FIV la Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Jessamine-imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea,acuma depinde cum iei lucrurile;poate n-a fost sa fie atunci cand ati avut accidentul;iar acum poate e bine ca ati descoperit problema sotului (cu ocazia analizelor)si se poate rezolva problema cu hepatita,poate e doar purtator,mai vezi ce zic medicii,cere oricum mai multe pareri.
Iti doresc sanatate si tie si sotului si puterea de a lupta si de a lua o decizie buna pana la urma!

Mergi la inceput

Mocanitza-bine ai venit!.Mult succes la FIV in decembrie;da,asa este, subscriu intrutotul la ce ai scris despre Polisano Sibiu;sunt niste oameni extraordinari si e bine sa mergi unde ai incredere pentru ca pana la urma cred ca si confortul psihic contribuie la reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

buna fetelor!citesc de ceva timp toate disutiile voastre legate de fiv,dar tocmai acum mi-am facut curaj sa intru si eu in vbam 25 de ani si trei extrauterine la activsingura mea sansa este fiv-ul.problem e ca nu stiu exact unde il voi face.am sunat la cateva clinici, dar cel mai rezonabil pt punga noastra de bugetari ni s-a parut sibiul.tocmai de ast5a apelez la voi cele mai experimentate pt a primi un sfat de la cele care au incercat acolo.va multumesc!si va doresc succes tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mocanita,persi,bine ati venit
persi ,daca ai intrebari despre clinica Polisano iti stam la dispozitie
mocanita,ai facut laparoscopia?e totul ok?m-am gindit la tine saptamina trecuta iti doresc mult succes la FIV si in curind sa ne anunti ca esti gravi

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

multumesc mult pentru raspuns!ideea e ca nu prea stiu cu ce sa incepm-ar interesa mult cam ce dr e mai bun?spre cine sa ma orientez?
care ar fii costurile finale?si ce presupune icsi?vreau cam mult nu?oricu multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

FETELOR SUNT IN A 4 ZI DE GONAL 75 CE REACTII AVETI? INGRASA? MI SE PARE CA MA UMFLU LA BURTA! vOI?

Mergi la inceput

Ilary-eu am facut 37,5 ui/zi,8 zile si apoi 75 ui/zi-2 zile,dar nu am avut nici o reactie din cele ce ai descris tu (e drept ca nici n-am reactionat cum ar fi trebuit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Eu sunt la a patra luna de stimulare cu Gonal si nu am avut reactii adverse si nici nu m-am ingrasat. Doar niste dureri de cap...din cand in cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

persi,cam tirziu dar incerc eu sa-ti raspund
preturile pt fiv la Polisano Sibiu sint aceestea:
-FIV z1-3 -6.798 ron
-FIV z4-5 -7.662 ron
-ICSI z1-3 -8.078 ron
-ICSI z4-5 -8.942 ron
preturi care nu includ medicatia,aceasta in functie de raspunsul la trat variaza intre 30-60 mil,dar tu esti f tinara si avind probleme doar cu trompele,cel mai probabil vei face o stimulare mai usoara
dr, sint 3 la aceasta clinica :dr Chicea,dr Ispasoiu si dr Mutuliga Greti,nu stiu cam pe cine sa-ti recomand
dr Chicea este primul care a facut fiv la aceasta clinica impreuna cu prof Sthromer si are si reusite multe dar e si f aglomerat
dr Ispasoiu iti spun din propria expierenta fiindca sint pacienta d-lui ,e f atent,meticulos,dedicat meseriei,eu am fost multumita de el si am vazut pe la clinica precum si pe forum ca are multe reusite prin fiv
dr Mutuliga nu stiu prea multe dar am auzit ca si ea are paciente multe si e aglomerata
acum te las sa te decizi tu pe cine alegi eu ti-am scris niste pareri din cite ii cunosc eu
ICSI(injectie introcitoplasmatica de sperma)este procedeul ce ofera sanse de a avea copii unor cupluri afectate de infertilitatea masculina
este vorba de fapt de o mica interventie asupra ovulului, sub un microscop foarte puternic este ales cu ajutorul unei micropipete a unui singur spermatozoid, invelisul ovulului este deschis si se indeparteaza zona protectoare, dupa care este introdus spermatozoidul in citoplasma ovulului.

mult succes ,daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu placere
sa ne scrii ce te-ai hotarit

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

iti multumesc f.mult pentru raspuns!tu ai facut fiv cu dr respectiv a carui pacienta esti?sunt putin in dubiu nu stiu nici acum sigur incotro sa ma orientez m-ar incanta sibiul pt ca e si mai aproape pe de-o parte;ma gandesc si la ungaria am inteles tot de pe forum ca ar fi mai bine acolo.dupa cate dezamagiri am avut in ultimii ani imi este groaza numai de gandul ca nu as reusi si ar trebui sa trec iar prin acelasi calvar.nu stiu exact care au fost problemele voastre dar eu sunt oripilata de ce mi s-a intamplat intr-un timp atat de scurt.ms mult inca o data

Mergi la inceput