FIV la Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 18
dordemunte spune:
azi am primit rezultatul analizelor hormonale facute in Z2.FSH-ul a iesit marit.Dublu fata de acum un an.E 13,4.Nu inteleg cum a putut creste atat si mai ales DE CE?Am citit ca asta inseamna ca rezerva ovulatorie e pe sfarsite si ca nici o clinica de fertilitate nu da tratament pe un FSH mai mare de 12.Voi stiti ceva despre asta?
Ilary eu cu al meu am avut discutii aprinse legate de bere.Acum a renuntat si la berea bauta din cand in cand.La socrela degeaba il parasc pt ca are mai putina "trecere" decat mine.A fost intotdeauna foarte toleranta cu el.Acum insa ,cu FSH-ul asta, nici nu stiu daca are sens sa il mai chinui.Eu tot sper sa fie o greseala de laborator
bytzi spune:
dordemunte
draga mea,nu te speria asa de tare,FSH 13,4 nu e asa de mare,e intradevar putin peste limita dar nu exagerat,sint persoane care cu un FSH mai mrea raspund la stimulari
eu am 33 ani si FSH 20,in urma unei laparoscopii pt chisturi pe ovare facuta acum 3 ani acum am ramas fara rezerva ovariana
intradevar,dr nu-ti va da sanse mari ,asa mi s-a intimplat si mie,dar tu trebuie sa fii cea care nu renunta
eu sint pacienta dr Ispasoiu,intradevar cind a vazut FSH de 20!!!! a zis ca nu mai putem face nimik,dar initial nu stiam de FSH asta fiindca eu cind am mers la el pt prima IA am avut FSH 10 si in jum de an a ajuns la 20 ,mi l-am repetat fiindca facusem stimulare cu 150ui gonal/zi si eu aveam tot un folicul ,deci nu raspunsesem la stimulare
el a vazut ca eu nu vreau sa renunt am hotarit sa mergem mai departe si acum sint in pregatire pt un FIV
nu-ti pierde speranta,atit timp cit mai produci cite un folicul e ok,dar trebuie sa te grabesti
succes!
si da,yarrina a facut HSG in vederea IA ,acum a facut a2a IA si o asteptam cu vesti bune
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
dordemunte spune:
sa inteleg ca stimularile duc la scaderea rezervei ovariene?am facut si eu anul acesta 2 luni stimulare cu clostilbegyt.atunci e posibil ca dupa alte stimulari fsh-ul sa creasca si mai mult?
am aminat hsg-ul pt luna viitoare.
va multumesc ,sunteti foarte dragute
cami30 spune:
fetelor explicati-mi mie cum se fac mai exact inseminarile/fiv-urile pe loturi? Cum reusesc sa faca 10 femei, de exemplu, sa ovuleze in aceeasi zi? Cu ce se opreste menstruatia si cum e reluata ea pentru crearea unui ciclu FIV?
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
jessamine spune:
la analizele pentru fiv sotului meu i-a iesit AG HBs pozitiv adica are hepatita B la mine a iesit negativ cum este posibil ?
el trebuia sa faca biopsie pentru a putea face fiv cu icsi
nu stiu daca mai este posibil sa faca biopsia si sa putem folosii proba de la el
nu stiu de ce intalnim atea piedici prima data cand trebuia sa incep inhibarea pentru fiv am avut un accident de masina stupid dar care ne-a tinut in spital 3 sapt si a trebuit sa facem tomograf fapt ce a amanat totul cu 6 luni si acum asta........
llary spune:
Am o urgenta:mi-a venit Cm acum si vreau sa facc luna asta IA cu stimulare .Problema este ca plec la un congres la Cj in Ziua 7 si 8 a CM.Nu stiu la SB din ce zi se monitorizeaza pacienta pt stimulare ,adica in ce zi trebuie sa merg la dr ,nu e prea tarziu in ziua 9 pt monitorizare? si daca tratamentul de stimulare pot sa mi-l fac eufara nicio prb?Cu ce face stimularea dr Ispasoiu?Mersi astept rasp .AAAAA eu ovulez repede cam in ziua 11.!!!!
Mocanitza spune:
Eu stiu de clinica Polisano de la cosmeticiana mea Alina cu care povesteam in timpul sedintelor cosmetice...ce am mai facut la doctori, analize, investigatii.... Ea incerca de mai multi ani sa faca un bebe (in Bucuresti), si nu reusea....avea in jur de 40 de ani (ca si mine de altfel). A ajuns la Polisano anul trecut, a fost pacienta dl doc Chicea si a avut un FIV resit din care au rezultat doi baieti sanatosi!
eu acum sunt pacienta domului doctor Ispasoiu, am la activ o laporoscopie facuta de dansul si ma pregatesc de FIV pentru luna decembrie.
am fost cateva zile internata in clinica si am fost foarte multumita de tot...personal, servicii, de domnul doctor care este foarte atent si iti explica tot. Toata lumea este atenta si amabila si simti ca le pasa de tine, asa ca va recomand cu toata inima sa mergeti la dl doc Ispasoiu!
atunci cand am fost la doctorita de familie pentru trimiterea de internare, m-a intrebat de ce o clinica din Sibiu si nu din Bucuresti...raspunsul este foarte simplu: stiu sa te trateze, sa vorbeasca cu tine, sa-ti acorde timpul necesar...sunt OAMENI si stiu sa faca din problema ta...problema lor, ca impreuna sa ajungem la reusita noastra!
bafta tuturor,
rodicuta32 spune:
Buna seara tuturor!
Ilary-pe mine m-a chemat in ziua a 9-a la prima monitorizare.
Stimularea am inceput-o in ziua a 3-a a CM cu gonal,de obicei asta indica cei de la Sibiu,iar doza ti-o stabilesc ei in functie de analize,varsta etc,au ei toate datele in calculator.
Mie mi-a transmis asistenta telefonic ce si cum,tratamentul ti-l poti face singura,nu e cine stie ce,se face o data pe zi,aprox. la aceeasi ora. Tesi iti doresc multa bafta!
A,si odata ce faci tratament de stimulare nu mai ovulezi natural,asta n-am stiut nici eu,ci cand sunt destul de mari foliculii ti se induce ovulatia cu ovitrelle sau pregnyl( asta poate fi in ziua a 11 sau a 20-a, depinde cum raspunde organismul tau la stimulare)