, Kora, capul sus, ok ? DD stie cand e momentul sa ne dea aceasta mare bucurie. Sheri, ai vazut ca atunci cand te asteptai mai putin ai primit un ingeras frumos, la fel se va intampla si cu tine Kora, nu-ti pierde speranta !

Antosit, Elenada, Blanche, va tin pumnii fetelor !

Ionica, iti doresc stimulare placuta si cu rezultate maxime !!

pozici

rami 27+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, nu te lasa ca va veni si randul tau. Pacat ca nu a fost acum
Andicu, cu burtica nu in poze, la mare pe viu, dar daca ma gandesc la ce DNP am cred ca totusi doar in poze.
LucaLuca, nicio greata nu am . Am avut aseara cand m-am dus dupa rezultat, dar sigur de la emotii.
Ioanatugs, urmatorul capitol il deschizi tu, ok? Sis tii ceva, ma bucur ca ai inceput. Sa fie intr-un ceas bun!
Anto, azi m-a durut burtica de parca am febra musculara. Si bineinteles inerentele intepaturi in zona ovarelor de care ma bucur. Sanii mari si durerosi.La tine cum e?
fireyes, multumesc mult fata draga
ramy, deja 27 saptamani? ce mari sunteti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni ce sa zic?!? Acu nu simt nimic, acu zici ca imi vine cm-ul!Si sanii sunt singuri la care am simtit tot timpul ceva...in rest nada!!!Maine daca bag un test o iesi ceva?Ar fi ziua10 de la et (ziua et=0)facut la 48 h?
Elenada stai bine daca ai rabdare pana marti!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Anto, nu as fi sigura ca s-ar vedea maine ceva. Tu fa testul ca daca nu se vede o sa-ti zic ca ti-am spus eu ca nu o sa se vada

Mergi la inceput

...atunci nu ma duc sa ma intep!Mai bine luni!

Anto

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Anto, stai ca nu am inteles eu bine. Daca-l faci din sange du-te linistita ca va fi pozitiv bine. Am crezut ca te referi la cel din urina .

Mergi la inceput

Test de urina nu fac nici sa ma tai!!!!Mai bine ma intep!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Asa sa faci Anto. testul de sange e sfant.
Luni zici ca faci test?
Iti tin pumnii sa fie pozitiv.
Rami ce face domnisoara din burtica. Creste creste. Multa sanatate va doresc.
Kora iti doresc sa ai bebelusul tau indiferent de modul prin care il vei avea.
Bafta multa tuturor

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elena, nu luni face Anto testul ca maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Felicitari din tot sufletul,Moni!trebuie se fie minunat pentru tine.Eu am esuat,rau de tot.dupa 2 IA si un IVF am luat o lunga pauza deoarece emotional si fizic zm fost extenuata.Nu am avut prea mult suport sau intelegere din partea familiei,doar din partea maei saraca,ma iubeste din inima.
Acum am inceput tratamentul pentru al doilea IVF,doctorul ma incurajeaza sa optez pentru egg donator,dar nu ma pot obisnui cu ideea..asa ca incerc din nou,dosarul meu devine tot mai substantial pe zi ce trece de fiecare data cand vizitez doctorul.E o nebunie la anii mei,43 aproape dar mai incerc o data.
Inca o data Moni,felicitari si sa ai parte de copii sanatosi!
Va pup pe toate.Si sa auzim numai de bine.Sa va dea Dumnezeu la toate copii sanatosi!

Mergi la inceput