Gravidute & Mamici de IASI (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
i-am luat " cereale cu mar si morcov" si am o intrebare: scrie ca trebuie sa adaug numai apa, deci are si lapte???? si nu pot sa ii dau cu biberonul????i-am luat si lingurita dar parca mi se pare prea mic sa ii dau cu ea. vreau sa ii dau dupa ce ii fac vaccinul... adica miercuri. sper sa reusesc

In general cele ce au lapte in compozitie se prepara cu apa. Nu scrie pe cutie daca au sau nu lapte?
Pentru ca ii dai deja lapte praf ar trebui sa iei cereale fara lapte.
Si Darius e destul de grasan ...de ce ii dai cereale?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Care sunt cerealele fara lapte .... eu de astea i-am luat http://reclama/detalii.php?cod=MI08
mie una mi se pare ca a slabit si in 3 sapt mi-a luat doar 700g. acum ii dau suc de morcov

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Noi folosim de la milupa: 3 cereale(orez, tapioca.si porumb) si de la humana cereale cu mar. Astea n-au lapte si nici gluten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:

am mai pus niste pozici cu noi ... sper sa va placa... cand mai primim noutati va anuntam

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Ce frumos doarme el fara nici o grija. Si e frumusel foc, o sa faca coada fetele la petit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
Care sunt cerealele fara lapte .... eu de astea i-am luat http://reclama/detalii.php?cod=MI08
mie una mi se pare ca a slabit si in 3 sapt mi-a luat doar 700g. acum ii dau suc de morcov

Sunt cele cu orez de la Milupa,orez si porumb de la Nestle...Trebuie sa fii atenta la ceea ce scrie pe cutie,trebuie sa aiba specificat.
Numai 700g?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Am ajuns si eu pe aici.

Miha- f frumos la petrecere, torturile sunt exceptionale si copiii foarte frumosi.

Daniela - multa sanatate Amaliei! poate e de la dinti, am avut si noi asa un episod in vara, i-am facut toate analizele si nu avea nimic, si febra 39.8.

Celia - noi ne tot vizitam cu niste prieteni care stau in italia si au venit pt o saptamana, in rest crestem si ne obraznicim pe zi ce trece si imitam tot ce vedem

Ella - am vazut pozici noi, f frumoasa printesa ta.

Anilansa - tare dulce Darius Ce fel de cereale ai luat pentru 4 luni? nu apare, e reclama. Eu toate cerealele i le-am dat cu biberonul cu tetina L.Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Kriss - ati fost la medic?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Miercuri mergem la sf.maria, Michelle.Nu am ajuns cu banii aia la banca, dar sapt asta voi ajunge sigur.scuze..avem de facut si noi o plata si nu am avut toata suma, asa ca am zis pas azi..
Miha, stiu.am citit ca nu exista remedii..doar chestii psihologice, sa ii atragi atentia samd..apare cica la copii hiperactivi, mai nervosi asa..pai o fi semanand cu taica-su care ii sare tandara din orice si se enerveaza(inclusiv cand il vede pe Base la tv:))si ii creste tensiunea pana pe la 18:))

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Anilansa draga mea de ce te grabesti cu cerealele cine ti-a spus sa-i dai asa ceva?Incepe cum au spus fetele cu supica strecurata suculet.Darius arata super bine iar 700 de grame e foarte bine.De Acum nu o sa mai ia asa de mult in greutate.Doar nu vrei sa-l faci obez,nu?

teo

Mergi la inceput

Kriss cate mai avem de tras cu zapacitii astia mici.Pupam si speram sa nu se mai repete

teo

Mergi la inceput

Michelle tu ne minti,cum sa fie Domi obraznic?A venit tati sau va faceti de cap in continuare

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Gabi! Sa fii sanatoasa , fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput