FIV 202

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Ce veste buna!!!Felicitari, Moniland, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de aceasta perioada, sa ai o sarcina usoara si un/doi bebe frumusei!
O zi buna , fetelor!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!!!
Moni: Felicitari!!!!!! O sarcina fara probleme!! Ce bine ca mai sunt si vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

MONILAND, esti extraordinara !
Al 5-lea fiv !
La cite zile ai facut ET?
Sa-ti de D-zeu copii sanatosi si norocosi !
Te pup, iubita, si toata admiratia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Moniland- felicitari si la anul prin timpul asta sa ne pui poze cu bebicii !

pupici

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Moni, felicitari dragutule, sarcina usoara

Sheri, imi place fata ca esti optimista!

Ioana

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Moniland, EXCELENT! FELICITARI
Te asteptam peste 9 luni sa ne spui povestestea ta completa!

Te pup si-ti doresc tot binele din lume, o sarcina minunata si sanatate maxima tie si burticii tale!

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Moniland, cu toate ca nu am mai intrat aseara la computer, am stiut ca ai reusit. Felicitari! Sarcina usoara si la termen!

Sheri, cuvintele sunt de prisos. Asa cum te stiu eu, esti o luptatoare si la urmatorul FIV vei reusi cu siguranta.

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Moniland :Felicitari!!!sarcina usoara

Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne
uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

luck, psj, huski, beatriz,impatience, betty, vally, mamagiuliei, kineta,Delia, ana p, maria08, maria-lolutza, dariaioana, ralucapaun, arina, bubulina, verga,
va pup pe toate si va multumesc de sustinere. Nici nu stiti cat de bine ma faceti sa ma simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moniland doi dintr-o lovitura!Bravo fata draga!Uite asa mai pleaca o "vechitura" si altele ca mine raman tot aici!Te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara si dusa cu bine pana la capat!

Shericutule eu nu am mai intrat cateva zile pe forum.Stiu ca esti necajita,dar cand te uiti la Alesia iti dai seama precis cat esti de norocoasa!Si lasa ca tot ii faci tu un fratior data urmatoare!

lindutsa bhcg ai facut?Cand ai rezultatul?Eu zic sa speri pana in ultima clipa!Doamne ajuta!

ana_p te astept cu vesti bune de la eco!Eu sincer iti doresc sa fie doi bebelasi sanatosi,asa ar fi cel mai bine!DD le aranjeaza pe toate!Te rog sa ne scrii dupa eco!

Fetelor eu de o saptamana am intrerupt tratamentul,dar cm-ul inca nu a venit.Niciodata nu a intarziat atat de mult dupa fiv.Si nici capul nu ma mai doare si totul e ok.Cred ca m-am dereglat rau de data asta.In rest sunt bine,astept ca peste cca o saptamana sa primesc vesti de la dr. Cocei cu ce vom face in continuare.Sotul meu a fost de acord sa ma interesez ce acte trebuie pentru adoptie si asta mi se pare foarte mare lucru mai ales ca el nu are probleme,poate face copii.Trebuie ca eu sa fiu tare si sa fac primul pas sa ma duc la Directia Protectiei Copilului,pe urma vom vedea pe ce cale vom avea si noi un copil...cum va vrea DD....

Va pup pe toate si va tin pumnii tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput