FIV la Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Bine ai venit dordemunte. Si eu merg la Sibiu, la dr Ispasoiu si e super ok. Ce varsta ai de ti-a spus asa ceva?! Tu ai venit la ea pentru sfaturi...tratament...solutii nu pt monitorizarea varstei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

Am 36.E ceva pt o prima sarcina ,recunosc si ar fi destule riscuri dar eu vreau sa vad partea plina a paharului.Ce s-ar intampla daca nimeni nu ar mai face copii dupa 35 de ani de teama sindromului Down?Dupa HSG o sa ma programez si eu la dr.Ispasoiu,cred ca va veni din concediu pina atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

buna
ieri am fost la polisano la sibiu la o prima consultatie pentru infertilitate am discutat cu dr chicea si cu dr strohmer si pentru prima data am primit raspuns la intrebarile noastre. vom face fiv cu icsi si sotul va face biopsie .avand in vedere spermogramele sotului suntem realisti si stim ca sansele de reusita sunt mici dar tot sunt.
am sunat ,iar, la med life pentru analizele genetice si se pare ca nu sunt de gasit ,din martie pana acum, motiv pentru care ma felicit ca le-am cerut banii in iunie.
am primit lista de analize si urmeaza ca luna aceasta sa le facem am mari emotii.
daca mai sunt persoane ai caror soti au oligoastenoteratospermie fara sa se cunoasca cauza si care au facut fiv cu icsi si biopsie a si vrea sa stiu daca ati rusit .
imi puteti indica un tratament naturist pentru inbunatatirea spermogramei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Dordemunte SI EU AM 35 ANI SI DR iSPASOIU NU MI-A ZIS ASA CEVA!A zis ca ar fi bine in cazul ntr sa incercam natural si daca nu, IA... deci nu a vrut sa ne faca IA din cauza varstei.Schimb-o si repede!
Yarrina ce mai faci?
jessamine eu la inceput i-am dat BR ursului,napraznic,ZN,SN,Vit E,C,laptisor de matca,Carnitil,B12,B-uri,suc natural zilnic,apoi am gasit Spermotrendul si i-am dat doar acest med cu B12,vit E,napraznic in perioada 1-15 CM
Si i s-a imbunatatit fata de 1 spermograma ,valori din ce in ce mai buna ,asa ca nu mai sta,incearca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ilary ma pregatesc pentru IA nr 2 dar de data asta o fac cu dr Chicea pentru ca dr I este plecat pana pe 19. Nu am vrut sa ratez luna si am acceptat sa fac procedura cu altcineva. Sper sa-mi poarte noroc. Luna trecuta n-am mai facut nimic din cauza ca in Z9 aveam un chistulet de 25 de mm care mi-a stricat tot pe acolo.

Mergi la inceput

Multumesc pt.incurajari.Ilary,deci sunt sperante pt imbunatatirea motilitatii?A inceput si al meu sa ia napraznic,vit.C,Zn pt ca ,ne-am zis noi ,sa incercam sa imbuntatim motilitatea daca pt formele anormale nu prea exista sanse.El abia asteapta sa treaca o luna de luat naturiste pt ca sa faca o noua spermograma.Voi la cat timp ati repetat-o?

Mergi la inceput

Am repetat-o la 2 luni apoi iar la 1 luna.vezi sa fie doar 3 zile de abstinenta inainte de proba,asa am vazut la al meu ca are mobilitatea si motilitatea mai buna.tratam trebuie sa-l faca pana ramai tu insarcinata.sa nu fumeze si nu mancati nesanatos!
da-i si ce ti-am mai scris anterior,plus Vit E din ziua 1 a CM pana dupa ovulatie sau IA
Exista sanse daca esti optimista.la al meu i s-au imbunatatit si formele anormale.Rabdare si optimism si nu exista nu se poate!
eu am refuzat sa cred ca nu i se imbunatateste spermograma,asa cum mi-a spus dr.Al meu s-a cam saturat de atatea med si apoi i-am luat spermotrend care le cam inglobeaza pe toate ,dar e scump

Mergi la inceput

Noua ne-a indicat IA desi a zis ca sansele de reusita sunt destul de mici.Vineri merg la Sibiu pt HSG si apoi ma voi programa pt IA."Nu stiu altii cum sunt" dar eu mor de frica.
Sotul meu ia foarte cuminte tot ceea ce i-am cumparat de la farmacie+plafar,desi chiar si mie imi e groaza cand vad cat de multe trebuie luate zilnic.Din pacate nu poate renunta la tigari.

Mergi la inceput

draga mea al meu cred eu a renuntat!ca daca nu..fac urat
Nu se poate din cauza tigarilor sa va supuna pe ammandoi la asa stres si sa iti afecteze sanatatea si tie,pt ca trebuie sa faci stimulare si aia are repercusiuni asupra starii de sanatate.si eu am crezut ca nu poate al meu,dar uite ca poate.Am batut din gura,am perseverat,nu l-am mai lasat sa fumeze in casa ,apoi in fata mea si l-am spus la mama sa ca -i afecteaza sanatate ....
Eu cred ca tratamentul are efect cam dupa 1 luna si tine minte 3 zile abstinenta

Mergi la inceput

asa a azis si la noi la 1 sp,dar dupa a 2-a si-au schimabat pozita,acum cam sustin natural...

Mergi la inceput