Gravidute & Mamici de IASI (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!

LA MULTI ANI GABI!!!

Teo- tot singurei ne distram Ehe, trebuie sa va arat cam cum face...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Kriss, sa aveti rezultate bune maine .

Michelle, sa aveti zile placute aaturi de musafiri. Si asa sunt copiii cu obraznicii si cand sunt mici si cand sunt mari...

Danyelle, ce mai face Amalia? Cum e?

Miha, la cat de faina a fost petrecerea, cred ca Robert abia asteapta petrecerea Amirei...

Moldoveanca , cum mai e Domi?

Anilansa, vazut un dulce bebe, .

Lacramioara, ce va mai canta Stefy?

Alina, burtica, ce mai faceti? David e mai bine?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata.... noi dam azi
mersi mamici de aprecieri la pozici .... nu mi-a zis nimeni sa ii bag cereale.... asa am crezut eu ca o tanara mamica ce sunt.... dar acum m-am potolit... nu ii mai dau trecem la supita

mihamora iam luat de la milupa - cereale cu mar si morcov si scrie ca se da de la 4 lunite .... si se adauga numai apa

moldoveanca nu vreau sa il fac obez .... ca vrem sa il dam sa faca sport la cata energie are... dar pur si simplu m-am obisnuit sa ia in greutate cate un1kg -1.200kg

eu una iar am racit dar vad ca Darius nu are nik pina acum. ma duc miine cu el la vaccin si imi iau si pt mine pastilute

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Lacramioara, Michelle, Celia

Ieri ziua nu a facut febra deloc, pe la 3 dimineata a facut iar 39.2 si i-a scazut repede dupa impachetari. Acum e bine. Doctorita mi-a zis sa o urmaresc sa nu fie roseola. Azi ar fi a treia zi....sa vedem. Oricum sunt zombi. Am zis ca incerc sa nu mai beau cafea, poate doarme fata mai bine, dar sunt terminata

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

La multi ani GABI!

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Michelle asteptam sa-l vedem pe Domi in actiune

Kriss bafta maine la doctor.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Haoleuuu!! Iar pe pagina 2???
Alexandra a papat foarte bine si acum ne pregatim sa iesim vreo 2 ore, sa o ajutam pe bunica mea sa plateasca telefonul . Saraca bunica, e topita dupa Alexandra si nu prea are cum s-o vada ca ea sta in Tatarasi si noi in capat CUG, mai greu cu deplasatul.
Ia uitati aici, la paginile 10-11, in dreapta jos: http://www.selgros.ro/turn_page/index.php?magazine=46nonfood
Eu vreau sa ii iau Alexandrei!

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

noi am venit de la plimbare... e bine afara... am luat o gura de aer si acum facem nani.

ma duc sa fac ceva de papa , cat doarme Darius.... mai vb

oanae misto saniutza si noi ne-am gandit la ea... dar avem o problema Darius nu ii place sa stea in fundulet mult timp

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
David e mai bine! Mai tuseste putin si rar imi mai curge nasul! Noi avem alta problema cu el! Face kk mereu pe el! Il cert si degeaba! O data l-am pus pe olita si nu facu nimic. La 1 min facea in pampers! Si trebuie neaparat spalat cand face ca nu mai poti sta pe langa el!
Eu sunt bine! Am reusit azi sa fac trei feluri de papa si acum sunt "lata"! Bebe doarme dupa baita de urgenta, asa ca profit si eu de asta relaxandu-ma!
Am vazut saniuta din oferta Selgros- super!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani, Gabi! Multa sanatate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David