FIV la Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Arina21 spune:
Buna Misa
Chiar ma intrebam ce mai faci. Deci, ce mai faci??
Uitandu-ma in urma, sa stii ca la Sibiu a fost chiar OK dpdv al tratamentului. Cred ca la Viena mi-au dat un tratament mult prea puternic pt organismul meu care saracul nu avea nimic in neregula. Sper sa-mi revin cat mai repede si promit sa nu mai bag hormoni in mine ca la balamuc.
Hai te pup si ma bucur ca esti prin zona (m-as fi bucurat si mai mult sa fim amandoua la odisee, dar cine stie, poate in curand vom fi!!
Arina
misa_21 spune:
Ce sa fac?Sunt debusolata total.Azi zic Sibiu miine ma razgindesc si zic Bucuresti.
Daca ma duc la Sibiu as vrea sa schimb dr. sa ma duc la Chicea,dar nu stiu cum va reactiona cind va auzi de virsta mea si ca am fost la Mutuliga si acum vreau sa schimb.Am citit pa la mamici de Sibiu ca parerea e unanima proasta despre Mutuliga.Ea cu mine nu a gresit cum nimic numai ca era cam grabita mereu si evaziva in raspunsuri.Si basca ca nu a crezut o secunda ca am vreo sansa.Dupa ce i-am comunicat hcg-ul atunci la telefon mi s-a parut ca am luat-o pe nepregatite.
Vom ajunge noi intr-o buna zi la odisee nu-ti face griji.Mai ales tu care esti tinara.
Eu ti-as recomanda sa iti faci niste analize complete cu inhiba B,
cariotipul genetic si toate celelaltela Bucuresti,mai ales ca nu-i un capat de tara de la Vilcea la Bucuresti.
Te pup si ne mai intilnim noi pe aici.
Apropo,aseara am avut un test de ovulatie de toata frumusetea ,ma doare prin ovare ca la stimulari,poate cine stie.....
Arina21 spune:
Misa, Doamne Ajuta sa fie cu noroc ovulatia asta. Eu am fost la eco sa ma verific ca aveam impresia ca nu ovulez din cauza ca de 3 luni (de cand am facut FIV-ul) nu mai am glera aceea specifica iar eu o aveam abundenta. Dar aveam un folicul de 24 si endometru de 8 in z12. Deci ovulatia e OK. Iar glera n-aveam din cauza cervicitei asteia nenorocite.
Eu cred ca e OK sa te duci la Chicea sa-i spui istoria. Si eu ma gandeam sa ma duc la el si ma intrebam daca sa-i spun ca am facut la Viena sau nu. Si am zis ca-i spun tot, ca trebuie sa stie omul cum am reactionat de fiecare data. Dar mai e cale lunga pana ma hotarasc sa ma duc la el. Acum prioritatea e colul!
Tuturor fetelor le tin pumnii!
Arina
kitty78 spune:
Eu am facut azi testul de sarcina,negativ din pacate(in a 14-a zi de la IU).Desi incep iar stimularea peste cateva zile.
Bafta multa fetelor care asteapta rezultate.
luck spune:
Arina , Ilary
eu am facut HSG la Polisano cu dr.Chicea.A fost OK , nu m-a durut decat atunci cand a bagat solutia aceea , am simtit asa ca o presiune in ovare , dar nu va speriati , este totul suportabil pe langa faptul ca nu dureaza decat 5 min.
Multa Bafta !!!
luck spune:
Am uitat sa spun ca nu-mi amintesc pretul dar sunt sigura ca daca sunati la informatii Polisano o sa aflati raspunsul.
misa_21 spune:
'neata dragelor.
KITTY,imi pare rau ca nu a iesit nimc luna aceasta,dar persevereaza caci vei reusi.
