Gravidute & Mamici de IASI (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Celia, nu stiu, astept noutatile de astazi.....

Ma tin de ceva vreme sa scriu ca am fost in Siraj vineri sia am luat astfel de botosei . De astia intrebati voi in capitolele anterioare?

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Faini botoseii lui Stefy!
Am intrat la scutice si zicea Kay ca s-a strans aproape toata suma pentru Sonia! Doamne ajuta sa se termine cu bine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Lacra ti-am admirat motata! E fetita mare de acum! Ai cu ce te mandri!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alynta lasa baiatul in pace nu-l mai certa o sa invete sa faca si la olita.Mie mi-au spus aici sa incep abia pe la 17-18 luni sa-l pun pe olita.Sau tu te grabesti sa nu mai schimbi si pe el cand vine bebe2.Chiar v-ati gandit la nume?

teo

Mergi la inceput

Celia multumim suntem mai bine se pare ca nu e astm ci o raceala puternica am primit antibiotic si o sa incepem diseara.Acum doarme saracutul cum nu a mai dormit de mult (nu-l mai chinuie tusea asa de tare)Am vazut poze cu dulcetica ta si pur si simplu m-am indragostit.

teo

Mergi la inceput

Anilansa asa mamico baga supica legume fructe lasa cerealele pt cand o fi nevoie.Eu ii dau cereale cam de pe la 1 an si doar doua trei lingurite ii amestec in fructe sau in aurt dimineata cand mi-e lene sa-i fac altceva.Si sa nut-i inchipui ca e slabanog copilul,are 12 kg jum la 1 an si doua luni.Profesorul Burlea mi-a spus sa nu-i dau cereale sau paste fainoase dar eu to mai sar calul.Piciulica al tau a luat in greutate cam cum a luat si al meu in primele luni.Apoi lua cate 500 gr si tot asaPana la 1 an trebuie sa-i tripleze greutatea de la nastere(dar nu neaparat).Cat are acum la 4 luni?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Alina, multumim.

Celia, Stefy asta seara are program de Alunelu. Ma i-a de mana sa facem hora in doi cum fac ei la cresa. E asa de dulce....

Aseara s-a jucat cu nanutul ei .... care e cu 10 ani mai mare decat ea si au facut un dezastru.... in camera..... L-a calarit, la impins in patutul ei, s-au fugarit.... Dar asa a plans dupa "Ni-in", adica Calin, dupa ce a plecat.
Acum a prins drag de carti, si tot ce gaseste e "a mea".... Si citeste pe limba ei....
Dupa ce am luat-o de la cresa, am fost in parc, la leagan. Si nu erau copii. Si ne-am dat amandoua in leagan.... Eu nu m-am mai dat in leagan de ani buni, dar in seara asta.... mi-am asezat .... in leagan si asa s-a distrat Stefy ca ne dadeam amandoua.... Tot in seara asta a invatat sa si coboare de pe scara din bare de la locul de joaca, unde pina acum doar se urca si eu trebuia s-o cobor. Mor de spaima cand o vad ca se catara, dar nu am cu cine sa ma inteleg. Si atunci am inceput s-o invat sa si coboare....

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani Gabi!!

multumim frumos..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va multumesc pentru urari si va servesc doar virtual cu ceva bunut ,pentru ca in realitate nu am mai avut chef de asa ceva , ba mai mult nu mai am voie de cola, cafea si ciocolata .

Mergi la inceput

Teo ne surade numele "Matei", dar nu e "fixat"! Mie mi-a venit in minte numele si sotul vad ca l-a acceptat!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput