FIV la Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

@rodicuta si celorlalte fete le multumesc pentru primire!

@bytzi a mers foarte bine cu laparoscopia, ma simt foarte bine.
Dupa ce m-am trezit din anestezie doctorul Ispasoiu era langa mine, mi-a explicat ce minunatii a facut in timpul laporoscopiei si am aflat ca mi-a scazut mult tensiunea...am ajuns la 7 si din acest motiv am fost monitorizata cat am stat in reanimare...adica o zi si o noapte la inceput mai des si apoi doar din ora in ora. Le-am spus ca eu am tensiunea mica in general...
singura mea durere a fost cea de spate...m-a durut coloana cateva zile.
bytzi sa inteleg ca noi doua am fost in acealasi timp la clinica? eu m-am internat joi seara, pe data de 22 si m-am externat duminica dimineata.
Inainte sa iesim din Sibiu, pe dreapta era o biserica mare, frumoasa, inconjurata de perechi frumos imbracate care asculau slujba…m-am oprit acolo pentru ceva timp si mi-am incarcat bateriile. M-am gandit ca un degeaba mi-a iesit in cale…m-a impresionat si faptul ca erau foarte multi tineri acolo.
acum astept urmatorul CM ca sa incep tratamentul cu marvelan si apoi cu gonal 300ui. A mai facut cineva injectii cu gonal 300ui?? …am citit pe net ca injectiile se fac cu un dispozitiv special. Trebuie sa gasesc pe cineva in Bucuresti care timp de 5 zile sa-mi faca aceste injectii…
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mocanita,gonalul poti sa ti-l faci singura sc in burtik
uite aici un filmulet
http://www.youtube.com/watch?v=AHEyyB0IKNY&feature=related
eu mi-am facut singura injectiile fara sa-mi arate nimeni
cite despre clinica eu am fost miercuri si nu am stat acolo
si din pacate cum vezi si la semnatura mea ,eu am intrerupt trat fiindca nu am avut nici un folicul dupa stimulare
iti urez mult noroc la fiv
persi,eu am facut doar inseminari pina acum cu dr Ispasoiu ,cind am trecut la fiv din pacate am ramas fara rezerva ovariana

Citat:
citat din mesajul lui persi:
dupa cate dezamagiri am avut in ultimii ani imi este groaza numai de gandul ca nu as reusi si ar trebui sa trec iar prin acelasi calvar.nu stiu exact care au fost problemele voastre dar eu sunt oripilata de ce mi s-a intamplat intr-un timp atat de scurt.

ce ti s-a intimplat de esti asa de dezamagita?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

din pc meu de vedere si tinand cont de duritatea cu care am resimtit eu toate problemele,pot spune ca au fost destule.zic duritate deoarece la momentul cand am avut prima extrauterina aveam 21 de ani si am avut ghinionul sa dau peste un macelar care altceva in afara de bisturiu nu stie.a venit apoi,la un an jumate,boala mamei mele cancer la san.am fost alaturi de ea la fiecare control,sedinta de citostatice s.a.m.d.asteptam operatia ei cand am aflat de cea de-a doua extrauterina care m-a prins intr-un moment total nepotrivit(nu ca ar exista momentul potrivit pt o astfel de veste).o speranta mititica tot mai exista in sufletul meu si ma incurajam la fiecare set de analize si la fiecare control ca voi avea copilasul mult dorit.printre atatea controale a aparut si cea de-a treia extrauterinacare m-a demoralizat definitiv.cu toate ca stiam de fiv aveam impresia ca totul s-a terminat pt mine si ca nu voi putea fii niciodata mamica.acum e putin mai bine si incerc sa dau o alta culoare vietii gandindu-am ca voi face fiv si voi avea si eu un bb.poate sunt o egoista,poate nu gandesc ca de ,fapt altele sunt probleme grave,insa pt mine e destul de greu sa trec peste toate.mi se pare ca nu e drept sa mi se intample mie totul.cam atat as putea spune despre dezamagirile mele si asta pe scurt.sper ca nu te-am plictisit

Mergi la inceput

persi,imi pare sincer rau pt ce ti s-a intimplat
si ma scuzi ca ti-am stirnit iar aminitiri dureroaseai scris ca esti dezamagita si oripilata dar nu ai scris de ce si nu intelegeam
sa dea dumnezeu sa-ti indeplinesti visul cit mai curind

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

cap nou aici

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

nu-i nimic!asta e!oricum nu voi scapa curand de amintirile astea si vb cu mai multa lume pot trece mai usor peste tot

Mergi la inceput