ARINA,sa stii ca dupa glera aceea m-am luat si eu.Marti seara cind m-am intors de la servici am vazut o mica scurdere pe chilot si imediat am facut un test de ovulatie.Baca ca ma intepau si ovarele.A iesit nesperat de pozitiv,mai ales ca facusem teste de ovulatie din ziua a 10-a 5 zile si nimic.Marti era ziua a 18-a.Probabil asa e la babe cu efect intirziat.Oricum nu sper mare lucreu,dar e bine ca mai ovulez.
Ce sa-ti zic?Vezi cum iti rezolvi belelele aparute si incearca si tu natural o perioada.Mai ales ca sunteti amindoi tineri si ok.Stii ca nu ma pricep f tare,dar logic gindind la tine e ceva la implantare.In uter trebuie cautata cauza.
bytzi spune:
kitty,imi pare rau ca nu a fost sa fie,dar nu-ti pierde speranta odata si odata trebuie sa reusim si noi...
e ok daca faci stimulare luna dupa luna,am auzit fete care nu au raspuns chiar bine la stimulare a doua luna....
chiar si eu intr-o luna am facut stimulare cu closty caci am vrut sa fac o IA la Bucuresti( dar nu am putut ajunge )si am avut un folicul de 20mm in z10 si apoi luna urmatoare am facut o IA la Polisano si am facut stimulare cu gonal 75 ui di z 3-11 si am avut un raspuns f prost un folicul de 12mm in z9 ...
arina ,misa,imi pare bine ca ati mai trecut pe aici poate mai cerem cate o informatie ca voi aveti vechime in ale Sibiului...
arina,imi pare rau pt FIV-urile esuate te-am citit si pe aici si la sub "strainatati" iti urez sa ai mult noroc la urmatoarea incercare..
misa si tu ai facut FIV la Sibiu?ma scuzi caci nu am citit chiar tot din urma la sub acesta...la Bucuresti unde te gindeai sa mergi?
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
Arina21 spune:
'neata fetelor!
Kitty, imi pare tare rau pentru testul negativ. Iti tin pumnii la urmatoarea stimulare.
Luck, multumesc pentru informatie. Eu trebuie neaparat sa fac HSG-ul si ma gandeam ca Sibiul este mai aproape. Ma bucur ca face Chicea HSG la Polisano.
Bytzy, iti doresc si tie multa bafta. Daca ai intrebari despre Sibiu, iti raspund cu placere daca stiu. Cat despre noua mea incercare, pe cuvant daca ma mai intereseaza sa fac copii acum. Acum prioritatea e colul, trebuie sa-l fac pe el bine si apoi mai vedem. Oricum, de acum inainte, ma voi gandi de 10 ori inainte sa bag hormonale in mine. Sanatatea e mult, mult mai importanta.
Misa draguta mea iti doresc din tot sufletul sa fie ovulatia norocoasa. Nici nu-ti dai seama cat m-as bucura sa vii peste 2 sapt sa ne dai vestea cea mare. Eu iti tin pumnii stransi, stransi.
Va pup pe toate
Arina
misa_21 spune:
Uffff!2 mesaje a trebui sa scriu si sa le pierd pin am vazut ca e deconectat netul.
bytzi,eu am facut in dec 2007 un fiv la Sb. semireusit(sarcina toxica) si ma apucasemde altul prin martie la Gynera,dar l-am oprit din 2 motive,cel mai imp. era ca sotul se internase in spital de rau ce ii era si i s-a descoperit o boala f grava si la stimulare raspunsesem prost-doar 1 folicul.Asta nu era bai ca si la Sb. am facut fertilizarea cu 1 embrion,dar el era netransportabil la vremea aceea.
arina,ma bucur mult ca am reinodat legatura si sa dea Dumnezeu sa rezolvi repede si usor problema de la col.Tu zici ca tratamentul la Viena a fost prea puternic?Pai tu ai raspuns si la Sb. f bine.Ma rog?!
In ceea ce ma priveste cred ca dupa ce imi vine ciclul(poate nu,desi nu cred),imi voi face analizele si programari atit la Sb cit si la Buc.Totusi as vrea fiv pe ciclu natural si nu stiu daca fac la Sb. tre sa aflu pina atunci.